Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

5,5 kilo canm

Belki yavaşlama evresine mi girdin diye düşündüm. Belli bir kilo veriminden sonra yavaşlayabilir. Bu hafta daha çok dikkat edersin menülerine belki yanlış olan bişiler vardır.
Güzel kilo verenler var perim ama.
Elbette var ama ben takıma girdiğimden belki + kilo görmemiştim hiç. Bırak kilo vermeyi, kilo almaya başladıysak hakikaten büyük sıkıntı var demektir. Ben inanılmaz üzüldüm açıkcası bu duruma.

kızlar grubuma baktım süt ve süt ürünlerine kolay alışamazlar yumurta ve süt tüketimi az olmalı sebze agırlıklı beslenilmeli yazıyor monti için ben her ögün yogurt ve süt içtim

gunaydin canlar.. hayirli cumalar herkese bugun benimde tartida yuzum guldu cok sukur tamam cok fazla gitmemis ama burya gelmeden once nerdeyse 3 hafta diyet yapmama ragmen 74,5 kalmistim bir turlu gitmiyodu sanki herneyse
gecen hafta:73,9
bu hafta 73,0
giden %0,9
onumudeki hafta icin hedefim 72 ve insallah bu ay sonuna kadar su 6li rakamlari gormek istiyorum
aslinda tartiya ilk ciktigimda 72,8 gosterdi ama ben yeniden ciktim ve en son boyle gosterdi bunada raziyim cunku saglikli kilo vermek istiyorum, geri gelmesin istiyorum ve hayatim boyunca az yeme aliskanligi olusturmak istiyorum
Canlar hepinizi cok seviyorum Allah sizden razi olsun sizlerden aldigim bilgiler ve en onemlisi motivasyonla gram gramda olsa hedefime ulasacagim insallah

canım benim her halde hafta içi yaptığın kaçamaklardan dolayıdır.demekki düzgün beslenmiyorsun ondan öğle oluyor.bir gün iyi besleniyorsun iniyo kilon sonra bi yanlış hop kalktı kilomuz.lütfen daha dikkatli olalım.evet bu hafta fena kilo vermemişsin ama son günde bi eksilme olmuş.hani diyorsun ya bünyem sanki cumayı biliyor diye asıl bence sen perşenbe günleri yarsının cuma olduğunu biliyorsun çok daha dikkatli oluyorsun ve cuma sabahı da sonucu görüyorsun.sen takıma girmeden önceki iki hafta hatırlıyormusun hiç kaçamak yapmadım ve ne güzel kilo veriyordun,ama listeye girdin kaçamaklar yapmaya başladın ve kilo verimin de yavaşladı.
canım benim senin durumuna baktığımda sporu arttırdığın iiçin bu hafta böğle olmuş ola bilir.aslında yağdan veriyorsundur kesin ama aynı anda kas arttığı için de kilo az vermiş görünüyorsun.yani benim düşüncem bu yönde.yoksa menülerin de fena deyil neden böğle oldu ki?ha hatırladım bu hafta senin kaçamğın varmıydı?hani bi akşam menü vermedin ya.o gün bu hafta içiydi dimi?
günaydın güzeller cumanız hayır olsun

kilomu yazmaya utanıyorum gözlerim doldu ağlıcam vallahi

geçen hafta 67,9

bu hafta 69

fark +1,1

yüzde % - 1,62
elifcim senin bu yüzden bizi nereye sürükledi biliyorsun her halde.dün menünü vermedin ne yediyini bilmiyorum ama salı baklavalar yedin,telafi edicem dedin sabahsı makarna yedin...her halde bu sonucu tahmin etmişsindir.evet bile bile takımı sonlara sürükledin.size hep söylüyorum yemek yerken iki kez düşünün çünki siz 16kişinin mesuliyetini taşıyorsunuz.kötü olmuşsun tahmin ede biliyorum ama kendi suçunun bedeli.sana söğlemişdim cuma kilo vermezsen gözüme gözükme diye.hadi saklanacak bi yer bul kendine.ne güzel 67lere inmişdin al sana yeniden başla...
günyadın kuzummm....
Gecen hafta 93.9
Bu hafta 93.3
Fark 600gr

Ben ne yapsam olmuyor yediğini ictigimi sporumu yazıyorum daha fazla vermem gerekmiyormuydu
aycım canım benim sen hiç üzülme,senin hormonlarda sorun olduğu için böğle yavaş veriyorsun.evet bu kiloda ve bu yaşda daha fazla vermelisin ama sende böğle.çok şükür ki veriyorsun.ne güzel bulmuşsun başka bi yol.bu defa da böğle kan grubuna göre beslen.inşallah bundan fayda görürsün...hiç üzülme sen.önemli olan cıss yapmamamn ve kilo vermen...az da olsa vermişsin...
Bende varim canim monti ne hic bilmiyom ama kesin iyi bisedirrrrr pazar gunu kayinvaldem gidiyo pazartesi siki sikiya baskiycammmmmmm
hadi güzelim.sende pazartseiden tam gaz başla,bizim eski idiialı ve kararlı sosyal gibi....
Bende aynıyım senin gibi gr gr moralim bozuluyor
Diyet için kitap sişariş ettim beslenme düzenimde sıkıntı var onu çözcem senin menülerini bilmiyorum ama sende bi menulerını gözden geçir en iyisi
canım yalnış hatırlamıyorsam seninde de hormonlarla ilgili bi sorunun vardı.evet menülerin gayet normladı neden artı olasın ki?eminmisin kaçamak yapmadığına?
hah işte ben.bu faydalı bilgiler için teşekkürler....
gülrucum kilonu görür görmez hiç şaşırmadım.çünki menülerin pek iç açıcı deyildi,bir de sorunun varmış.hangi hafta dikkatli oluyorsan o hafta güzel kilo veriyorsun sen ben biliyorum artık bunu.inşallah sorunlarını da hall edersin.
canım sen de lütfen bir daha geri dönme kalan bi kilonu ver ve gir listeye...
ovv neler neler yapmışım bn tuzsuz diye lor yiyordum oda yasakmış abla allah razı olsun senden metabolizmamı yavaşlatan ne varsa monti için tüketmişim ben

ayyy canım benim hadi bu hafta kan grubuna göre beslen bakalım.ben çok istiyorum ya senin kilo vermeni...

tebrikler kuzucum.bu hafta sen,zayıf ve ocean için çok daha önemli.inşallah çok daha iyi olur bu hafta....

Banada öğretin şu çoklu alıntıyı...
Ben sadece aynı sayfada olan kişileri alıntı yapabiliyorum, geridekini veya ilerlemiş sayfadakileri aynı anda yapamıyorum

Sağol ABla bende çok çok istiyorum doğru bildiğim yanlisim çokmüş meğer

Banada öğretin şu çoklu alıntıyı...
Ben sadece aynı sayfada olan kişileri alıntı yapabiliyorum, geridekini veya ilerlemiş sayfadakileri aynı anda yapamıyorum
Mesajların altında çoklu alıntıya ekle var daha sonra yazacagn mesajın sol altına alıntıları ekle vr canm oradan yapiliyor

günaydın kızlar
bu hafta sabitim neden böyle oldu anlamdım menülerimi görüyorsunuz hiç kaçamak yapmıyorum hep çok iyi diyosunuz neden böyle oldu

Tiroit sorunum var canım ama ilacımı kullanıyorum. Bi kere kaçamak yaptım bu hafta oda bi bardak çaydı. 1 kesme şekerle Önceki hafta bir kaçamağım olmuştu 1 dlm su böreği yemiştim. ama sonrasında pazartesi tartıldığımda 84.3 ken şimdi 84.9 çıkmak çok canımı sıktı.
çok canım sıkıldı tüm motivasyonum yok oldu resmen.
G

Daydream- Yazdıklarını okuyunca ürperdim tüylerim diken diken oldu Allah hepimize böyle güzel ölüm nasip etsin inşallah mekanı cennet olsun Allah yakınlarına sabır versin
Amin Havvacım..Bir evin tek çocuğu anne babasına bakıyordu yanında çok yaşlılar..kızı pazar günü üniv.sınavına girecek..bu kafayla nasıl yapsın..neresinden tutarsan elinde kalıyor..geri kalanların herbiri dram..şunu anladım ki bir evi gerÇekten anne ayakta tutuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…