Rabbim korumuş kimseyi taniyamazsin perim ancak onun tanitmak istediği gibi tanirsin o yuzdern üzülme öyle birinden hoslandigin için gönül buKızlaarr size bi ara bahsettiğim hep otobüste denk geldiğim bir hoca vardı ya, sizin destekleriyle de yanlış biri olduğuna kanaat getirdiğim kişinin, gerçekten ne kadar yanlış ve karaktersiz olduğunu öğrendim. Çook şükür Rabbime erken gördüm. Ucuz kurtuldum diyebilirim. Hani anlatılabilecek gibi birşeyde değil. Herkese mavi boncuk dağıtan, hayatında biri varken başkalarına bakan (teklif eden) biriymiş. Gerçekten kimse göründüğü gibi değilmiş.o kadar şaşırdım ve üzüldüm ki birazda olsa hoşlandığım için. İnanamıyorum insanlar ne zaman bu kadar basitleşti yazıklar olsun ya.
Canım benim şükür ler olsun.çok iyi olmuş öğrenmen.en azından içinde ufacık kalan bi şey vardısa o da söner giderKızlaarr size bi ara bahsettiğim hep otobüste denk geldiğim bir hoca vardı ya, sizin destekleriyle de yanlış biri olduğuna kanaat getirdiğim kişinin, gerçekten ne kadar yanlış ve karaktersiz olduğunu öğrendim. Çook şükür Rabbime erken gördüm. Ucuz kurtuldum diyebilirim. Hani anlatılabilecek gibi birşeyde değil. Herkese mavi boncuk dağıtan, hayatında biri varken başkalarına bakan (teklif eden) biriymiş. Gerçekten kimse göründüğü gibi değilmiş.o kadar şaşırdım ve üzüldüm ki birazda olsa hoşlandığım için. İnanamıyorum insanlar ne zaman bu kadar basitleşti yazıklar olsun ya.
Merhaba güzellik . nerelerdesin?kaç kilo oldun bakalım?Selam kızlarr nasıl gidiyor diyet we spor
Haklısın canım kaçamak bu hafta yavaşlatti beni yaa. Inşallah sabah tartı yüzümü güldürürCanım sen ne güzel gidiyordun ya.kaçamak yaptın ve de takıldın kilo veriminde
Yok canım yemiycem 6 gibi eve variyorum çok aç olursam yogurt yerim belki eve varınca. Ama 6 dan sonra bişey yemiycem insallahAkşam hiç mi bişey yemiceksin:S
Ben dün 10 da çok acıktım salatalık yedim ya
54Merhaba güzellik . nerelerdesin?kaç kilo oldun bakalım?
Amaninnn...
51 dim benAmaninnn...
Afferim sanaaa.işte buuueveeeeeet
kızlar az önce gittim ve b-fit spor merkezine kayıt oldum
yarın sabah başlıyorum
inşallah faydasını görürüm
İyisin yağmurumRapor
Sabah
Bir domates
Uç dilim ekmek
İki zeytin
Bir haslanmis yumurta
Öğlen
Bir dilim ekmek
Kahve
Aksam
Bir haslanmis tavuk
Yoğurt
Pişmiş domates
Su ikilt
Spor leslie
Mekik
Squat
kesinlikle görürsün faydasını bugün vakit yok spora derken böyle bi adım atman harika oldu=)eveeeeeet
yarın sabah başlıyorum
Hande oranin sporu cok agir kisa sursede, yapabilicekmisin ? Ben denemesine gitmistim kalbim yerinden cikacakti ....eveeeeeet
yarın sabah başlıyorum
Güzel bir menüRapor
Sabah
Bir domates
Uç dilim ekmek
İki zeytin
Bir haslanmis yumurta
Öğlen
Bir dilim ekmek
Kahve
Aksam
Bir haslanmis tavuk
Yoğurt
Pişmiş domates
Su ikilt
Spor leslie
Mekik
Squat
Sağol ablam yüzüm güler umarim yarinİyisin yağmurum
sağol canmGüzel bir menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?