Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hallet işlerini canım hiç daha geç vakte bırakma .

nasılsın tatlım nasıl gidiyor, yarın güzel sonuçlarını bekliyorum

Guzel ablam a kosturmaca hep bo yerleri geziom bacak fln kalmdi ne zormus evlilik telasi cok sukur hersey yolunda

valla cuma heyecano sardi benidee bende cok merak ediyorum yaa nasil olcak sen grdnmi kuzum

Menum

Kahvalti
tam tahilli tost
domates
salatalik

öğlen

Nesfit

aksam
3 tane köfte
bi kase yoğurt(keten tohumu koydum az)

Spor
spor salonuna gittim 1 saat yaptım

Carisida yurudum anneme dugun icn elbse aradik 8 bin atmisim

Su 3.5itre

yesil cay ictim

Şimdi cenaze evinden geldim,çok kötüyüm..Kadıncağız normalde namaz kılmıyormuş dün akşam internetten yatsı namazıyla ilgili şeyleri kağıda yazmış..eşine ben dua okuyacağım rahatsız etme ,yan odada uyu,demiş..Namazını kılmış..Kuranını okurken ölmüş...oturur vaziyette...kitabı yere düşmüş..ölmüş kadıncağız..nolur birer Fatiha gönderin..Allah rızası için..

iyi olmuş görmüşsün gerçek yüzünü canım

hayırlı insan çıksın karşına inşallah
ALLAH boyle insanlardan korusun perimnn
Rabbim korumuş kimseyi taniyamazsin perim ancak onun tanitmak istediği gibi tanirsin o yuzdern üzülme öyle birinden hoslandigin için gönül bu

Canım benim şükür ler olsun.çok iyi olmuş öğrenmen.en azından içinde ufacık kalan bi şey vardısa o da söner gider

Amiiinn inşallah. çok iyi oldum gördüğüm gerçekten. içimde kalan en ufak sevgi bile yok oldu resmen yüzünü dahi görmek istemiyorum.
Bırakmak yok, ben listede olmadığım için oyuzden hergün de yazamıyordum buraya haliyle..
Ama aklımdaydınızzz ...
Spor salonuna yazılmama az kaldı
Süper bir karar vermişsin canım benim

Rapor
Sabah
Bir domates
Uç dilim ekmek
İki zeytin
Bir haslanmis yumurta

Öğlen
Bir dilim ekmek
Kahve

Aksam
Bir haslanmis tavuk
Yoğurt
Pişmiş domates

Su ikilt
Spor leslie
Mekik
Squat
Ekmekle kahve nasıl gitti yahu :)))
Sela kızlar
Menü bildirimi

Sabah meyve yok

Sucuklu yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Zeytin

Öğle
Ispanak
Peynir
Domates

Akşam
Yulaflu süt içtim şimdi

Bu aksam eliptik yapmak istiyorum insallah
suyun nasıl peki canım ? sporuda yaparsan süper olacak
Menün güzel canım ama keşke cacığı yemekle yeseydin geç saate mi kaldı ?
Tatlım bazen bazı günler fazlasıyla artı gibi görünebilir. çünkü bende çokça denk geldim. merakla sonucunu bekliyorum aslında hurma diyeti ile nasıl olacak diye. ama inşallah bünyen zayıf düşmez. çünkü vücudumuzun alması gereken vitamin ve mineraller var illaki ve bu bünyende ters etki yaratmasın
Süpeerr canımm yarın sendende harika sonuçlar bekliyorum
oyyy fena olmuş krep ama sende farkındasın zaten ama yürüyüşle götürürsün onu yada yarın arttırırsın sporunu

her zamanki gibi harikassın tatlımm suyu fazla arttırma ama yinede bence fazlası da zarar malum

Ne mutlu O na .. Rabbim hepimize böyle hayırlı ölümler versin .

Öldüğünüz şekilde dirileceksiniz diyor hadiste . Gerçekten ne mutlu ona

zaten uzun devam edemem sadece çarşamba perşembe yapacagım artk galiba

Ayrıca görüyosunuz değil mi ..

İnsanın namaza devam etmesi ne kadar mühim ..

Derler ya kıl namazını namazın kılınmadan ..

Her an ölümle burun burunayız .

Bir ölüm onlarca insanın üzerinde tesir bırakır .

Hepimizin her ölümden çıkaracağı dersler var .

Akşam yemeğim değişti, domates soslu tavuk parçaları, salata, yoğurt yedim.

Spor olarakta 1,5 saat spor salonunda çalıştım. 20 dk koşu bandı, 15 dk bisiklet, 40 dk kadar pilates hareketleri, 3er dk iç bacak ve dış bacak hareketleri. 13800 adım attım.

Suyumu da 2,5 lt su içtim.

Guzel ablam a kosturmaca hep bo yerleri geziom bacak fln kalmdi ne zormus evlilik telasi cok sukur hersey yolunda

valla cuma heyecano sardi benidee bende cok merak ediyorum yaa nasil olcak sen grdnmi kuzum

yok canım daha verecek kilolarım var maalesef, evlilik öncesi tatlı yorgunluklar bunlar, tadını çıkar, yarın bakıcam kilona, iyi akşamlar :)

Iyi aksamlar canlar Bugun fazla yazmadiginiz icin tesekkur ederim, gecmisi bitirdim nihayet Yarin tartida yuzunuz gulsun, bu haftaki emeginizin karsiligini alin insallah

Cok zor bir durum canim, Allah yardimcin olsun insallah. Buyukannelerine acil sifalar diliyorum. Alzheimerli hastaya bakmasi cok guc, Allah sabir versin. Mukafatini her iki dunyada da almayi nasip etsin insallah.

Sevdiginle sorunlarin cozulmesine sevindim. Insan kizsa da darilsa da cogu zaman siginilacak bir liman misali en iyi dostumuz oluyorlar.

Insallah okulumdan da mezun olursun canim. Babanla sorunlarini da cozmeni umuyorum, zira seni hayli zamandir rahatsiz ediyor.

bu hafta pek iyi değil arzum ya

Neyin var guzellik, cocuklar iyiler degil mi?

Bu arada bu sabah inanılmaz mutluyum tartıda sonunda 6ları görddüüümmmmmmmmmmm

Gozun aydin tatlim Buket uctu gitti, yakalaman lazim. Darisi 5 li rakamlara

Biri gider bini gelir. Rabbim seni iyi insanlarla karsilastirsin insallah.

Oglana gecmis olsun canim. Yedigi ictigi birsey mi rahatsiz etti acaba?

Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun insallah. Okudum duasini canim.

Spora baslaman guzel olmus tatlim. Saba daha once soylemistim. Istedigin kiloya gelince sporu birakma istedigini ye diye. Bu sinir stres hali itiyor seni asiri yemeye. Dovus sporlari denedin mi Hande? Buket kum torbasi ile calisiyordu bir ara. Stres kalmiyor diyordu. Dene istersen

Kızlarrrr kvyi 3 günlüyüne memleketine yyolladık.yehhhuuuu...yaşlı bi dayısı varmış vefat etmiş.

Senden mutlusu yoktur simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…