5,5 kilo canmEvet birazcık öyle oldu
Bugüne dek kaç kilo verdin canım ? duraksamış olabilir misin ? cıss yapmadıysan olabilir.
Yinede 500 gr da olsa hiç vermemekten iyidir
evet valla gitsinde nasıl gidiyorsa gitsin :)
Bu kaçıncı cuman oldu canım ? hatırladığım kadarıyla 2. cuma olması lazım. zaten 3. cuma listeye girebilirsin. ama böyle sonuçlar olursa kötü
Güzel kilo verenler var perim ama.Bu hafta herhalde sonuncuyuz bu sonuçlarla. Kilo vermekten vazgeçtik herhalde.
Belki yavaşlama evresine mi girdin diye düşündüm. Belli bir kilo veriminden sonra yavaşlayabilir. Bu hafta daha çok dikkat edersin menülerine belki yanlış olan bişiler vardır.5,5 kilo canm
Elbette var ama ben takıma girdiğimden belki + kilo görmemiştim hiç. Bırak kilo vermeyi, kilo almaya başladıysak hakikaten büyük sıkıntı var demektir. Ben inanılmaz üzüldüm açıkcası bu duruma.Güzel kilo verenler var perim ama.
masallah benim kankamaGecen hafta 78.500
Bu hafta 76.700
Fark 1.800Çok şükür
oran 2.29
hedef 75.500
canım benim her halde hafta içi yaptığın kaçamaklardan dolayıdır.demekki düzgün beslenmiyorsun ondan öğle oluyor.bir gün iyi besleniyorsun iniyo kilon sonra bi yanlış hop kalktı kilomuz.lütfen daha dikkatli olalım.evet bu hafta fena kilo vermemişsin ama son günde bi eksilme olmuş.hani diyorsun ya bünyem sanki cumayı biliyor diye asıl bence sen perşenbe günleri yarsının cuma olduğunu biliyorsun çok daha dikkatli oluyorsun ve cuma sabahı da sonucu görüyorsun.sen takıma girmeden önceki iki hafta hatırlıyormusun hiç kaçamak yapmadım ve ne güzel kilo veriyordun,ama listeye girdin kaçamaklar yapmaya başladın ve kilo verimin de yavaşladı.Yaa kızlar 4 haftadır bende söyle bi durum oluyo bir gün tartı güzel iniyor sonra hafta ici o rakamı perşembe kadar yada çarşambaya kadar göremiyorum sonra cuma tekrar inişe geçiyo nası bişey yaaa. Başka böyle olan var mı ki. Yasemin soysalin kitabından mi çok etkilendim acaba
canım benim senin durumuna baktığımda sporu arttırdığın iiçin bu hafta böğle olmuş ola bilir.aslında yağdan veriyorsundur kesin ama aynı anda kas arttığı için de kilo az vermiş görünüyorsun.yani benim düşüncem bu yönde.yoksa menülerin de fena deyil neden böğle oldu ki?ha hatırladım bu hafta senin kaçamğın varmıydı?hani bi akşam menü vermedin ya.o gün bu hafta içiydi dimi?Ohhh zeynep geri döndüü :)
Birde reglime 5 gün falan kaldı muhtemelen onunda etkisi vardır. Eğer o da değilse bende bi anormallik var. Sporun faydası olduğuna eminim çünkü bacaklarım karnım falan feci ağrıyo kaç gündür doğru yolda olduğuma eminim. Belkide 15 kilo verdim ve dinlenmeye geçti bünyem çünkü bu durum hiç mantıklı değil. Haftaya doktora tekrar sorucam. Geçen hafta sorduğumda her hafta 1 kilo vermeyi bekleme böyle gr gr olabilir demişti
elifcim senin bu yüzden bizi nereye sürükledi biliyorsun her halde.dün menünü vermedin ne yediyini bilmiyorum ama salı baklavalar yedin,telafi edicem dedin sabahsı makarna yedin...her halde bu sonucu tahmin etmişsindir.evet bile bile takımı sonlara sürükledin.size hep söylüyorum yemek yerken iki kez düşünün çünki siz 16kişinin mesuliyetini taşıyorsunuz.kötü olmuşsun tahmin ede biliyorum ama kendi suçunun bedeli.sana söğlemişdim cuma kilo vermezsen gözüme gözükme diye.hadi saklanacak bi yer bul kendine.ne güzel 67lere inmişdin al sana yeniden başla...günaydın güzeller cumanız hayır olsun
kilomu yazmaya utanıyorum gözlerim doldu ağlıcam vallahi
geçen hafta 67,9
bu hafta 69
fark +1,1
yüzde % - 1,62
günyadın kuzummm....Günaydınn
aycım canım benim sen hiç üzülme,senin hormonlarda sorun olduğu için böğle yavaş veriyorsun.evet bu kiloda ve bu yaşda daha fazla vermelisin ama sende böğle.çok şükür ki veriyorsun.ne güzel bulmuşsun başka bi yol.bu defa da böğle kan grubuna göre beslen.inşallah bundan fayda görürsün...hiç üzülme sen.önemli olan cıss yapmamamn ve kilo vermen...az da olsa vermişsin...Gecen hafta 93.9
Bu hafta 93.3
Fark 600gr
Ben ne yapsam olmuyor yediğini ictigimi sporumu yazıyorum daha fazla vermem gerekmiyormuydu
hadi güzelim.sende pazartseiden tam gaz başla,bizim eski idiialı ve kararlı sosyal gibi....Bende varim canim monti ne hic bilmiyom ama kesin iyi bisedirrrrr pazar gunu kayinvaldem gidiyo pazartesi siki sikiya baskiycammmmmmm
canım yalnış hatırlamıyorsam seninde de hormonlarla ilgili bi sorunun vardı.evet menülerin gayet normladı neden artı olasın ki?eminmisin kaçamak yapmadığına?Bende aynıyım senin gibi gr gr moralim bozuluyor
Diyet için kitap sişariş ettim beslenme düzenimde sıkıntı var onu çözcem senin menülerini bilmiyorum ama sende bi menulerını gözden geçir en iyisi
hah işte ben.bu faydalı bilgiler için teşekkürler....B GRUBU
Faydalı olan yiyecekler (Aynı zamanda en emniyetli ilaçlar):
- Koyun, kuzu, keçi, hindi, tavşan ve yabani et, alabalık, sardalya, kırmızı levrek, mezgit, morina, havyar, bey balığı, taze yumurta, yoğurt, doğal süt, beyaz peynir, kaşar peyniri, mozarella, koyun ve keçi sütü ve peyniri
- Zeytinyağı, ceviz
- İnci fasulye, yulaf ve çeşitleri, pirinç ve çeşitleri, doğal buğday ve çeşitleri, horozibiği, yulaf ve ürünleri
- Patlıcan, kereviz, kırmızı pancar, havuç, her çeşit lahana, karnabahar, patates, her türlü biber, pul biber, karahindiba, maydanoz
- Erik, karpuz, muz, üzüm, incir, vişne, kiraz, frenküzümü
- Körri, reyhan (fesleğen), yeşil çay
Zararlı olan yiyecekler:
- Deniz hayvanları (kabuklu ve kabuksuz), tavuk ve kaz eti
- Dondurma, sakız
- Her türlü mercimek, nohut, rafine olmuş sıvı yağlar (zeytinyağı ve keten yağı hariç)
- Kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, yer fıstığı, susam ve ürünleri, mısır ve ürünleri, çavdar ve ürünleri, karabuğday ve ürünleri
- Enginar, piyasadaki yeşil ve siyah zeytinler, domates salçası
- Aloe vera, Hindistan cevizi
- Karabiber, beyaz biber, tarçın
- Jelâtin, glikoz, früktoz, mısır şurubu ve nişastası, tatlandırıcı, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek
Yenebilenler:
- Her et (tavuk ve kaz hariç), tereyağı, ara sıra kaymak
- Barbunya, beyaz fasulye, yeşil fasulye, mantar, kabak
- Kestane, badem, keten tohumu, sinameki (yaprak olarak), kekik, kimyon, keçiboynuzu, nane, anason, çay, kahve, şeker
- 'Zararlılar‘a girmeyen her meyve ve sebze, bal ve sirke
gülrucum kilonu görür görmez hiç şaşırmadım.çünki menülerin pek iç açıcı deyildi,bir de sorunun varmış.hangi hafta dikkatli oluyorsan o hafta güzel kilo veriyorsun sen ben biliyorum artık bunu.inşallah sorunlarını da hall edersin.günaydın kızlar
Geçen hafta:59
Bu hafta:59,3
Fark:0,3
Yüzde:-0,508
Gelecek hafta için hedef kilo:58,5
ben çok zor bi hafta geçirdim. iş yerinde sürekli sorunlarım oldu. nerdeyse her gün ağladımm. her gün gözlerimin acısıyla uyandımm. canım kocama da yansıttım onunla da tartıştığımız zamanlarımız olduu. çok zor bi haftaydı benim için. regli dönemindeyimm. ondan mı bilmiyorum bu artık. ama sizlerden özür diliyorum bu sonuç için
canım sen de lütfen bir daha geri dönme kalan bi kilonu ver ve gir listeye...günaydın arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorumbende bu gün mutlu oldum
geçen hafta 68.9
bu hafta 66.5
fark 2,4 kg
burada ayrılırken 65.7 kg dı hala o kiloma gelemesem de sonuç fena değil
4 gün pro ağırlıklı beslendim ve sonuç çok hoşuma gitti, hepinizi tebrik ediyorum, kilo veremeyip alan arkadaşlar da haftaya nasılsa telafi ederler, hiç üzülmesinler... sevgiler hepinize
ovv neler neler yapmışım bn tuzsuz diye lor yiyordum oda yasakmış abla allah razı olsun senden metabolizmamı yavaşlatan ne varsa monti için tüketmişim ben
tebrikler tubacım.ben bu defa senin tam motive olduğuna eminim...Gecen hfta 66.5
Bu hafta : 65.7
Hedef 64 :)
Okuldaym eve gelince her seyi okuyacam cok heyecanlym kim ne kadar verdi acaba :)
ogledens sonra görüşmek üzere kizlar öptümmm :)
tebrikler kuzucum.bu hafta sen,zayıf ve ocean için çok daha önemli.inşallah çok daha iyi olur bu hafta....gunaydin canlar.. hayirli cumalar herkese bugun benimde tartida yuzum guldu cok sukurtamam cok fazla gitmemis ama burya gelmeden once nerdeyse 3 hafta diyet yapmama ragmen 74,5 kalmistim bir turlu gitmiyodu sanki herneyse
gecen hafta:73,9
bu hafta 73,0
giden %0,9
onumudeki hafta icin hedefim 72 ve insallah bu ay sonuna kadar su 6li rakamlari gormek istiyorum
aslinda tartiya ilk ciktigimda 72,8 gosterdi ama ben yeniden ciktim ve en son boyle gosterdi bunada raziyim cunku saglikli kilo vermek istiyorum, geri gelmesin istiyorum ve hayatim boyunca az yeme aliskanligi olusturmak istiyorum
Canlar hepinizi cok seviyorum Allah sizden razi olsun sizlerden aldigim bilgiler ve en onemlisi motivasyonla gram gramda olsa hedefime ulasacagim insallah
Banada öğretin şu çoklu alıntıyı...canım benim her halde hafta içi yaptığın kaçamaklardan dolayıdır.demekki düzgün beslenmiyorsun ondan öğle oluyor.bir gün iyi besleniyorsun iniyo kilon sonra bi yanlış hop kalktı kilomuz.lütfen daha dikkatli olalım.evet bu hafta fena kilo vermemişsin ama son günde bi eksilme olmuş.hani diyorsun ya bünyem sanki cumayı biliyor diye asıl bence sen perşenbe günleri yarsının cuma olduğunu biliyorsun çok daha dikkatli oluyorsun ve cuma sabahı da sonucu görüyorsun.sen takıma girmeden önceki iki hafta hatırlıyormusun hiç kaçamak yapmadım ve ne güzel kilo veriyordun,ama listeye girdin kaçamaklar yapmaya başladın ve kilo verimin de yavaşladı.
canım benim senin durumuna baktığımda sporu arttırdığın iiçin bu hafta böğle olmuş ola bilir.aslında yağdan veriyorsundur kesin ama aynı anda kas arttığı için de kilo az vermiş görünüyorsun.yani benim düşüncem bu yönde.yoksa menülerin de fena deyil neden böğle oldu ki?ha hatırladım bu hafta senin kaçamğın varmıydı?hani bi akşam menü vermedin ya.o gün bu hafta içiydi dimi?
elifcim senin bu yüzden bizi nereye sürükledi biliyorsun her halde.dün menünü vermedin ne yediyini bilmiyorum ama salı baklavalar yedin,telafi edicem dedin sabahsı makarna yedin...her halde bu sonucu tahmin etmişsindir.evet bile bile takımı sonlara sürükledin.size hep söylüyorum yemek yerken iki kez düşünün çünki siz 16kişinin mesuliyetini taşıyorsunuz.kötü olmuşsun tahmin ede biliyorum ama kendi suçunun bedeli.sana söğlemişdim cuma kilo vermezsen gözüme gözükme diye.hadi saklanacak bi yer bul kendine.ne güzel 67lere inmişdin al sana yeniden başla...
günyadın kuzummm....
aycım canım benim sen hiç üzülme,senin hormonlarda sorun olduğu için böğle yavaş veriyorsun.evet bu kiloda ve bu yaşda daha fazla vermelisin ama sende böğle.çok şükür ki veriyorsun.ne güzel bulmuşsun başka bi yol.bu defa da böğle kan grubuna göre beslen.inşallah bundan fayda görürsün...hiç üzülme sen.önemli olan cıss yapmamamn ve kilo vermen...az da olsa vermişsin...
hadi güzelim.sende pazartseiden tam gaz başla,bizim eski idiialı ve kararlı sosyal gibi....
canım yalnış hatırlamıyorsam seninde de hormonlarla ilgili bi sorunun vardı.evet menülerin gayet normladı neden artı olasın ki?eminmisin kaçamak yapmadığına?
hah işte ben.bu faydalı bilgiler için teşekkürler....
gülrucum kilonu görür görmez hiç şaşırmadım.çünki menülerin pek iç açıcı deyildi,bir de sorunun varmış.hangi hafta dikkatli oluyorsan o hafta güzel kilo veriyorsun sen ben biliyorum artık bunu.inşallah sorunlarını da hall edersin.
canım sen de lütfen bir daha geri dönme kalan bi kilonu ver ve gir listeye...
ayyy canım benim hadi bu hafta kan grubuna göre beslen bakalım.ben çok istiyorum ya senin kilo vermeni...
Sağol ABla bende çok çok istiyorum doğru bildiğim yanlisim çokmüş meğercanım benim her halde hafta içi yaptığın kaçamaklardan dolayıdır.demekki düzgün beslenmiyorsun ondan öğle oluyor.bir gün iyi besleniyorsun iniyo kilon sonra bi yanlış hop kalktı kilomuz.lütfen daha dikkatli olalım.evet bu hafta fena kilo vermemişsin ama son günde bi eksilme olmuş.hani diyorsun ya bünyem sanki cumayı biliyor diye asıl bence sen perşenbe günleri yarsının cuma olduğunu biliyorsun çok daha dikkatli oluyorsun ve cuma sabahı da sonucu görüyorsun.sen takıma girmeden önceki iki hafta hatırlıyormusun hiç kaçamak yapmadım ve ne güzel kilo veriyordun,ama listeye girdin kaçamaklar yapmaya başladın ve kilo verimin de yavaşladı.
canım benim senin durumuna baktığımda sporu arttırdığın iiçin bu hafta böğle olmuş ola bilir.aslında yağdan veriyorsundur kesin ama aynı anda kas arttığı için de kilo az vermiş görünüyorsun.yani benim düşüncem bu yönde.yoksa menülerin de fena deyil neden böğle oldu ki?ha hatırladım bu hafta senin kaçamğın varmıydı?hani bi akşam menü vermedin ya.o gün bu hafta içiydi dimi?
elifcim senin bu yüzden bizi nereye sürükledi biliyorsun her halde.dün menünü vermedin ne yediyini bilmiyorum ama salı baklavalar yedin,telafi edicem dedin sabahsı makarna yedin...her halde bu sonucu tahmin etmişsindir.evet bile bile takımı sonlara sürükledin.size hep söylüyorum yemek yerken iki kez düşünün çünki siz 16kişinin mesuliyetini taşıyorsunuz.kötü olmuşsun tahmin ede biliyorum ama kendi suçunun bedeli.sana söğlemişdim cuma kilo vermezsen gözüme gözükme diye.hadi saklanacak bi yer bul kendine.ne güzel 67lere inmişdin al sana yeniden başla...
günyadın kuzummm....
aycım canım benim sen hiç üzülme,senin hormonlarda sorun olduğu için böğle yavaş veriyorsun.evet bu kiloda ve bu yaşda daha fazla vermelisin ama sende böğle.çok şükür ki veriyorsun.ne güzel bulmuşsun başka bi yol.bu defa da böğle kan grubuna göre beslen.inşallah bundan fayda görürsün...hiç üzülme sen.önemli olan cıss yapmamamn ve kilo vermen...az da olsa vermişsin...
hadi güzelim.sende pazartseiden tam gaz başla,bizim eski idiialı ve kararlı sosyal gibi....
canım yalnış hatırlamıyorsam seninde de hormonlarla ilgili bi sorunun vardı.evet menülerin gayet normladı neden artı olasın ki?eminmisin kaçamak yapmadığına?
gülrucum kilonu görür görmez hiç şaşırmadım.çünki menülerin pek iç açıcı deyildi,bir de sorunun varmış.hangi hafta dikkatli oluyorsan o hafta güzel kilo veriyorsun sen ben biliyorum artık bunu.inşallah sorunlarını da hall edersin.
ayyy canım benim hadi bu hafta kan grubuna göre beslen bakalım.ben çok istiyorum ya senin kilo vermeni...
Mesajların altında çoklu alıntıya ekle var daha sonra yazacagn mesajın sol altına alıntıları ekle vr canm oradan yapiliyorBanada öğretin şu çoklu alıntıyı...
Ben sadece aynı sayfada olan kişileri alıntı yapabiliyorum, geridekini veya ilerlemiş sayfadakileri aynı anda yapamıyorum
canım benim her halde hafta içi yaptığın kaçamaklardan dolayıdır.demekki düzgün beslenmiyorsun ondan öğle oluyor.bir gün iyi besleniyorsun iniyo kilon sonra bi yanlış hop kalktı kilomuz.lütfen daha dikkatli olalım.evet bu hafta fena kilo vermemişsin ama son günde bi eksilme olmuş.hani diyorsun ya bünyem sanki cumayı biliyor diye asıl bence sen perşenbe günleri yarsının cuma olduğunu biliyorsun çok daha dikkatli oluyorsun ve cuma sabahı da sonucu görüyorsun.sen takıma girmeden önceki iki hafta hatırlıyormusun hiç kaçamak yapmadım ve ne güzel kilo veriyordun,ama listeye girdin kaçamaklar yapmaya başladın ve kilo verimin de yavaşladı.
günyadın kuzummm....
çok geçmiş ama Elifim benim 4.ayda gelmişti..olsan kilo vermen hızlanır..temmuzda doğum yaptım daha olmadım bakalım ne zaman gelcek?
Amin Havvacım..Bir evin tek çocuğu anne babasına bakıyordu yanında çok yaşlılar..kızı pazar günü üniv.sınavına girecek..bu kafayla nasıl yapsın..neresinden tutarsan elinde kalıyor..geri kalanların herbiri dram..şunu anladım ki bir evi gerÇekten anne ayakta tutuyor..Daydream- Yazdıklarını okuyunca ürperdim tüylerim diken diken oldu Allah hepimize böyle güzel ölüm nasip etsin inşallah mekanı cennet olsun Allah yakınlarına sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?