Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

_AYNURA_ çok haklısın söylediklerindee. bu hafta çok dikkat edemedimm. bir kaç gün sporu da ihmal ettim. zaten ayağım ağrıdığı için çok yapamıyorum ama azcık yaptığımı da yapamadımm. bu hafta inşallah yine güzel menüler hazırlıcamm kendime.

Geçmişi okudum geldim ancak...Eşim yetişebilirse cenaze namazına gideceğiz...kendime gelemiyorum..

Güzel kilo verenler var hepinizi tek tek kutluyorum..malesef ben diğer taraftayım..Biliyorsunuz bu hafta bir sorun yaşadım ve geçmedi hala aynı dertten muzdaribim..çok çok özür dileyerek kilomun arttığını söylemem gerek..
Geçen hafta:73.9
Bu hafta :74.6
Fark :+700 gram
Yüzdeyi hesaplamayamadım şimdi..

Diyecek sözüm yok işte, takıma geldiğimden bu yana ilk kez artıyı gördüm..Üzgünüm..

sıkma canını artıyı görmen o kadar normal ki sorunun bi çözülse sen de iyi olacaksın hem vucut olarak hem de tartıda göreceksin

Hülya smothie yi bırakınca tartı eksi mi cıkıyo acaba ? sendede artıs olmuş bende de oldu bunu düşündüm bi an?

bugünkü menüm belli yazayım

sabah
domates
yumurta 1 tane
4 zeytin
1 dilim peynir
1 bardak çay

ara türk kahvesi

öğlen
bakla yemeği
yoğurt

akşam
fırında 2 parça tavuk
yoğurt

1 türk kahvesi

1 saat yürüdüm
su 2 lt yaparım

bu ara iştahsızım değişiklik olursa yazarım

Hülya smothie yi bırakınca tartı eksi mi cıkıyo acaba ? sendede artıs olmuş bende de oldu bunu düşündüm bi an?
yok canım benim onunla alakalı değil ki bu hafta da yaptım ben smoothie..diyetisyenlerin de hiç olmazsa 1 öğün önerdiği birşey..

sıkma canını artıyı görmen o kadar normal ki sorunun bi çözülse sen de iyi olacaksın hem vucut olarak hem de tartıda göreceksin
sağol canım haftaya vermiş olacağım inşallah..bugünü bir geçireyim yarın ne yapacağıma karar vereceğim..

Benim kaçamağım pazar günüydü. Sonraki 4 gün kesintisiz yaptım ama demekki yeterli gelmedi. önümüzdeki hafta asıl sonucu görebilirim diye düşünüyorum.

bence işte bu sorun yüzünden yavaş veriyorsun.bu hafta sen de kan grubuna göre beslensene...
çok geçmiş ama Elifim benim 4.ayda gelmişti..olsan kilo vermen hızlanır..
canım benim elif yediklerine dikkat etdiyinde zaten kiloları güzelce gidiyor...hem de emzirdiyi için çok daha avantajlı...
ben neredeyse tüm takım üyelerini çözmüş durumdayım gülrucum.sen dikkat et veririsin mutlaka...
Allahım Allahımmmmmmm ben şimdi sana nasıl kızayım?hafta boyu menü güzel,spor güzel....ne oldu da böğle oldun hülyam.sen bu çözümüne sorun bulduğun anda ineceksin mutlaka.
yok canım benim onunla alakalı değil ki bu hafta da yaptım ben smoothie..diyetisyenlerin de hiç olmazsa 1 öğün önerdiği birşey..
belki sana yaramadı tatlım.bi araşdır istersen...
Benim kaçamağım pazar günüydü. Sonraki 4 gün kesintisiz yaptım ama demekki yeterli gelmedi. önümüzdeki hafta asıl sonucu görebilirim diye düşünüyorum.
ha işte kaçamak yaptığın için böğle ola bilir.sen bu hafta sıfır kaçamak yap sonucu gör...ama reglinde yaklaşıyo.bir de senin reglinde gecikme oluyo.desene bu hafta stres dolu geçecek

Bende öyle karar aldım canım kan grubuma göre yasakları tüketmeyeceğim bu hafta bakalım ne olacak.

***7.TAKIM 404.ETAP***

perigunlugu(70.2///%)
mucizelerprensesi(73///%)kilosu sabit
tubaturem06(66.4///%)
hayatperisi7(66.4///%)
OoOturtleOoO (86.4///%)
gubsej (85.3///%)bildirimde bulunmadı
msgulerr(59///%)
no name (75.8///%)kilosu sabit
kuzularinannesi(67.9///%)
ay__060 (93.9///%)

daydream15(73.9///%)
firuzew(72.6///%)

7. TAKIM ORTALAMASI:%

***7.TAKIM 404.ETAP***

perigunlugu(70.2/69.8/0.4/%0.57)
mucizelerprensesi(73///%)kilosu sabit
tubaturem06(66.4/65.7/0.7/%1.05)
hayatperisi7(66.4/65.1/1.3/%1.96)
OoOturtleOoO (86.4/85.9/0.6/%0.58)
gubsej (85.3///%)bildirimde bulunmadı
msgulerr(59/59.3/-0.3/%-0.51)
no name (75.8///%)kilosu sabit
kuzularinannesi(67.9/69/-1.1/%-1.62)
ay__060 (93.9/93.3/0.6/%0.64)

daydream15(73.9/74.6/-0.7/%-0.95)
firuzew(72.6/71.6/1/%1.38)

7. TAKIM ORTALAMASI:%0.26

offff yaaaa rezillerdeyiz rüsvalardayızzzzz...bu nasıl bi sonuçtur yahu...ağlasam da rahtlasammm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…