Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın arkadaşlar gecen gün için özür diliyorum herkesten.sizinle alakalı değildi esasında başka bi durum vardı kizdigim buraya malum oldu.aynurayi da baya uzmusum seni üzmek istemezdim. Tabi tubayi da
Tamam tatlım.sorun yok

AradArada yarim saat var

Yaa kızlar 4 haftadır bende söyle bi durum oluyo bir gün tartı güzel iniyor sonra hafta ici o rakamı perşembe kadar yada çarşambaya kadar göremiyorum sonra cuma tekrar inişe geçiyo nası bişey yaaa. Başka böyle olan var mı ki. Yasemin soysalin kitabından mi çok etkilendim acaba

Günaydın arkadaşlar gecen gün için özür diliyorum herkesten.sizinle alakalı değildi esasında başka bi durum vardı kizdigim buraya malum oldu.aynurayi da baya uzmusum seni üzmek istemezdim. Tabi tubayi da

Gizem bazen kilo verimi duruyor ama kilo vermicen anlamına gelmiyo.bu haftadan sonra hızlanır mutlaka sporu arttirdin çünkü.ödem olabilir bide

Ohhh zeynep geri döndüü :)

Birde reglime 5 gün falan kaldı muhtemelen onunda etkisi vardır. Eğer o da değilse bende bi anormallik var. Sporun faydası olduğuna eminim çünkü bacaklarım karnım falan feci ağrıyo kaç gündür doğru yolda olduğuma eminim. Belkide 15 kilo verdim ve dinlenmeye geçti bünyem çünkü bu durum hiç mantıklı değil. Haftaya doktora tekrar sorucam. Geçen hafta sorduğumda her hafta 1 kilo vermeyi bekleme böyle gr gr olabilir demişti

Evet canım olabiliyo

Alıntıya bakkkk

Günaydın kızlar tartı beni çok mutsuz etti nerde hata yaptım diye düşünüyorum :/
umarım siz güzel sonuçlar almışsınızdır.
Geçmişi okuyum geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…