- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Sağol ablm hakli olabilirsiniz kan grubu diyetinr bakaym,ben hayatımda hic bu kdsr istekli istikrarlı olmadım diyet konusunda bu kadar çabalarken olmaması morelimi bozuyor ben biraz araştırayim yanlısı bulacagm tesekkurlerBende 117.7 ile başladım başlarda kendini cozene kadar oluyor öyle yedikelrine dikkat et tartida gördüğün sonuca bak kesin yediklerinden birini yememen gerekiyordur kan grubuna bir bak derim ona göre biraz yediklerini değiştir hatta 2-3 gün sadece protein ye bunların hepsi ise yarar Ben dalga geçmiştim kan grubu diyeti mi olur diye ama okuyunca anlamıştım olayı takip et kendini bazı yiecekler DİYET bile olsa senin metabolizmanda diyet olmuyor kendi üstümde gördüm ben bunu asla pes etme sen kazanacaksın
Bende 117.7 ile başladım başlarda kendini cozene kadar oluyor öyle yedikelrine dikkat et tartida gördüğün sonuca bak kesin yediklerinden birini yememen gerekiyordur kan grubuna bir bak derim ona göre biraz yediklerini değiştir hatta 2-3 gün sadece protein ye bunların hepsi ise yarar Ben dalga geçmiştim kan grubu diyeti mi olur diye ama okuyunca anlamıştım olayı takip et kendini bazı yiecekler DİYET bile olsa senin metabolizmanda diyet olmuyor kendi üstümde gördüm ben bunu asla pes etme sen kazanacaksın
İnan hiç bilmiyorum kan grubuna göre ne zararlı arastracagm bnde canm.yanında salata getirdi sen onunla idare etmeye calsKan drubuna göre gıdalar bencede etkiliyor. Ab grubuna kırmızı et önermiyor ben akşamları nerdeyse hep köfte yedim mesela belkide bu etkiledi. of öğlen yemeğimide köfte getirmiştim
Ne demek canım inşallah isine yarar :) zaten bir süre sonra sen kendin fark edip yemeyi bırakıyorsun o yüzden için rahat olsun eğer çok canını sikiyorsa bu durum princ lapasi yap ben iki günde 2 kilo vermiştim sonrasında biraz geri alma ihtimali de var ama motive edici oluyor:)Sağol ablm hakli olabilirsiniz kan grubu diyetinr bakaym,ben hayatımda hic bu kdsr istekli istikrarlı olmadım diyet konusunda bu kadar çabalarken olmaması morelimi bozuyor ben biraz araştırayim yanlısı bulacagm tesekkurler
Sansliyim ki sevdiğim şeyler var yiye bildikleri min içinde teşekkürlerNe demek canım inşallah isine yarar :) zaten bir süre sonra sen kendin fark edip yemeyi bırakıyorsun o yüzden için rahat olsun eğer çok canını sikiyorsa bu durum princ lapasi yap ben iki günde 2 kilo vermiştim sonrasında biraz geri alma ihtimali de var ama motive edici oluyor:)
kuzularinannesi paylaştı bak kan grubunu bi bak bakalim neler varmış (teşekkürler canım)
@Daydream15 Yazdıklarını okuyunca ürperdim tüylerim diken diken oldu Allah hepimize böyle güzel ölüm nasip etsin inşallah mekanı cennet olsun inşallah Allah yakınlarına sabır versin
Bi dönem bende çok durakladim o dönem görmüştüm ben kan grubunu birebir uygulamadim ama biraz ona göre beslenince iyi sonuç almıştım denenebilir aslında bu ara annem ne yaparsa onu yiyorum kardeşimden dolayi da biraz besleyici şeyler yapıyor az yemeye çalışıyorum hatta hiç yemediklerim tadına bile bakmadikalrim oluyor ama ona rağmen bu hafta biraz böyle oldukan grubuna göre mi devam etsek biraz da acaba havvacım?
Evet birazcık öyle olduregl olmadım hiç doğumdan sonra sanmıyorum reglden olsun
baklavaları yedim sonra da düzen tutturamadım
1 ceza puanım oldu mu şimdi benim?
Bugüne dek kaç kilo verdin canım ? duraksamış olabilir misin ? cıss yapmadıysan olabilir.Gecen hafta 93.9
Bu hafta 93.3
Fark 600gr
Ben ne yapsam olmuyor yediğini ictigimi sporumu yazıyorum daha fazla vermem gerekmiyormuydu
Yinede 500 gr da olsa hiç vermemekten iyidirGünaydın kızlar sanırım korumaya gectim bu haftada istediğim gibi bi sonuç yok
Geçen hafta 86.4
Bu hafta 85.9
Fark 500
Yuzde 0.57
Haftaya inşallah 84 leri 84.9 la bile olsa görmek istiyorum
evet valla gitsinde nasıl gidiyorsa gitsin :)tebrik ederim ne güzel vermişsin=)
ohmasallah seni de tebrik ederim canım=)
Firuze harika gidiyorsun=)
Olsun haftaya bekliyodun daha büyük farkı =) gitsin az cok önemi yok yeterki gitsin.
Bu kaçıncı cuman oldu canım ? hatırladığım kadarıyla 2. cuma olması lazım. zaten 3. cuma listeye girebilirsin. ama böyle sonuçlar olursa kötüKonuştum konuştum bildirim yapmayı unuttum
4 martta gruba geldim 85 kg
Gecen hafta 84.7 kg
Bu hafta 84.9
Fark + 0.2
Hedef: 84
Nasıl artıya geçtim anlamıyorum çıldırcam
Pazartesi günü 84.3 tüm ya :S
+ oldum diye listeye giremicem demi ben:/
2. cumam doğru hatırlıyosun canım.:/Evet birazcık öyle oldu
Bugüne dek kaç kilo verdin canım ? duraksamış olabilir misin ? cıss yapmadıysan olabilir.
Yinede 500 gr da olsa hiç vermemekten iyidir
evet valla gitsinde nasıl gidiyorsa gitsin :)
Bu kaçıncı cuman oldu canım ? hatırladığım kadarıyla 2. cuma olması lazım. zaten 3. cuma listeye girebilirsin. ama böyle sonuçlar olursa kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?