Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canim ilaci ben yillardir cok duzenli kullanmama ragmen her doktora gidisimde ilacin dozu degisiyor..

ne illet bi durummuş. yıllar önce ben cılgınlar gibi lahana corbası dıyetı yapmıstım hıc kacamak yapmadan ona ragmen kılo verememıstım hep troıtten mıs
bende gecen ay yaptim ve sonrasinda bir yerde okudumki bizim aslinda lahana yerken dikkat etmemiz gerekiyomus bir dahada yemedim

bende gecen ay yaptim ve sonrasinda bir yerde okudumki bizim aslinda lahana yerken dikkat etmemiz gerekiyomus bir dahada yemedim

nasıl bi şeyse kan grubuna göre yememem gerekenler en sevdiklerim. Tiroit sorunu olan lahanayı yemesın der ben lahananın herşeyine bayılırım
vazgeçcez mecburen en azından sorunumuz ne onu biliyoruz.

abla diyet yok artık dukan mukan yapmıyorum
sadece az ama öz yiycem o kadar
abla bende tedirginim yarım saatte işe yarayacakmı
bide evdede karın hareketler ve zumba yapıcam

kızlar bugün gittim b fite
tek tur yaptırdı hoca yeniyim diye ama tek turda bile nefes nefese kaldım
sabahın sekizinde bi tek ben vardım
kaynana idare etse akşamda gitcem ama fesat idare etmiyor çocuğu
eşimede dedimki ben işten çıkıcam yeter artık bu çocuk bitek benimmide her derdi sıkıntıyı ben çekiyorum
ama varya her yanım ağrıyor şu anda

aklımı kurcalayan yarım saat olması
yeterli gelecekmi yarım saat
aslında şöyle yapayım sabah zaten erken kalkıyorum yarım saat evde hareket yapsam soğumadan b fite gitsem dahamı iyi olur acaba
havalar ısınıncada spordan önce yürüyüş yaparım ne diyosunuz kızlar

Yarım saat diye küçümseme gayet etkili olduğunu gidenlerden görmüştüm.

Neden ki canim ?
Lahana tiroitleri zayıflatıyormuş. bizim zaten az çalışıyor bu yüzden.
Canım bişey sorcam sana boş bi vaktinde elindeki kitaba bakabilirmisin?
Kan grubuna göre beslenmede AB grubu için bazı kaynaklarda tavuk zararlı diyor bazılarında faydalı diyor. Ne faydalı ne zararlı internette okuduklarım çelişti hep birbiriyle:S

Canım can bogazdan cikar kitabını bi arkadaştan almıştım okudum verdim şu an elimde değil yani.

Arzum gelmiş hoş gelmiş. Kaç zamandır yakalayamadım seni.oğluşun doğum günü ne zamanki tatlım?

24 une canim

Sen nasilsin, yalnizsin keyfin yerindedir

Canim duzenli olduktan sonra faydasini gorursun. Saglikli beslenme ve egzersizi bir yasam tarzi olarak kabullenmelisin. Aksi halde xx kiloya gelene kadar cok kati diyet programi uygulasan, saatlerce spor yapsan hedefine ulastiktan sonra yavas yavas geri almaya baslarsin.

Cuma takımlarında geçmişte kilo verenlerin yüzdelerine bakıyordum %6.53 %5.27 maşallah nasıl vermişler ya.
Ben neden beceremiyorum.

Dün giremediğim için cevap yazamadım kimseye. Evet, zor bir durum ama bu günler de geçecek inşAllah. Rabbim dermansız dert vermez bilirim. Dermanımıza en kısa zamanda ulaşmayı nasip etsin. Hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun canlar. İyi ki varsınız. Sizi seviyoruumm :)

Geçmiş olsun canm Rabbim şifa versin

Canım muhtemelen stresten kaynaklanıyor ama ihmal etme kendini. Çok çok geçmiş olsun. Her karanlık gecenin aydınlık bir sabahı vardır unutma Rabbim sevdiklerine dert verirmiş

Peri neredesin kız?listeye bakta Taşıyayım?millet yüzde görsün

listeyi paylaştım kızlar
Ağlanacak halimize gülüyoruz valla. Sırf bu yüzden görmemek için girmedim resmen foruma
Bence yarım saat diye küçümseme, eğer vücudunda ağrı varsa zaten doğru yoldasın ilk günlerde. zamanla vücudun alıştıkça spordaki hocanında talimatıyla saati arttırırsın
Ayneen öyle tatlıım.. Bu dertlerde ilerideki güzel günlerin habercisi

Bundan sonra günde iki ogün yiyorum
Sabah8:30
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir hasslanms yumurta
6 tuzsuz zeytin
İki fincan balli cay

Ara limonlu yeşil cay

Aksam 14:46
Mercimek corbasi
Tavuklu patates tava
Pişmiş domates
Bir dilim çavdar
Bir fincan cay
Su iki lt
Spor
Lslie
Plates
Mekik

Menün güzelde canım yeşil çayı sallama çay mı yapıyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…