Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benimde 92 lerde birde şimdi 85lerde öyle oldu hafta içi akşam 85.6 gördüm normalde akşam ve sabah arasında en az 1-1.5 fark oluyor çok mutlu olmuştum ama bu gün sabah 85.9 malasef sanırım biraz da yediklrrimizden oluyor şişlik yapıyor sonuçta tartinin az gösterme sebebi olmaz ama fazla gösterme sebebi daha kolay bulunur diye düşünüyorum:)

Mekanı cennet olsun. Elinde kuranla vefat etmesi apayrı bişey ama çok gençmiş Allah sabır versin

Gecen hafta 93.9
Bu hafta 93.3
Fark 600gr

Ben ne yapsam olmuyor yediğini ictigimi sporumu yazıyorum daha fazla vermem gerekmiyormuydu
3 haftadir aynı sıkıntı bende de var 92 de bişey var benimde 92den 88 e geçmem çok uzun sürdü aldım verdim verdim aldım bi garip seruvendi ama sonrası daha hızlı gitti şimdi yine 85 de takıldım sanırım koruma dönemleri oluyor o yüzden bırakmadan devam et bi süre sonra tekrar vermeye başlıyorsun :)

Darisi basima ablam BN 98 le geldim çok vermedim ki korusun böyle 800 gr 600 gr diye gidiyor birşey var ama cozemedim

regl olmadım hiç doğumdan sonra sanmıyorum reglden olsun

baklavaları yedim sonra da düzen tutturamadım

1 ceza puanım oldu mu şimdi benim?
Canim bende dogumdan sonra ocakta ilk kez gasta oldum daha olmadim karni, davul gibi dokununca bile agriyo doktora gittim regl yakin dedi tik yok sogan suyu kuru yapicam o regliyi etkene cekiyomus

Canim bende dogumdan sonra ocakta ilk kez gasta oldum daha olmadim karni, davul gibi dokununca bile agriyo doktora gittim regl yakin dedi tik yok sogan suyu kuru yapicam o regliyi etkene cekiyomus

temmuzda doğum yaptım daha olmadım bakalım ne zaman gelcek?

tamam benim bugünkü menüm

sabah 8:30 2 dl tam buğday ekmeği arasına peynir ve salatalık, bikaç badem

11:30 yarım ayva

13:30 zeytinyağlı pırasa, salata, ayran

17:30 hamsi, marul salatası, 1 dl peynir
Dur bende öğlen pırasa yapayım kahvaltıyı yapmadım daha ya ben yoğurt kurune basladm gece dokuzbucukta yoğurt zerdacal biber felan yedim o da mi eklendi kiloma. Piskopata bagladim

Gecen hafta 78.500

Bu hafta 76.700

Fark 1.800 Çok şükür

oran 2.29

hedef 75.500
tebrik ederim ne güzel vermişsin=)
Gecen hafta 66.400

bu hafta 65.100

fark 1300

oran 1.95

hedef 64.500

Cok sukur 60 a 5 kaldi INSALLAH

cok acikiyorum bazen spordanda her yerim agriyor ama sabrediyorum cok mutluyum takimdaslarim
ohmasallah seni de tebrik ederim canım=)

Firuze harika gidiyorsun=)

Benim bünyeme dayak lazım dayaaakk

Geçen hafta:70.2
Bu hafta:69.8
Fark:0.4
Yüzde:0.57

Olsun haftaya bekliyodun daha büyük farkı =) gitsin az cok önemi yok yeterki gitsin.

Yasemin soysal neden bahsediyor da neden etkilendin?
İlginç bi durummuş ama iyi bi durummuş

Gecen hafta 93.9
Bu hafta 93.3
Fark 600gr

Ben ne yapsam olmuyor yediğini ictigimi sporumu yazıyorum daha fazla vermem gerekmiyormuydu

Bende aynıyım senin gibi gr gr moralim bozuluyor
Diyet için kitap sişariş ettim beslenme düzenimde sıkıntı var onu çözcem senin menülerini bilmiyorum ama sende bi menulerını gözden geçir en iyisi

aynı durum bende de oldu of çıldırcam

Canim masallahhhh risale okuman beni coook mutlu etti ben cocuklar olduktan sonra pek okuyamadim bu konuda birbirimizi kamcilayalummm su an hangi kitabi okuyon

Darisi basima ablam BN 98 le geldim çok vermedim ki korusun böyle 800 gr 600 gr diye gidiyor birşey var ama cozemedim
Bende 117.7 ile başladım başlarda kendini cozene kadar oluyor öyle yedikelrine dikkat et tartida gördüğün sonuca bak kesin yediklerinden birini yememen gerekiyordur kan grubuna bir bak derim ona göre biraz yediklerini değiştir hatta 2-3 gün sadece protein ye bunların hepsi ise yarar Ben dalga geçmiştim kan grubu diyeti mi olur diye ama okuyunca anlamıştım olayı takip et kendini bazı yiecekler DİYET bile olsa senin metabolizmanda diyet olmuyor kendi üstümde gördüm ben bunu asla pes etme sen kazanacaksın

Bende aynıyım senin gibi gr gr moralim bozuluyor
Diyet için kitap sişariş ettim beslenme düzenimde sıkıntı var onu çözcem senin menülerini bilmiyorum ama sende bi menulerını gözden geçir en iyisi
Menüde değilde bnde bir sknti var herhalde ölçeğe kadar paylaşıyorum burada ama olmuyor

O GRUBU

Faydalı olan yiyecekler (Aynı zamanda en emniyetli ilaçlar):

• Kırmızı et: dana, sığır, koyun, yabani (yağlı olabilir), balık
  • Zeytinyağı, keten yağı, ceviz, ceviz yağı
  • Kavrulmamış kabak çekirdeği, enginar, lahana, brokoli, hindiba, marul, çiğ ıspanak, roka, maydanoz, her türlü yeşil yapraklı sebze, pazı, turp (bilhassa karaturp), kırmızı pancar, kabak, bal kabak, soğan, sarımsak
  • Zencefil, safran, kırmızı pul biber, keçiboynuzu (tohum ile beraber) körri (zerdeçal), kimyon, kuşburnu, mercanköşk, ıhlamur, keten tohumu
  • İncir, üzüm (bilhassa kara üzüm), erik, mürdüm erik, kiraz, vişne, greyfurt ve suyu, karadut, karpuz, mango, bal (gerçek), soda (maden su), yeşil çay

Zararlı olan yiyecekler:

• Karışık et (salam, sucuk, sosis gibi); süt ve ürünleri ("Yenebilenler" hariç)
  • Buğday ve ürünleri (bilhassa tip 405–550), mısır ve ürünleri
  • Rafine olmuş sıvı yağlar (zeytin ve keten yağı hariç), piyasa zeytinleri, hazır turşular
  • Dondurma, kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, yerfıstığı, kahve, siyah çay, buğday ve mısır nişastası
  • Portakal, aloe vera
  • Karnabahar, ketçap, domates salçası, şarap sirkesi, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, tatlandırıcı, glikoz, früktoz, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek

Yenebilenler:

• Tavuk, hindi ve yabani kuş eti, taze yumurta
  • Tereyağı, ara sıra kaymak, kefir, yoğurt, beyaz peynir, eski kaşar, tulum peyniri, koyun ve keçi peyniri, (peynirler haftada 1–3 defa olabilir)
  • Susam ve ürünleri, kestane, fındık, badem ve badem yağı, çam fıstığı
  • Her çeşit lahana (bağırsaklarda gaz yapan hariç), börülce, barbunya, beyaz semiz fasulye, yeşil fasulye, patlıcan, kereviz, her meyve ve sebze (yasaklanmış olanlar hariç), doğal zeytin
  • Nohut, pirinç ve ürünleri, karabuğday ve çeşitleri, çavdar ve çeşitleri, nişasta buğday (eski Türk buğdayı) çeşitleri ve "Zararlılar'a girmeyen yiyecekler

Menüde değilde bnde bir sknti var herhalde ölçeğe kadar paylaşıyorum burada ama olmuyor

Kan drubuna göre gıdalar bencede etkiliyor. Ab grubuna kırmızı et önermiyor ben akşamları nerdeyse hep köfte yedim mesela belkide bu etkiledi. of öğlen yemeğimide köfte getirmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…