Mesajların altında çoklu alıntıya ekle var daha sonra yazacagn mesajın sol altına alıntıları ekle vr canm oradan yapiliyor
sıkma canını artıyı görmen o kadar normal ki sorunun bi çözülse sen de iyi olacaksın hem vucut olarak hem de tartıda göreceksinGeçmişi okudum geldim ancak...Eşim yetişebilirse cenaze namazına gideceğiz...kendime gelemiyorum..
Güzel kilo verenler var hepinizi tek tek kutluyorum..malesef ben diğer taraftayım..Biliyorsunuz bu hafta bir sorun yaşadım ve geçmedi hala aynı dertten muzdaribim..çok çok özür dileyerek kilomun arttığını söylemem gerek..
Geçen hafta:73.9
Bu hafta :74.6
Fark :+700 gram
Yüzdeyi hesaplamayamadım şimdi..
Diyecek sözüm yok işte, takıma geldiğimden bu yana ilk kez artıyı gördüm..Üzgünüm..
Geçmişi okudum geldim ancak...Eşim yetişebilirse cenaze namazına gideceğiz...kendime gelemiyorum..
Güzel kilo verenler var hepinizi tek tek kutluyorum..malesef ben diğer taraftayım..Biliyorsunuz bu hafta bir sorun yaşadım ve geçmedi hala aynı dertten muzdaribim..çok çok özür dileyerek kilomun arttığını söylemem gerek..
Diyecek sözüm yok işte, takıma geldiğimden bu yana ilk kez artıyı gördüm..Üzgünüm..
yok canım benim onunla alakalı değil ki bu hafta da yaptım ben smoothie..diyetisyenlerin de hiç olmazsa 1 öğün önerdiği birşey..Hülya smothie yi bırakınca tartı eksi mi cıkıyo acaba ? sendede artıs olmuş bende de oldu bunu düşündüm bi an?
sağol canım haftaya vermiş olacağım inşallah..bugünü bir geçireyim yarın ne yapacağıma karar vereceğim..sıkma canını artıyı görmen o kadar normal ki sorunun bi çözülse sen de iyi olacaksın hem vucut olarak hem de tartıda göreceksin
Benim kaçamağım pazar günüydü. Sonraki 4 gün kesintisiz yaptım ama demekki yeterli gelmedi. önümüzdeki hafta asıl sonucu görebilirim diye düşünüyorum.canım benim her halde hafta içi yaptığın kaçamaklardan dolayıdır.demekki düzgün beslenmiyorsun ondan öğle oluyor.bir gün iyi besleniyorsun iniyo kilon sonra bi yanlış hop kalktı kilomuz.lütfen daha dikkatli olalım.evet bu hafta fena kilo vermemişsin ama son günde bi eksilme olmuş.hani diyorsun ya bünyem sanki cumayı biliyor diye asıl bence sen perşenbe günleri yarsının cuma olduğunu biliyorsun çok daha dikkatli oluyorsun ve cuma sabahı da sonucu görüyorsun.sen takıma girmeden önceki iki hafta hatırlıyormusun hiç kaçamak yapmadım ve ne güzel kilo veriyordun,ama listeye girdin kaçamaklar yapmaya başladın ve kilo verimin de yavaşladı.
canım benim senin durumuna baktığımda sporu arttırdığın iiçin bu hafta böğle olmuş ola bilir.aslında yağdan veriyorsundur kesin ama aynı anda kas arttığı için de kilo az vermiş görünüyorsun.yani benim düşüncem bu yönde.yoksa menülerin de fena deyil neden böğle oldu ki?ha hatırladım bu hafta senin kaçamğın varmıydı?hani bi akşam menü vermedin ya.o gün bu hafta içiydi dimi?
elifcim senin bu yüzden bizi nereye sürükledi biliyorsun her halde.dün menünü vermedin ne yediyini bilmiyorum ama salı baklavalar yedin,telafi edicem dedin sabahsı makarna yedin...her halde bu sonucu tahmin etmişsindir.evet bile bile takımı sonlara sürükledin.size hep söylüyorum yemek yerken iki kez düşünün çünki siz 16kişinin mesuliyetini taşıyorsunuz.kötü olmuşsun tahmin ede biliyorum ama kendi suçunun bedeli.sana söğlemişdim cuma kilo vermezsen gözüme gözükme diye.hadi saklanacak bi yer bul kendine.ne güzel 67lere inmişdin al sana yeniden başla...
günyadın kuzummm....
aycım canım benim sen hiç üzülme,senin hormonlarda sorun olduğu için böğle yavaş veriyorsun.evet bu kiloda ve bu yaşda daha fazla vermelisin ama sende böğle.çok şükür ki veriyorsun.ne güzel bulmuşsun başka bi yol.bu defa da böğle kan grubuna göre beslen.inşallah bundan fayda görürsün...hiç üzülme sen.önemli olan cıss yapmamamn ve kilo vermen...az da olsa vermişsin...
hadi güzelim.sende pazartseiden tam gaz başla,bizim eski idiialı ve kararlı sosyal gibi....
canım yalnış hatırlamıyorsam seninde de hormonlarla ilgili bi sorunun vardı.evet menülerin gayet normladı neden artı olasın ki?eminmisin kaçamak yapmadığına?
hah işte ben.bu faydalı bilgiler için teşekkürler....
gülrucum kilonu görür görmez hiç şaşırmadım.çünki menülerin pek iç açıcı deyildi,bir de sorunun varmış.hangi hafta dikkatli oluyorsan o hafta güzel kilo veriyorsun sen ben biliyorum artık bunu.inşallah sorunlarını da hall edersin.
canım sen de lütfen bir daha geri dönme kalan bi kilonu ver ve gir listeye...
ayyy canım benim hadi bu hafta kan grubuna göre beslen bakalım.ben çok istiyorum ya senin kilo vermeni...
bence işte bu sorun yüzünden yavaş veriyorsun.bu hafta sen de kan grubuna göre beslensene...Tiroit sorunum var canım ama ilacımı kullanıyorum. Bi kere kaçamak yaptım bu hafta oda bi bardak çaydı. 1 kesme şekerleÖnceki hafta bir kaçamağım olmuştu 1 dlm su böreği yemiştim. ama sonrasında pazartesi tartıldığımda 84.3 ken şimdi 84.9 çıkmak çok canımı sıktı.
çok canım sıkıldı tüm motivasyonum yok oldu resmen.
G
canım benim elif yediklerine dikkat etdiyinde zaten kiloları güzelce gidiyor...hem de emzirdiyi için çok daha avantajlı...çok geçmiş ama Elifim benim 4.ayda gelmişti..olsan kilo vermen hızlanır..
ben neredeyse tüm takım üyelerini çözmüş durumdayım gülrucum.sen dikkat et veririsin mutlaka..._AYNURA_ çok haklısın söylediklerindee. bu hafta çok dikkat edemedimm. bir kaç gün sporu da ihmal ettim. zaten ayağım ağrıdığı için çok yapamıyorum ama azcık yaptığımı da yapamadımm. bu hafta inşallah yine güzel menüler hazırlıcamm kendime.
Allahım Allahımmmmmmm ben şimdi sana nasıl kızayım?hafta boyu menü güzel,spor güzel....ne oldu da böğle oldun hülyam.sen bu çözümüne sorun bulduğun anda ineceksin mutlaka.Geçmişi okudum geldim ancak...Eşim yetişebilirse cenaze namazına gideceğiz...kendime gelemiyorum..
belki sana yaramadı tatlım.bi araşdır istersen...yok canım benim onunla alakalı değil ki bu hafta da yaptım ben smoothie..diyetisyenlerin de hiç olmazsa 1 öğün önerdiği birşey..
ha işte kaçamak yaptığın için böğle ola bilir.sen bu hafta sıfır kaçamak yap sonucu gör...ama reglinde yaklaşıyo.bir de senin reglinde gecikme oluyo.desene bu hafta stres dolu geçecekBenim kaçamağım pazar günüydü. Sonraki 4 gün kesintisiz yaptım ama demekki yeterli gelmedi. önümüzdeki hafta asıl sonucu görebilirim diye düşünüyorum.
bence işte bu sorun yüzünden yavaş veriyorsun.bu hafta sen de kan grubuna göre beslensene...
canım benim elif yediklerine dikkat etdiyinde zaten kiloları güzelce gidiyor...hem de emzirdiyi için çok daha avantajlı...
ben neredeyse tüm takım üyelerini çözmüş durumdayım gülrucum.sen dikkat et veririsin mutlaka...
Allahım Allahımmmmmmm ben şimdi sana nasıl kızayım?hafta boyu menü güzel,spor güzel....ne oldu da böğle oldun hülyam.sen bu çözümüne sorun bulduğun anda ineceksin mutlaka.
belki sana yaramadı tatlım.bi araşdır istersen...
ha işte kaçamak yaptığın için böğle ola bilir.sen bu hafta sıfır kaçamak yap sonucu gör...ama reglinde yaklaşıyo.bir de senin reglinde gecikme oluyo.desene bu hafta stres dolu geçecek
eminim.çünki sen de kaçamak yapmadığında güzel kilo verebilen şanslı insanlardansın zeynuşumBen hedef yazmayı unuttum.
Bu hafta: 75.8
Haftaya hedef:74.8
Bu hafta yapcam
Gerçekten mieminim.çünki sen de kaçamak yapmadığında güzel kilo verebilen şanslı insanlardansın zeynuşum
aynen canım.sen bilmiyormuydun ki?hep dikkat etdiyin hafta güzel kilo veriyorsunGerçekten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?