Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar ..

Aynuram bana kızacak ama .

Hurma diyetine başlamadan önce tartıldım ve 67.9 kilo olduğumu gördüm .. En son bildirimimde 66.4 tüm .. 1.5 kilo artıştaydım yani nasıl olduysa

Bir günlük Hurma diyeti sonucu sabah harika sonuçlar gördüm .

-İbadetimde derinlik hissetmeye başladım . Karnım aç olduğu için erkenden uykum geldi sabah namazdan sonra uyuma ihtiyacı dahi hissetmedim . Güzelce dualar ettim .

-Ve dedikleri gibi oldu cildimde de inanılmaz değişiklikler gördüm . Sabah bi kalktm cildim bebek gibi :) Okulda herkes yeni bi fondöten mi sürdün sen deyip durdular :)

- İnanılmaz derecede sakindim . Kimlerle gezip tozduğunu bilmediğim eve hep geç gelen kardeşime her akşam bagırır çağırırdım . Bu defa sakin sakin konuştum kızcağız neye ugradığını şaşırdı

-Sabah kalkınca tartıldım 67.9 dan 66.9 a inmiştim ... Bir günde tam 1 kilo . İster yağ olsun ister kas , ister ödem . Benim asıl amacım Nefis Terbiyesiydi . Bu da yanında bal kaymak oldu :)

Bugün de aynı şekilde devam ettim yalnz bir iki farkla

sabah hurmayla başladım 3 tane yedim .. saat 11 gibi 2 tane daha yedim

öğlen yemekhaneye gidip menüde neler olduğuna baktım . Tavuk but vardı ben de ondan yedim .

akşam eve gelince ne mi gördüm Kahramanmaraş tan bi akrabamz şoklanmış Maraş Dondurması yollamış . e ben de azck yedim :) ( Nefis Terbiyem hala iyi değil yani anlayacagınız çok yolum var :)

sonra 2 tane daha yedim .. günlük en az 7 tane olması lazım . tek sayılar halinde 7 - 9 - 11 gibi .

Yarın eski kiloma ulaşacağım biliyorum hatta ekside göreceğim Peygamber Hurmaları sayesinde ..
:)

Ve hepinize öneriyorrum bunu

tugbacım yogurt -hurma diyeti değil sanırım yaptıgın.
sadece hurma mı yiyorsun ? ilk gün için yani

tugbacım yogurt -hurma diyeti değil sanırım yaptıgın.
sadece hurma mı yiyorsun ? ilk gün için yani

Canım ben dün sabah saat 7 de 2 tane hurma öğlen 3 tane hurma yedim . Benimki yoğurtsuz ama

akşam saat 16 gibi Yarım kase Soğuk Ayran çorbası içtim 2 tane daha hurma yedim . 7 ye tamamlamış oldum .

selam canlaarr benim bugunku menum

sabah smoothie yarim muz, yarim elma, portakal, kivi, chia zaad
ogle :bugun iki gorumcemin cocuklari bendeydi onlari okuldan aldim ve bizde krep yaptim onlara bende birtane yedimonce kendime smoothie yapmistim ama sebzeli oldugu icin tadi cok kotu olmustu cokta acikmistim yedim iste
aksam sadece bir kase bruksel lahanasi corbasi
su 2 litre
spor 9,5 km yuruyus bugun yuruyuse bayagi abarttim coookk yoruldum platese hic halim bile kalmadi

Kızlar ben erkenden yatıyorum çok uykum var :/ çok uykucu oldum ben ya
İyi geceler yarın tartı yüzümüzü güldürür inş hepimizin=)

ALLAH boyle insanlardan korusun perimnn

kizlar benim evi ve mutfagi gorseniz ne halde bugun iki gorumcemin cocuklarina ben baktim tam 6 cocuk onlar 1 de benimki evi ve mutfagi dusunun artik simdi toplamaliyim yoksa yorgunluktan uyuyup kalirim
cok sukur hepsi gittin benim oglumda uyudu simdi is zamani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…