- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- 73
Peri fırtına estirecek her cumaBende bugünki menümü yazayım şimdiden değişiklik olursa da eklerim :)
Sabah:
1 kase yoğurt nesfit
Öğlen:
2,5 tavuk köftesi (kişi başı o kadar düştü :))))
1 dilim çavdar ekmeği
yoğurt
Akşam:
1 kase yoğurt nesfit (böyle yemeği düşünüyorum çünkü akşam yiyip spora gidiyorum 30 dk geçmiş oluyor yemekten sonra zorlanabiliyorum o yüzden proteini öğlen alayım dedim )
Henüz 1 lt kadar oldu suyum. Akşama dek sporda da 2,5 lt yaparım hatta 3e bile çıkabilirim. sporada gidince yazarım artık :)
Bu cuma fırtına olmaz belki ama pazartesi başladığım için, haftaya fırtınamı gör seeenPeri fırtına estirecek her cuma
Bu cuma fırtına olmaz belki ama pazartesi başladığım için, haftaya fırtınamı gör seeen
Canım sen ne güzel gidiyordun ya.kaçamak yaptın ve de takıldın kilo verimindeSelam kızlar
Ben bu sabah güzel Sucuklu bi yumurta yedim Sabah dünkü açlığın ödülü...
Ama bu sabah tartida pek bi değişiklik yok
Bu aksam da bişey yemiycem bu tartı nin inmesi lazım benim 71 i görmem lazimmmm
İyi günler kızlar.gittim minik yiyenimi sardım sarmaladım geldim.çok tatlı maaşallah . galiba gözleri de benimki gibi iri. Allah korusun yavrumu.
sizler nasılslnız?aarada geçmişi okudum ama yazamadım.
Hülyam oğluşa geçmiş olsun . Allah çabucak şifalar versin inşallah.
Tattoos canlm sen de hastaymışsın.Sana da acil şifalar diliyorum.
Zeynep gelmemiş
Bu gün perşenbe.dikkat kızlar. Akşam yemeyini erken yemeye dikkat edin.
İnşallah canım benim.tüm çocukları...Bebişin iyi olmasına çok sevindim Canım. Allah esirgesin tüm kötülüklerden onu.
Tamam ablası tamammerhabalar arkadaslar nasilsiniz Hulyacim gecmis olsun oglusuna bolbol haslanmis patates yedir iyi gelir canim
aynura canim sanada gecmis olsun senin migreninmi var dunde agiriyor demistin bebegin iyi olmasina cok sevindim ne guzel cennet kokar simdi o benim icin iyce bir kokla olurmu ama sakin opme
Oh maşallah mis gibi cennet kokuyordur o simdiİyi günler kızlar.gittim minik yiyenimi sardım sarmaladım geldim.çok tatlı maaşallah . galiba gözleri de benimki gibi iri. Allah korusun yavrumu.
Zeynep gelmemiş
İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un basiniz sağolsunKızlarrrr kvyi 3 günlüyüne memleketine yyolladık.yehhhuuuu...yaşlı bi dayısı varmış vefat etmiş.
Günaydın kızlar..
Aebenim yapamadım ben pilatesi..
Aebenim ben yapamadım,oğlan sabaha kadar kustu sonra ishal oldu..doktora götürüp rapor aldım 2 gün..moralim çok bozuk oğlumun ilkokul öğretmenin eşi vefat etmiş sabah gencecik kadın...keyifsizim..
günaydın kızlar
kaçak diyetçiniz geldi şükür bugün
çok hastaydım hiç böyle hasta olmadım herhalde ki hala sesim değişik çıkıyor
ben kilo veremedim hala
sinir buhranları yaşıyorum
çokta dikkat ediyorum ancak olmadı
Selam kızlar
Ben bu sabah güzel Sucuklu bi yumurta yedim Sabah dünkü açlığın ödülü...
Ama bu sabah tartida pek bi değişiklik yok
Bu aksam da bişey yemiycem bu tartı nin inmesi lazım benim 71 i görmem lazimmmm
İyi günler kızlar.gittim minik yiyenimi sardım sarmaladım geldim.çok tatlı maaşallah . galiba gözleri de benimki gibi iri. Allah korusun yavrumu.
Zeynep gelmemiş
Mekanı cennet olsun. Hadi iyisin kuzum evinin tadını çıkar=)Kızlarrrr kvyi 3 günlüyüne memleketine yyolladık.yehhhuuuu...yaşlı bi dayısı varmış vefat etmiş.
Selaam canım nerelerdesiiin seen ? Bizi bıraktın gittin :)Selam kızlarr nasıl gidiyor diyet spor
Kızlaarr size bi ara bahsettiğim hep otobüste denk geldiğim bir hoca vardı ya, sizin destekleriyle de yanlış biri olduğuna kanaat getirdiğim kişinin, gerçekten ne kadar yanlış ve karaktersiz olduğunu öğrendim. Çook şükür Rabbime erken gördüm. Ucuz kurtuldum diyebilirim. Hani anlatılabilecek gibi birşeyde değil. Herkese mavi boncuk dağıtan, hayatında biri varken başkalarına bakan (teklif eden) biriymiş. Gerçekten kimse göründüğü gibi değilmiş.o kadar şaşırdım ve üzüldüm ki birazda olsa hoşlandığım için. İnanamıyorum insanlar ne zaman bu kadar basitleşti yazıklar olsun ya.
Bırakmak yok, ben listede olmadığım için oyuzden hergün de yazamıyordum buraya haliyle..Selaam canım nerelerdesiiin seen ? Bizi bıraktın gittin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?