canim ilaci ben yillardir cok duzenli kullanmama ragmen her doktora gidisimde ilacin dozu degisiyor..84.8 mişim 100 gr artıymısım 200 de
Ben ilacı düzenli kullanmaya yeni başladım. ilacı kullanınca gayet rahat kilo vercem sanıyordum o yüzden hayal kırıklığı oldu birazda.
Yapcak bişey yok metabolizmamız böyleyse daha çok çabalayacağız o zaman =)
Ama itiraf ediyorum bunun bu kadar etkili bir sorun olduğunu hala düşünmüyordum:/
ne illet bi durummuş. yıllar önce ben cılgınlar gibi lahana corbası dıyetı yapmıstım hıc kacamak yapmadan ona ragmen kılo verememıstım hep troıtten mıscanim ilaci ben yillardir cok duzenli kullanmama ragmen her doktora gidisimde ilacin dozu degisiyor..
bende gecen ay yaptim ve sonrasinda bir yerde okudumki bizim aslinda lahana yerken dikkat etmemiz gerekiyomusne illet bi durummuş. yıllar önce ben cılgınlar gibi lahana corbası dıyetı yapmıstım hıc kacamak yapmadan ona ragmen kılo verememıstım hep troıtten mıs
Neden ki canim ?bende gecen ay yaptim ve sonrasinda bir yerde okudumki bizim aslinda lahana yerken dikkat etmemiz gerekiyomusbir dahada yemedim
bende gecen ay yaptim ve sonrasinda bir yerde okudumki bizim aslinda lahana yerken dikkat etmemiz gerekiyomusbir dahada yemedim
abla diyet yok artık dukan mukan yapmıyorumHande oranin sporu cok agir kisa sursede, yapabilicekmisin ? Ben denemesine gitmistim kalbim yerinden cikacakti ....
Hamdem hep yaziyorum ama duymuyorsun ,dukan yerine saglikli bir sekilde ver kilonu . Sen zaten gece yemeyi birakirsan verirsin...
Yarım saat diye küçümseme gayet etkili olduğunu gidenlerden görmüştüm.kızlar bugün gittim b fite
tek tur yaptırdı hoca yeniyim diye ama tek turda bile nefes nefese kaldım
sabahın sekizinde bi tek ben vardım
kaynana idare etse akşamda gitcem ama fesat idare etmiyor çocuğu
eşimede dedimki ben işten çıkıcam yeter artık bu çocuk bitek benimmide her derdi sıkıntıyı ben çekiyorum
ama varya her yanım ağrıyor şu anda
Lahana tiroitleri zayıflatıyormuş. bizim zaten az çalışıyor bu yüzden.Neden ki canim ?
Canım can bogazdan cikar kitabını bi arkadaştan almıştım okudum verdim şu an elimde değil yani.Lahana tiroitleri zayıflatıyormuş. bizim zaten az çalışıyor bu yüzden.
Canım bişey sorcam sana boş bi vaktinde elindeki kitaba bakabilirmisin?
Kan grubuna göre beslenmede AB grubu için bazı kaynaklarda tavuk zararlı diyor bazılarında faydalı diyor. Ne faydalı ne zararlı internette okuduklarım çelişti hep birbiriyle:S
tamam tatlımCanım can bogazdan cikar kitabını bi arkadaştan almıştım okudum verdim şu an elimde değil yani.
Arzum gelmiş hoş gelmiş. Kaç zamandır yakalayamadım seni.oğluşun doğum günü ne zamanki tatlım?
aklımı kurcalayan yarım saat olması
yeterli gelecekmi yarım saat
aslında şöyle yapayım sabah zaten erken kalkıyorum yarım saat evde hareket yapsam soğumadan b fite gitsem dahamı iyi olur acaba
havalar ısınıncada spordan önce yürüyüş yaparım ne diyosunuz kızlar
Canım benim yaaa çok zor bi durum gerçekten.Allah yardımcınız olsun.ama kesinlikle derslerini aksatma.ne güzel mezuniyetini yap çalış kendi paranı kazan. Hem evden uzaklaşınca sonuçta evdeki sorunlardan da uzaklaşırsın 1kaç saatliyine de olsa
Geçmiş olsun canm Rabbim şifa versin
Mavisim rabbim sifa versin buyuklerinize , her ikiside sizde kaliyor sanirim . Rabbim binkere razi olsun anandan babandan vede sizlerden .. Zor bir intiham sizinki ama mukafatida bir okadar buyuk... Onlar yuzusuyu hurmetine sizlerin tum sıkintisi gecsin insallah .
Canım muhtemelen stresten kaynaklanıyor ama ihmal etme kendini. Çok çok geçmiş olsun. Her karanlık gecenin aydınlık bir sabahı vardır unutmaRabbim sevdiklerine dert verirmiş
Cok zor bir durum canim, Allah yardimcin olsun insallah. Buyukannelerine acil sifalar diliyorum. Alzheimerli hastaya bakmasi cok guc, Allah sabir versin. Mukafatini her iki dunyada da almayi nasip etsin insallah.
Sevdiginle sorunlarin cozulmesine sevindim. Insan kizsa da darilsa da cogu zaman siginilacak bir liman misali en iyi dostumuz oluyorlar.
Insallah okulumdan da mezun olursun canim. Babanla sorunlarini da cozmeni umuyorum, zira seni hayli zamandir rahatsiz ediyor.
Peri neredesin kız?listeye bakta Taşıyayım?millet yüzde görsün
Ağlanacak halimize gülüyoruz valla. Sırf bu yüzden görmemek için girmedim resmen forumalisteyi paylaştım kızlar
Bence yarım saat diye küçümseme, eğer vücudunda ağrı varsa zaten doğru yoldasın ilk günlerde. zamanla vücudun alıştıkça spordaki hocanında talimatıyla saati arttırırsınaklımı kurcalayan yarım saat olması
yeterli gelecekmi yarım saat
aslında şöyle yapayım sabah zaten erken kalkıyorum yarım saat evde hareket yapsam soğumadan b fite gitsem dahamı iyi olur acaba
havalar ısınıncada spordan önce yürüyüş yaparım ne diyosunuz kızlar
Ayneen öyle tatlıım.. Bu dertlerde ilerideki güzel günlerin habercisiDün giremediğim için cevap yazamadım kimseye. Evet, zor bir durum ama bu günler de geçecek inşAllah. Rabbim dermansız dert vermez bilirim. Dermanımıza en kısa zamanda ulaşmayı nasip etsin. Hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun canlar. İyi ki varsınız. Sizi seviyoruumm :)
Menün güzelde canım yeşil çayı sallama çay mı yapıyosun ?Bundan sonra günde iki ogün yiyorum
Sabah8:30
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir hasslanms yumurta
6 tuzsuz zeytin
İki fincan balli cay
Ara limonlu yeşil cay
Aksam 14:46
Mercimek corbasi
Tavuklu patates tava
Pişmiş domates
Bir dilim çavdar
Bir fincan cay
Ayneen öyle tatlıım.. Bu dertlerde ilerideki güzel günlerin habercisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?