ALLAH boyle insanlardan korusun perimnn
hallet işlerini canım hiç daha geç vakte bırakma .kizlar benim evi ve mutfagi gorseniz ne halde bugun iki gorumcemin cocuklarina ben baktim tam 6 cocuk onlar 1 de benimki evi ve mutfagi dusunun artik simdi toplamaliyim yoksa yorgunluktan uyuyup kalirim
cok sukur hepsi gittin benim oglumda uyudu simdi is zamani
hemen kalkiyorum canim once mutfaktan baslamaliyim sonrada evi temizlemeliyim hepinize iyi geceler ..hallet işlerini canım hiç daha geç vakte bırakma .
nasılsın tatlım nasıl gidiyor, yarın güzel sonuçlarını bekliyorum
ben uyumadım daha ama hazırlanıyorum . sabah 5 te kalkıyorum malum .Nerdsiniz canlar uyudunuz mu saat 9
Hiç bilmiyorum ya nedensiz olunca daha kötü oluyoHayırdır neden bu ara hep tatsızsın?
iyi olmuş görmüşsün gerçek yüzünü canım
hayırlı insan çıksın karşına inşallah
ALLAH boyle insanlardan korusun perimnn
Rabbim korumuş kimseyi taniyamazsin perim ancak onun tanitmak istediği gibi tanirsin o yuzdern üzülme öyle birinden hoslandigin için gönül bu
Canım benim şükür ler olsun.çok iyi olmuş öğrenmen.en azından içinde ufacık kalan bi şey vardısa o da söner gider
Süper bir karar vermişsin canım benimBırakmak yok, ben listede olmadığım için oyuzden hergün de yazamıyordum buraya haliyle..
Ama aklımdaydınızzz ...
Spor salonuna yazılmama az kaldı
Ekmekle kahve nasıl gitti yahu :)))Rapor
Sabah
Bir domates
Uç dilim ekmek
İki zeytin
Bir haslanmis yumurta
Öğlen
Bir dilim ekmek
Kahve
Aksam
Bir haslanmis tavuk
Yoğurt
Pişmiş domates
Su ikilt
Spor leslie
Mekik
Squat
suyun nasıl peki canım ? sporuda yaparsan süper olacakSela kızlar
Menü bildirimi
Sabah meyve yok
Sucuklu yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Zeytin
Öğle
Ispanak
Peynir
Domates
Akşam
Yulaflu süt içtim şimdi
Bu aksam eliptik yapmak istiyorum insallah
Menün güzel canım ama keşke cacığı yemekle yeseydin geç saate mi kaldı ?12 Mart
Kahvaltı
Tam tahıllı ekmek ve beyaz peynirle tost (Yarısını yedım kalan kısmı 2 saat sonra yedim)
Öğle
Haşlanmış tavuk
Akşam
Bezelyeli köfte (3 köfte)
Ara
1 kase cacık
Su: 2 lt
Spor: 1 saat pilates
Tatlım bazen bazı günler fazlasıyla artı gibi görünebilir. çünkü bende çokça denk geldim. merakla sonucunu bekliyorum aslında hurma diyeti ile nasıl olacak diye. ama inşallah bünyen zayıf düşmez. çünkü vücudumuzun alması gereken vitamin ve mineraller var illaki ve bu bünyende ters etki yaratmasınSelam kızlar ..
Aynuram bana kızacak ama .
Hurma diyetine başlamadan önce tartıldım ve 67.9 kilo olduğumu gördüm .. En son bildirimimde 66.4 tüm .. 1.5 kilo artıştaydım yani nasıl olduysa
Bir günlük Hurma diyeti sonucu sabah harika sonuçlar gördüm .
-İbadetimde derinlik hissetmeye başladım . Karnım aç olduğu için erkenden uykum geldi sabah namazdan sonra uyuma ihtiyacı dahi hissetmedim . Güzelce dualar ettim .
-Ve dedikleri gibi oldu cildimde de inanılmaz değişiklikler gördüm . Sabah bi kalktm cildim bebek gibi :) Okulda herkes yeni bi fondöten mi sürdün sen deyip durdular :)
- İnanılmaz derecede sakindim . Kimlerle gezip tozduğunu bilmediğim eve hep geç gelen kardeşime her akşam bagırır çağırırdım . Bu defa sakin sakin konuştum kızcağız neye ugradığını şaşırdı
-Sabah kalkınca tartıldım 67.9 dan 66.9 a inmiştim ... Bir günde tam 1 kilo . İster yağ olsun ister kas , ister ödem . Benim asıl amacım Nefis Terbiyesiydi . Bu da yanında bal kaymak oldu :)
Bugün de aynı şekilde devam ettim yalnz bir iki farkla
sabah hurmayla başladım 3 tane yedim .. saat 11 gibi 2 tane daha yedim
öğlen yemekhaneye gidip menüde neler olduğuna baktım . Tavuk but vardı ben de ondan yedim .
akşam eve gelince ne mi gördüm Kahramanmaraş tan bi akrabamz şoklanmış Maraş Dondurması yollamış . e ben de azck yedim :) ( Nefis Terbiyem hala iyi değil yani anlayacagınız çok yolum var :)
sonra 2 tane daha yedim .. günlük en az 7 tane olması lazım . tek sayılar halinde 7 - 9 - 11 gibi .
Yarın eski kiloma ulaşacağım biliyorum hatta ekside göreceğim Peygamber Hurmaları sayesinde ..
:)
Ve hepinize öneriyorrum bunu
Süpeerr canımmSabah
Öğlen
- Maydonozlu haslanmis yumurta
- sekersiz cay
Akşam
- Bir elma
- Türk kahvesi sekersiz
Eki Görüntüle 1452911
Kepek unundan ekmegimi evde yaptim canlar
Spor
- 1 saat yurudum
- yarim saat bisiklet
- 100 kere ip atladim
Su 3litre
oyyy fena olmuş krep ama sende farkındasın zatenselam canlaarr benim bugunku menum
sabah smoothie yarim muz, yarim elma, portakal, kivi, chia zaad
ogle :bugun iki gorumcemin cocuklari bendeydi onlari okuldan aldim ve bizde krep yaptim onlara bende birtane yedimonce kendime smoothie yapmistim ama sebzeli oldugu icin tadi cok kotu olmustu cokta acikmistim yedim iste
aksam sadece bir kase bruksel lahanasi corbasi
su 2 litre
spor 9,5 km yuruyus bugun yuruyuse bayagi abarttim coookk yoruldum platese hic halim bile kalmadi
Menum
Kahvalti
tam tahilli tost
domates
salatalik
öğlen
Nesfit
aksam
3 tane köfte
bi kase yoğurt(keten tohumu koydum az)
Spor
spor salonuna gittim 1 saat yaptım
Carisida yurudum anneme dugun icn elbse aradik 8 bin atmisim
Su 3.5itre
yesil cay ictim
Şimdi cenaze evinden geldim,çok kötüyüm..Kadıncağız normalde namaz kılmıyormuş dün akşam internetten yatsı namazıyla ilgili şeyleri kağıda yazmış..eşine ben dua okuyacağım rahatsız etme ,yan odada uyu,demiş..Namazını kılmış..Kuranını okurken ölmüş...oturur vaziyette...kitabı yere düşmüş..ölmüş kadıncağız..nolur birer Fatiha gönderin..Allah rızası için..
Tatlım bazen bazı günler fazlasıyla artı gibi görünebilir. çünkü bende çokça denk geldim. merakla sonucunu bekliyorum aslında hurma diyeti ile nasıl olacak diye. ama inşallah bünyen zayıf düşmez. çünkü vücudumuzun alması gereken vitamin ve mineraller var illaki ve bu bünyende ters etki yaratmasın
Şimdi cenaze evinden geldim,çok kötüyüm..Kadıncağız normalde namaz kılmıyormuş dün akşam internetten yatsı namazıyla ilgili şeyleri kağıda yazmış..eşine ben dua okuyacağım rahatsız etme ,yan odada uyu,demiş..Namazını kılmış..Kuranını okurken ölmüş...oturur vaziyette...kitabı yere düşmüş..ölmüş kadıncağız..nolur birer Fatiha gönderin..Allah rızası için..
Akşam yemeğim değişti, domates soslu tavuk parçaları, salata, yoğurt yedim.Bende bugünki menümü yazayım şimdiden değişiklik olursa da eklerim :)
Sabah:
1 kase yoğurt nesfit
Öğlen:
2,5 tavuk köftesi (kişi başı o kadar düştü :))))
1 dilim çavdar ekmeği
yoğurt
Akşam:
1 kase yoğurt nesfit (böyle yemeği düşünüyorum çünkü akşam yiyip spora gidiyorum 30 dk geçmiş oluyor yemekten sonra zorlanabiliyorum o yüzden proteini öğlen alayım dedim )
Henüz 1 lt kadar oldu suyum. Akşama dek sporda da 2,5 lt yaparım hatta 3e bile çıkabilirim. sporada gidince yazarım artık :)
Guzel ablam a kosturmaca hep bo yerleri geziom bacak fln kalmdi ne zormus evlilik telasi cok sukur hersey yolunda
valla cuma heyecano sardi benidee bende cok merak ediyorum yaa nasil olcaksen grdnmi kuzum
Canımmmm...
-Babaannem alzheimer, orta derece ile ileri derece arası. Son zamanlarda bir de başka hastalandı sanırım üşüttü. Günlerdir sürekli hastaneye götürüp getiriyoruz. İştahı yok, vücut besinsiz kalınca mecbur serum veriyor doktorlar.
-Anneannemin de hem ayakları hem de elleri şişiyor, ağrıyor. Vücudunda iltihap varmış. Tüm iltihap da oralarda toplanmış. Yürüyemiyor. Bir şey tutamıyor ve çok ağrısı oluyor.
-Durum böyle olunca da sürekli misafir gelip gidiyor. Ev kalabalık oluyor. Doktora götürüp getiriyoruz onları. Derslerime falan gidemiyorum hiç. Son senem, 2 ay kaldı mezuniyetime, umarım bi sıkıntı çıkmaz son anda derslerimle alakalı.
-Özel hayatımla alakalı yani erkek arkadaşımla alakalı sıkıntılar vardı, ama onu hallettik gibi. Kendisi benden kilometrelerce uzağa gitmek zorunda kalınca ben huysuzlaştım biraz. :/ Kavga ettik falan ama toparladık.
-Bir de, babamla şu sıralar iyi değil aramız.. Bu konu biraz derin, es geçiyorum.
-Geçen gün de, aşırı baş dönmesi ve mide bulantısıyla uyandım. Tansiyonum ve nabzım düşüktü. Stresten mi bilmiyorum ama hep bi bitkinlik var bende. Sersem gibiyim.
Uzun oldu ama bende durumlar böyle...
Çok zorlanıyorum artık ya.
bu hafta pek iyi değil arzum ya
Bu arada bu sabah inanılmaz mutluyum tartıda sonunda 6ları görddüüümmmmmmmmmmm
Günaydın kızlar..
Aebenim yapamadım ben pilatesi..
Aebenim ben yapamadım,oğlan sabaha kadar kustu sonra ishal oldu..doktora götürüp rapor aldım 2 gün..moralim çok bozuk oğlumun ilkokul öğretmenin eşi vefat etmiş sabah gencecik kadın...keyifsizim..
günaydın kızlar
kaçak diyetçiniz geldi şükür bugün
çok hastaydım hiç böyle hasta olmadım herhalde ki hala sesim değişik çıkıyor
ben kilo veremedim hala
sinir buhranları yaşıyorum
çokta dikkat ediyorum ancak olmadı
Kızlarrrr kvyi 3 günlüyüne memleketine yyolladık.yehhhuuuu...yaşlı bi dayısı varmış vefat etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?