Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Peri fırtına estirecek her cuma

İyi günler kızlar.gittim minik yiyenimi sardım sarmaladım geldim.çok tatlı maaşallah . galiba gözleri de benimki gibi iri. Allah korusun yavrumu.
sizler nasılslnız?aarada geçmişi okudum ama yazamadım.
Hülyam oğluşa geçmiş olsun . Allah çabucak şifalar versin inşallah.
Tattoos canlm sen de hastaymışsın.Sana da acil şifalar diliyorum.
Zeynep gelmemiş

Bu gün perşenbe.dikkat kızlar. Akşam yemeyini erken yemeye dikkat edin.

Canım sen ne güzel gidiyordun ya.kaçamak yaptın ve de takıldın kilo veriminde

Bebişin iyi olmasına çok sevindim Canım. Allah esirgesin tüm kötülüklerden onu.

merhabalar arkadaslar nasilsiniz Hulyacim gecmis olsun oglusuna bolbol haslanmis patates yedir iyi gelir canim
aynura canim sanada gecmis olsun senin migreninmi var dunde agiriyor demistin bebegin iyi olmasina cok sevindim ne guzel cennet kokar simdi o benim icin iyce bir kokla olurmu ama sakin opme

Tamam ablası tamam

Vallaha migrenim var mı yok mu bilmem ama alnım çok ağrıyor.bi de kafamın arka kısmı ağrıyo

Oh maşallah mis gibi cennet kokuyordur o simdi

geçmiş olsun abla oğluşuna

öğretmenin eşine de Allah rahmet eylesin inşallah

geçmiş olsun canım

afiyet olsun eşim

Kızlaarr size bi ara bahsettiğim hep otobüste denk geldiğim bir hoca vardı ya, sizin destekleriyle de yanlış biri olduğuna kanaat getirdiğim kişinin, gerçekten ne kadar yanlış ve karaktersiz olduğunu öğrendim. Çook şükür Rabbime erken gördüm. Ucuz kurtuldum diyebilirim. Hani anlatılabilecek gibi birşeyde değil. Herkese mavi boncuk dağıtan, hayatında biri varken başkalarına bakan (teklif eden) biriymiş. Gerçekten kimse göründüğü gibi değilmiş.o kadar şaşırdım ve üzüldüm ki birazda olsa hoşlandığım için. İnanamıyorum insanlar ne zaman bu kadar basitleşti yazıklar olsun ya.

iyi olmuş görmüşsün gerçek yüzünü canım

hayırlı insan çıksın karşına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…