- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- 73
Hayırdır neden bu ara hep tatsızsın?Selam kızlarr
Bugün hiç keyfim yok ya
bende varmerhaba hanımlar, keyifler iyidir inşallah, cuma sendromu var mı bakalım?
bende varya kilo veremediysem
ikinci cumam daha. Ama nedense umutsuzum.vermişsindir sen, ne zaman listedesin :)
tugbacım yogurt -hurma diyeti değil sanırım yaptıgın.Selam kızlar ..
Aynuram bana kızacak ama .
Hurma diyetine başlamadan önce tartıldım ve 67.9 kilo olduğumu gördüm .. En son bildirimimde 66.4 tüm .. 1.5 kilo artıştaydım yani nasıl olduysa
Bir günlük Hurma diyeti sonucu sabah harika sonuçlar gördüm .
-İbadetimde derinlik hissetmeye başladım . Karnım aç olduğu için erkenden uykum geldi sabah namazdan sonra uyuma ihtiyacı dahi hissetmedim . Güzelce dualar ettim .
-Ve dedikleri gibi oldu cildimde de inanılmaz değişiklikler gördüm . Sabah bi kalktm cildim bebek gibi :) Okulda herkes yeni bi fondöten mi sürdün sen deyip durdular :)
- İnanılmaz derecede sakindim . Kimlerle gezip tozduğunu bilmediğim eve hep geç gelen kardeşime her akşam bagırır çağırırdım . Bu defa sakin sakin konuştum kızcağız neye ugradığını şaşırdı
-Sabah kalkınca tartıldım 67.9 dan 66.9 a inmiştim ... Bir günde tam 1 kilo . İster yağ olsun ister kas , ister ödem . Benim asıl amacım Nefis Terbiyesiydi . Bu da yanında bal kaymak oldu :)
Bugün de aynı şekilde devam ettim yalnz bir iki farkla
sabah hurmayla başladım 3 tane yedim .. saat 11 gibi 2 tane daha yedim
öğlen yemekhaneye gidip menüde neler olduğuna baktım . Tavuk but vardı ben de ondan yedim .
akşam eve gelince ne mi gördüm Kahramanmaraş tan bi akrabamz şoklanmış Maraş Dondurması yollamış . e ben de azck yedim :) ( Nefis Terbiyem hala iyi değil yani anlayacagınız çok yolum var :)
sonra 2 tane daha yedim .. günlük en az 7 tane olması lazım . tek sayılar halinde 7 - 9 - 11 gibi .
Yarın eski kiloma ulaşacağım biliyorum hatta ekside göreceğim Peygamber Hurmaları sayesinde ..
:)
Ve hepinize öneriyorrum bunu
supersin canim benimSabah
Öğlen
- Maydonozlu haslanmis yumurta
- sekersiz cay
Akşam
- Bir elma
- Türk kahvesi sekersiz
Eki Görüntüle 1452911
Kepek unundan ekmegimi evde yaptim canlar
Spor
- 1 saat yurudum
- yarim saat bisiklet
- 100 kere ip atladim
Su 3litre
tugbacım yogurt -hurma diyeti değil sanırım yaptıgın.
sadece hurma mı yiyorsun ? ilk gün için yani
anladım canım maşallah iradene o zaman=)Canım ben dün sabah saat 7 de 2 tane hurma öğlen 3 tane hurma yedim . Benimki yoğurtsuz ama
akşam saat 16 gibi Yarım kase Soğuk Ayran çorbası içtim 2 tane daha hurma yedim . 7 ye tamamlamış oldum .
insallah canim iyi gecelerKızlar ben erkenden yatıyorum çok uykum var :/ çok uykucu oldum ben ya
İyi geceler yarın tartı yüzümüzü güldürür inş hepimizin=)
anladım canım maşallah iradene o zaman=)
Kızlaarr size bi ara bahsettiğim hep otobüste denk geldiğim bir hoca vardı ya, sizin destekleriyle de yanlış biri olduğuna kanaat getirdiğim kişinin, gerçekten ne kadar yanlış ve karaktersiz olduğunu öğrendim. Çook şükür Rabbime erken gördüm. Ucuz kurtuldum diyebilirim. Hani anlatılabilecek gibi birşeyde değil. Herkese mavi boncuk dağıtan, hayatında biri varken başkalarına bakan (teklif eden) biriymiş. Gerçekten kimse göründüğü gibi değilmiş.o kadar şaşırdım ve üzüldüm ki birazda olsa hoşlandığım için. İnanamıyorum insanlar ne zaman bu kadar basitleşti yazıklar olsun ya.
Bu arada bu sabah inanılmaz mutluyum tartıda sonunda 6ları görddüüümmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?