İlahi canım yaaaa o kadar mı tanımıyorsun kız yağmuru?Fark etmez canım nasıl içinden geçiyorsa=) Tamam dönmüyoruz o zaman 2 gün yapalım . zaten bildiğim kadarıyla iki gün yapılıyor ama yanılıyorsamda aydınlatırlar bizi=)
Okuyo musun ? çalışıyomusun evlimisin napıyosun=)
Tahmin eddbiliyorum Şuançok ama çok güzel bisey duyduklarin bi bayanın hayatta en çok duymak istedigi söz. Ne mutlu sana darısı hepimizin basina
Ya ben o adimsayari aldım ama hic kullanamadim.nereme takicam şaşırdım.oturup kalkınca bi yere degiyo ya konuda adim sayiyoyarın sabah erkenden adım sayarımı alıp atıyorum kendımı yuruyus yoluna=)
Ohh ne güzelDayimla yengem beni gorunce sok olduuu en son 78le gormuslerdi beni kizlar bi ovguler aldim ya dunyalar benim oldu
Esofmanin beline ablamYa ben o adimsayari aldım ama hic kullanamadim.nereme takicam şaşırdım.oturup kalkınca bi yere degiyo ya konuda adim sayiyo
Ama sağlıklı gelmedi bana sonuçları ya bi gariplik varEsofmanin beline ablam
Galiba bunun sebebi düzenli spor yapman.insulin salınımını dengeliyor .çok sevindim canım ya inşallah bende daha az yiyerek doyabilirim
Ohh ne güzelmaşallah hakettin ama
BN sağlık ocağından almistim olduğun yerde ziplasan saymiyordu sen nerden aldinAma sağlıklı gelmedi bana sonuçları ya bi gariplik var
Ben önceden acikmiyodum ama simdi acayip düşüyor şekerim.bi garip oluyorum.tam kahvaltı yapmıyorum az yiyorum ben ona bağlıyorum ama bilemedimHocada oyle diyo kuzum spordan diyeINŞALLAH zeynebim emin ol ovguler icn aclik cekerim tabi gece acikiyorum kuzum ama sabrediyorum
İnternetten aldimBN sağlık ocağından almistim olduğun yerde ziplasan saymiyordu sen nerden aldin
Sağlık ocağından nasıl aldın kız.eczane den mi demek istedinBN sağlık ocağından almistim olduğun yerde ziplasan saymiyordu sen nerden aldin
Eskiler genelde birbirini görmüşBen herkesin görüntüsünü çok merak ediyorum ya catlicam sz etmiyor musunuz
Çok guvenmiyorsan sağlık ocagindan iste ablam belli bir kilo nun üzerinde kilere veriyorlarBen önceden acikmiyodum ama simdi acayip düşüyor şekerim.bi garip oluyorum.tam kahvaltı yapmıyorum az yiyorum ben ona bağlıyorum ama bilemedim
İnternetten aldim
bende evli değilim Tatlım çalışıyorum ama şükür haftasonum var=)Tamam canmokumuyorum calismiyorum evli değilim sen
Ben önceden acikmiyodum ama simdi acayip düşüyor şekerim.bi garip oluyorum.tam kahvaltı yapmıyorum az yiyorum ben ona bağlıyorum ama bilemedim
İnternetten aldim
Gerçekten mi resim mi katmislar tuh ben çok merak ediyorum konuştuğum kisileriEskiler genelde birbirini görmüş
cıks yagmurla tanısıksız kaldık bız sımdı tanısmıs oldukİlahi canım yaaaa o kadar mı tanımıyorsun kız yağmuru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?