Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rabbim korumuş kimseyi taniyamazsin perim ancak onun tanitmak istediği gibi tanirsin o yuzdern üzülme öyle birinden hoslandigin için gönül bu

Nefret ediyorum şu tuvalette sigara içenlerden!
Yeterince tiksiniyorum sigaradan zaten bide tuvalette içenler kendilerinden de tiksindiriyor

Canım benim şükür ler olsun.çok iyi olmuş öğrenmen.en azından içinde ufacık kalan bi şey vardısa o da söner gider

Canım sen ne güzel gidiyordun ya.kaçamak yaptın ve de takıldın kilo veriminde
Haklısın canım kaçamak bu hafta yavaşlatti beni yaa. Inşallah sabah tartı yüzümü güldürür
Akşam hiç mi bişey yemiceksin:S
Ben dün 10 da çok acıktım salatalık yedim ya
Yok canım yemiycem 6 gibi eve variyorum çok aç olursam yogurt yerim belki eve varınca. Ama 6 dan sonra bişey yemiycem insallah

12 Mart

Kahvaltı
Tam tahıllı ekmek ve beyaz peynirle tost (Yarısını yedım kalan kısmı 2 saat sonra yedim)

Öğle
Haşlanmış tavuk

Akşam
Bezelyeli köfte (3 köfte)

Ara
1 kase cacık

Su: 2 lt
Spor: 1 saat pilates

eveeeeeet
kızlar az önce gittim ve b-fit spor merkezine kayıt oldum
yarın sabah başlıyorum
inşallah faydasını görürüm
kesinlikle görürsün faydasını bugün vakit yok spora derken böyle bi adım atman harika oldu=)

eveeeeeet
kızlar az önce gittim ve b-fit spor merkezine kayıt oldum
yarın sabah başlıyorum
inşallah faydasını görürüm
Hande oranin sporu cok agir kisa sursede, yapabilicekmisin ? Ben denemesine gitmistim kalbim yerinden cikacakti ....

Hamdem hep yaziyorum ama duymuyorsun ,dukan yerine saglikli bir sekilde ver kilonu . Sen zaten gece yemeyi birakirsan verirsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…