- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- 73
Oy kiyamam gecmis olsun...
Kayibinizada rabbim rahmet eylesin insallah ...
Olsun canim yarin yaparsin insallah oglan iyi olsunda...
Allah sabır versin . Mekanı cennet olsun genç vefatlar çok üzücüAllah hepimize sıralı ölüm versin.
sağol Denizcim..fayda etti denemez..Hülya Oğlunu atlamışım Allah şifa versin kıyamam miniğe.
Sen nasıl oldun zeytinyağı fayda etti mi?
İnşallaah canımmm :) pilates dersine de katıldım dün zaten sen söyleyince ben erkenden başlamış gibi oldum :))) ama pazar günleri dinlenme günü yapıcam mecburen çünkü salon kapalı :)))aaa sporun faydası işte tebrikler perim=) Darısı 50 lere=)
Sağlıklı mı tam bilmiyorum ama bir kere çok sıkıntılıyken annem bi kaşık hint yağı içirmişti. Faydasını yaşamıştım ben.sağol Denizcim..fayda etti denemez..
Tatlım zaten kaslar dinlenirken oluşurmuş. dinlenme günü şart=)İnşallaah canımmm :) pilates dersine de katıldım dün zaten sen söyleyince ben erkenden başlamış gibi oldum :))) ama pazar günleri dinlenme günü yapıcam mecburen çünkü salon kapalı :)))
Geçmiş olsun önce iyileşte direncin yerine gelince diyet zaten yapılır=)günaydın kızlar
kaçak diyetçiniz geldi şükür bugün
çok hastaydım hiç böyle hasta olmadım herhalde ki hala sesim değişik çıkıyor
ben kilo veremedim hala
sinir buhranları yaşıyorum
çokta dikkat ediyorum ancak olmadı
dukan diyeti kitabım geldiGeçmiş olsun önce iyileşte direncin yerine gelince diyet zaten yapılır=)
günaydın kızlar
kaçak diyetçiniz geldi şükür bugün
çok hastaydım hiç böyle hasta olmadım herhalde ki hala sesim değişik çıkıyor
ben kilo veremedim hala
sinir buhranları yaşıyorum
çokta dikkat ediyorum ancak olmadı
o kitabı çok yıllar önce okudum bana da çok mantıklı gelmişti o zamanlar ama kendime itiraf etmeliyim cazipliği hızlı kilo verdirmesi. Aman su tüketimini aksatm dukanda kararlıysan canım=)dukan diyeti kitabım geldi
şu an okuma aşamasındayım
bilgiler gayet sağlıklı geldi bana
diyette proteinlerin bu kadar faydalı olduğunu 5 dk önce öğrendim iyimi
Dukan atağı zor birazo kitabı çok yıllar önce okudum bana da çok mantıklı gelmişti o zamanlar ama kendime itiraf etmeliyim cazipliği hızlı kilo verdirmesi. Aman su tüketimini aksatm dukanda kararlıysan canım=)
oflayıp puflamak mootivasyonunu baltalamaktan başka işe yaramaz boşver şimdi olumsuz düşünmeyi önüne bak.Dukan atağı zor biraz
offf arada kaldım
bıktım bıktım artık
sen ver bütün kiloları sonrada fazlasıyla al
akılsız başımın ceremesini sürüne sürüne çekiyorum
Selam kızlar
Ben bu sabah güzel Sucuklu bi yumurta yedim Sabah dünkü açlığın ödülü...
Ama bu sabah tartida pek bi değişiklik yok
Bu aksam da bişey yemiycem bu tartı nin inmesi lazım benim 71 i görmem lazimmmm
Spor yapamıyorum vakit yokkioflayıp puflamak mootivasyonunu baltalamaktan başka işe yaramaz boşver şimdi olumsuz düşünmeyi önüne bak.
Dukanda ağız kokusu çok oluyor yeşil çay baya bir azaltıyormuş aklında olsun.
Spor olarak ne yapıyorsun? çalışıyodun dimi?
15 dk olsun ayır kendine hiç bişey yapamıyosan tibet yogası yap o çok vakit almıyor hem.Spor yapamıyorum vakit yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?