Gizem bazen kilo verimi duruyor ama kilo vermicen anlamına gelmiyo.bu haftadan sonra hızlanır mutlaka sporu arttirdin çünkü.ödem olabilir bideBenim bünyeme dayak lazım dayaaakk
Geçen hafta:70.2
Bu hafta:69.8
Fark:0.4
Yüzde:0.57
Hmmm.garippp...inşallah senin bomba gelecek haftayaaaaBenim bünyeme dayak lazım dayaaakk
Geçen hafta:70.2
Bu hafta:69.8
Fark:0.4
Yüzde:0.57
Tamam tatlım.sorun yokGünaydın arkadaşlar gecen gün için özür diliyorum herkesten.sizinle alakalı değildi esasında başka bi durum vardı kizdigim buraya malum oldu.aynurayi da baya uzmusum seni üzmek istemezdim. Tabi tubayi da
AradArada yarim saat varAmiiinn inşallah. çok iyi oldum gördüğüm gerçekten. içimde kalan en ufak sevgi bile yok oldu resmen yüzünü dahi görmek istemiyorum.
Süper bir karar vermişsin canım benim
Ekmekle kahve nasıl gitti yahu :)))
suyun nasıl peki canım ? sporuda yaparsan süper olacak
Menün güzel canım ama keşke cacığı yemekle yeseydin geç saate mi kaldı ?
Tatlım bazen bazı günler fazlasıyla artı gibi görünebilir. çünkü bende çokça denk geldim. merakla sonucunu bekliyorum aslında hurma diyeti ile nasıl olacak diye. ama inşallah bünyen zayıf düşmez. çünkü vücudumuzun alması gereken vitamin ve mineraller var illaki ve bu bünyende ters etki yaratmasın
Süpeerr canımmyarın sendende harika sonuçlar bekliyorum
oyyy fena olmuş krep ama sende farkındasın zatenama yürüyüşle götürürsün onu yada yarın arttırırsın sporunu
her zamanki gibi harikassın tatlımmsuyu fazla arttırma ama yinede bence fazlası da zarar malum
Günaydın arkadaşlar gecen gün için özür diliyorum herkesten.sizinle alakalı değildi esasında başka bi durum vardı kizdigim buraya malum oldu.aynurayi da baya uzmusum seni üzmek istemezdim. Tabi tubayi da
Gizem bazen kilo verimi duruyor ama kilo vermicen anlamına gelmiyo.bu haftadan sonra hızlanır mutlaka sporu arttirdin çünkü.ödem olabilir bide
Evet canım olabiliyoYaa kızlar 4 haftadır bende söyle bi durum oluyo bir gün tartı güzel iniyor sonra hafta ici o rakamı perşembe kadar yada çarşambaya kadar göremiyorum sonra cuma tekrar inişe geçiyo nası bişey yaaa. Başka böyle olan var mı ki. Yasemin soysalin kitabından mi çok etkilendim acaba
Oyy nolmuuşş böylee ? Regl falan mı geliyo acaba ?günaydın güzeller cumanız hayır olsun
kilomu yazmaya utanıyorum gözlerim doldu ağlıcam vallahi
geçen hafta 67,9
bu hafta 69
fark +1,1
yüzde % - 1,62
Oyy nolmuuşş böylee ? Regl falan mı geliyo acaba ?
Alıntıya bakkkkAmiiinn inşallah. çok iyi oldum gördüğüm gerçekten. içimde kalan en ufak sevgi bile yok oldu resmen yüzünü dahi görmek istemiyorum.
Süper bir karar vermişsin canım benim
Ekmekle kahve nasıl gitti yahu :)))
suyun nasıl peki canım ? sporuda yaparsan süper olacak
Menün güzel canım ama keşke cacığı yemekle yeseydin geç saate mi kaldı ?
Tatlım bazen bazı günler fazlasıyla artı gibi görünebilir. çünkü bende çokça denk geldim. merakla sonucunu bekliyorum aslında hurma diyeti ile nasıl olacak diye. ama inşallah bünyen zayıf düşmez. çünkü vücudumuzun alması gereken vitamin ve mineraller var illaki ve bu bünyende ters etki yaratmasın
Süpeerr canımmyarın sendende harika sonuçlar bekliyorum
oyyy fena olmuş krep ama sende farkındasın zatenama yürüyüşle götürürsün onu yada yarın arttırırsın sporunu
her zamanki gibi harikassın tatlımmsuyu fazla arttırma ama yinede bence fazlası da zarar malum
Kalori hesabi mi yapayım ne yapayım Yoruldum ayni sonuçtanbir yardim edin
Yaplm canm yoksa delircemgel biz seninle sıkı bir monti yapalım. bu sefer kesin
Bende varim canim monti ne hic bilmiyom ama kesin iyi bisedirrrrr pazar gunu kayinvaldem gidiyo pazartesi siki sikiya baskiycammmmmmmgel biz seninle sıkı bir monti yapalım. bu sefer kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?