- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Benimde 92 lerde birde şimdi 85lerde öyle oldu hafta içi akşam 85.6 gördüm normalde akşam ve sabah arasında en az 1-1.5 fark oluyor çok mutlu olmuştum ama bu gün sabah 85.9 malasef sanırım biraz da yediklrrimizden oluyor şişlik yapıyor sonuçta tartinin az gösterme sebebi olmaz ama fazla gösterme sebebi daha kolay bulunur diye düşünüyorum:)Yaa kızlar 4 haftadır bende söyle bi durum oluyo bir gün tartı güzel iniyor sonra hafta ici o rakamı perşembe kadar yada çarşambaya kadar göremiyorum sonra cuma tekrar inişe geçiyo nası bişey yaaa. Başka böyle olan var mı ki. Yasemin soysalin kitabından mi çok etkilendim acaba
Yaplm canm yoksa delircem
Anammmm kiz diyetle mi 1 kilo aldinnn hayyyy masallahhhgünaydın güzeller cumanız hayır olsun
kilomu yazmaya utanıyorum gözlerim doldu ağlıcam vallahi
geçen hafta 67,9
bu hafta 69
fark +1,1
yüzde % - 1,62
Mekanı cennet olsun. Elinde kuranla vefat etmesi apayrı bişey ama çok gençmiş Allah sabır versinŞimdi cenaze evinden geldim,çok kötüyüm..Kadıncağız normalde namaz kılmıyormuş dün akşam internetten yatsı namazıyla ilgili şeyleri kağıda yazmış..eşine ben dua okuyacağım rahatsız etme ,yan odada uyu,demiş..Namazını kılmış..Kuranını okurken ölmüş...oturur vaziyette...kitabı yere düşmüş..ölmüş kadıncağız..nolur birer Fatiha gönderin..Allah rızası için..
3 haftadir aynı sıkıntı bende de var 92 de bişey var benimde 92den 88 e geçmem çok uzun sürdü aldım verdim verdim aldım bi garip seruvendi ama sonrası daha hızlı gitti şimdi yine 85 de takıldım sanırım koruma dönemleri oluyor o yüzden bırakmadan devam et bi süre sonra tekrar vermeye başlıyorsun :)Gecen hafta 93.9
Bu hafta 93.3
Fark 600gr
Ben ne yapsam olmuyor yediğini ictigimi sporumu yazıyorum daha fazla vermem gerekmiyormuydu
Darisi basima ablam BN 98 le geldim çok vermedim ki korusun böyle 800 gr 600 gr diye gidiyor birşey var ama cozemedim3 haftadir aynı sıkıntı bende de var 92 de bişey var benimde 92den 88 e geçmem çok uzun sürdü aldım verdim verdim aldım bi garip seruvendi ama sonrası daha hızlı gitti şimdi yine 85 de takıldım sanırım koruma dönemleri oluyor o yüzden bırakmadan devam et bi süre sonra tekrar vermeye başlıyorsun :)
Canim bende dogumdan sonra ocakta ilk kez gasta oldum daha olmadim karni, davul gibi dokununca bile agriyo doktora gittim regl yakin dedi tik yok sogan suyu kuru yapicam o regliyi etkene cekiyomusregl olmadım hiç doğumdan sonra sanmıyorum reglden olsun
baklavaları yedim sonra da düzen tutturamadım
1 ceza puanım oldu mu şimdi benim?
Canim bende dogumdan sonra ocakta ilk kez gasta oldum daha olmadim karni, davul gibi dokununca bile agriyo doktora gittim regl yakin dedi tik yok sogan suyu kuru yapicam o regliyi etkene cekiyomus
Dur bende öğlen pırasa yapayım kahvaltıyı yapmadım daha ya ben yoğurt kurune basladm gece dokuzbucukta yoğurt zerdacal biber felan yedim o da mi eklendi kiloma. Piskopata bagladimtamam benim bugünkü menüm
sabah 8:30 2 dl tam buğday ekmeği arasına peynir ve salatalık, bikaç badem
11:30 yarım ayva
13:30 zeytinyağlı pırasa, salata, ayran
17:30 hamsi, marul salatası, 1 dl peynir
tebrik ederim ne güzel vermişsin=)Gecen hafta 78.500
Bu hafta 76.700
Fark 1.800Çok şükür
oran 2.29
hedef 75.500
ohmasallah seni de tebrik ederim canım=)Gecen hafta 66.400
bu hafta 65.100
fark 1300
oran 1.95
hedef 64.500
Cok sukur 60 a 5 kaldi INSALLAH
cok acikiyorum bazen spordanda her yerim agriyor ama sabrediyorum cok mutluyum takimdaslarim
Günaydın kızlar
Hemen tartildim ay hayret bişey yaa sanki cuma olduğunu biliyo bünyem.
Dün 72. 3 lerdeyim resmen bugün 71.6 geceki sporun ve açlığı etkisi
Önceki hafta kilo 72.6
Bu haftaki kilo 71.6 Eki Görüntüle 1453231
Fark 1 kilo.
Yüzde 1.37
Benim bünyeme dayak lazım dayaaakk
Geçen hafta:70.2
Bu hafta:69.8
Fark:0.4
Yüzde:0.57
Yasemin soysal neden bahsediyor da neden etkilendin?Yaa kızlar 4 haftadır bende söyle bi durum oluyo bir gün tartı güzel iniyor sonra hafta ici o rakamı perşembe kadar yada çarşambaya kadar göremiyorum sonra cuma tekrar inişe geçiyo nası bişey yaaa. Başka böyle olan var mı ki. Yasemin soysalin kitabından mi çok etkilendim acaba
Gecen hafta 93.9
Bu hafta 93.3
Fark 600gr
Ben ne yapsam olmuyor yediğini ictigimi sporumu yazıyorum daha fazla vermem gerekmiyormuydu
aynı durum bende de oldu of çıldırcamBenimde 92 lerde birde şimdi 85lerde öyle oldu hafta içi akşam 85.6 gördüm normalde akşam ve sabah arasında en az 1-1.5 fark oluyor çok mutlu olmuştum ama bu gün sabah 85.9 malasef sanırım biraz da yediklrrimizden oluyor şişlik yapıyor sonuçta tartinin az gösterme sebebi olmaz ama fazla gösterme sebebi daha kolay bulunur diye düşünüyorum:)
Canim masallahhhh risale okuman beni coook mutlu etti ben cocuklar olduktan sonra pek okuyamadim bu konuda birbirimizi kamcilayalummm su an hangi kitabi okuyonaynen öyle .. sonuna kadar katılıyorum ..
şimdi daha da geliştireceğim kendimi . . ben risale ve büyük alimlerin kitaplarını da okuyorum mesnevi yanında .. mesnevi sohbetleri diye 4 ciltlik bir setim de var .. inşaallah hepsi bitecek yavaş yavaş
Bende 117.7 ile başladım başlarda kendini cozene kadar oluyor öyle yedikelrine dikkat et tartida gördüğün sonuca bak kesin yediklerinden birini yememen gerekiyordur kan grubuna bir bak derim ona göre biraz yediklerini değiştir hatta 2-3 gün sadece protein ye bunların hepsi ise yarar Ben dalga geçmiştim kan grubu diyeti mi olur diye ama okuyunca anlamıştım olayı takip et kendini bazı yiecekler DİYET bile olsa senin metabolizmanda diyet olmuyor kendi üstümde gördüm ben bunu asla pes etme sen kazanacaksınDarisi basima ablam BN 98 le geldim çok vermedim ki korusun böyle 800 gr 600 gr diye gidiyor birşey var ama cozemedim
Menüde değilde bnde bir sknti var herhalde ölçeğe kadar paylaşıyorum burada ama olmuyorBende aynıyım senin gibi gr gr moralim bozuluyor
Diyet için kitap sişariş ettim beslenme düzenimde sıkıntı var onu çözcem senin menülerini bilmiyorum ama sende bi menulerını gözden geçir en iyisi
Sabah ne umutlarla uyandım 84.5 falan olur diyordum çarşamba akşamdi yanlış hatırlamıyorsam 85.6 gordum ama malesef tartı istediğim sonucu vermediaynı durum bende de oldu of çıldırcam
Menüde değilde bnde bir sknti var herhalde ölçeğe kadar paylaşıyorum burada ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?