Evet cnmMenün güzelde canım yeşil çayı sallama çay mı yapıyosun ?
nazaramı geldik ne oldu böyle hadi bu hafta hedefimiz birincilik olsun artııık kızlarrşimdi sonuçlarımızı gören diyer takımlar oh beeeee diyolar
Gecen haftahafta :75.8
Bu hafta:75.8
Sabit
Günaydın arkadaşlar gecen gün için özür diliyorum herkesten.sizinle alakalı değildi esasında başka bi durum vardı kizdigim buraya malum oldu.aynurayi da baya uzmusum seni üzmek istemezdim. Tabi tubayi da
günaydın güzeller cumanız hayır olsun
kilomu yazmaya utanıyorum gözlerim doldu ağlıcam vallahi
geçen hafta 67,9
bu hafta 69
fark +1,1
yüzde % - 1,62
Benim bugunku menum sabah 4 dlm ekmek peynir zeytin biraz bal
Abarttigim icin ogle sadece elma
Aksam 1 kase corba ispanakkli yumurta salata
Ohhh missss
Yarim saatte egzersiz yaparim
Canim masallahhhh risale okuman beni coook mutlu etti ben cocuklar olduktan sonra pek okuyamadim bu konuda birbirimizi kamcilayalummm su an hangi kitabi okuyon
kızlar çok uzun yazılar ama çok beğendim ben sizinle de paylaşmak istedim
Maşşşaaaallaahh sana yaaa :)günaydın arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorumbende bu gün mutlu oldum
geçen hafta 68.9
bu hafta 66.5
fark 2,4 kg
burada ayrılırken 65.7 kg dı hala o kiloma gelemesem de sonuç fena değil
4 gün pro ağırlıklı beslendim ve sonuç çok hoşuma gitti, hepinizi tebrik ediyorum, kilo veremeyip alan arkadaşlar da haftaya nasılsa telafi ederler, hiç üzülmesinler... sevgiler hepinize
tebrikler tubacım.ben bu defa senin tam motive olduğuna eminim...
Ben hedef yazmayı unuttum.
Bu hafta: 75.8
Haftaya hedef:74.8
Bu hafta yapcam
aklımı kurcalayan yarım saat olması
yeterli gelecekmi yarım saat
aslında şöyle yapayım sabah zaten erken kalkıyorum yarım saat evde hareket yapsam soğumadan b fite gitsem dahamı iyi olur acaba
havalar ısınıncada spordan önce yürüyüş yaparım ne diyosunuz kızlar
Hurma gibi tek tip beslenme diğerleri yapmıyorum canım ben ya bana göre değil.oburum ben dayanamamÇok şükür ki almamışsın kuzum bu da iyi bişeey .. Hurmayı düşünüyosan dene bak fayda görürsün muhakkak ..
lur böyle şeyler güzelim :) takma kafanaa önümüze bakalm :)
Senin iğneleyici lafların olmasa ben neler neler yeriimm :)
Geçer gülüm geçer boşverin yeni haftamız başladı ona odaklanalım :)
ahh ahh o ekmekler .. ekmeksizliğe alışmak lazım yoksa olmuyo malesef.. Ben alıştım hamd olsn :)
ben şu an Lemaları okuyorum 5.lem'adayım . Ay valla çok güzel olur . :)
Ben çok okuyamıyorum çünkü aynı zamanda Elif Şafak ın Bit Palas ını okuyorum ve imam gazalinin Helaller ve Haramlar diye bi kitabı var onu da okuyorum .
günde 5 sayfa risale okuyorum
Çok iyi yapmışsın canm ben de Doktor Aidin in kitabını alacaktm ama 40 tl idi :) Birazck tuzlu geldi elimdekiler bitince alacam inşallah .
Şimdi internetten bulduğum alıntılarını okuyorum . Gercekten Hazine gibi bi kitap yazmış kadın .
Maşşşaaaallaahh sana yaaa :)
Teşekkürleeerr Canım Kaptanııım Benim :) İyi ki vArsıın :)
Daha güzel bi hafta bizi bekliyor sakın üzülme
YAPACAGIZ GÜLÜM :) BERABER BAŞARACAĞIZ :)
Sağlık sıhhatimiz yerindeyken ümitsizliğe yer yok :)
Bnce harika olur . mekik falan da çekebilirsin hattaa
Bencede dukani mukani birak saglikli ve yeterli beslen sporuda ekledinmi emin adimlarla gider kilolar sagligini bozmadanabla diyet yok artık dukan mukan yapmıyorum
sadece az ama öz yiycem o kadar
abla bende tedirginim yarım
saatte işe yarayacakmı
bide evdede karın hareketler ve zumba yapıcam
Ayyy tebrikler.sen ayın kaçı geldin takıma tatlım?
Aslinda dogru kizlar ben 0 gurubuyum lahana ve karnibahar yedigim gunler bana kilonasıl bi şeyse kan grubuna göre yememem gerekenler en sevdiklerim. Tiroit sorunu olan lahanayı yemesın der ben lahananın herşeyine bayılırım
vazgeçcez mecburen en azından sorunumuz ne onu biliyoruz.
Yok canıcanım.ben nere yalnız kalmak nere?görümcemin oğlu burada24 une canim
Sen nasilsin, yalnizsin keyfin yerindedir
Canim duzenli olduktan sonra faydasini gorursun. Saglikli beslenme ve egzersizi bir yasam tarzi olarak kabullenmelisin. Aksi halde xx kiloya gelene kadar cok kati diyet programi uygulasan, saatlerce spor yapsan hedefine ulastiktan sonra yavas yavas geri almapya baslarsin.
Oceanim bende bir arkadas istedi ona hediye ettimCanım can bogazdan cikar kitabını bi arkadaştan almıştım okudum verdim şu an elimde değil yani.
O patates gözüme giriyo yaaa.kan grubuna uygunmu?Bundan sonra günde iki ogün yiyorum
Sabah8:30
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir hasslanms yumurta
6 tuzsuz zeytin
İki fincan balli cay
Ara limonlu yeşil cay
Aksam 14:46
Mercimek corbasi
Tavuklu patates tava
Pişmiş domates
Bir dilim çavdar
Bir fincan cay
Su iki lt
Spor
Lslie
Plates
Mekik
Saolasın Ablacım bende gittiğimde bakarım artık=)Oceanim bende bir arkadas istedi ona hediye ettimkitapciya gittigimde bakayim :))
http://blog.milliyet.com.tr/0-kan-grubu-iv---kan-grubu-na-gore-beslenme--/Blog/?BlogNo=112020 tatli patates yenebilir yaziyor ,kizartmalik olmayanlarO patates gözüme giriyo yaaa.kan grubuna uygunmu?
Kan grubun 0 mi canmBende menümü yazayım
Kahvaltı
Yok. Kilo verememiş olmam canmı sıktı bişey yemek istemedim
Öğle
Köfteli bezelye (3 köfte)
Akşam
1 kase mercimek corbası ve yoğurt yiyeceğim.
Ara tarçınlı süt içerim
Spor: 1 saat pilates
su: 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?