Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İlahi canım yaaaa o kadar mı tanımıyorsun kız yağmuru?

Tahmin eddbiliyorum Şuan çok ama çok güzel bisey duyduklarin bi bayanın hayatta en çok duymak istedigi söz. Ne mutlu sana darısı hepimizin basina

Aynen kuzum İNŞALLAH hepimiz yasariz muhtesemdi eski kiyafetlerim yavas yavas oluyor tabi tam 60.olsam daha super olcak

Galiba bunun sebebi düzenli spor yapman.insulin salınımını dengeliyor .çok sevindim canım ya inşallah bende daha az yiyerek doyabilirim

Hocada oyle diyo kuzum spordan diye INŞALLAH zeynebim emin ol ovguler icn aclik cekerim tabi gece acikiyorum kuzum ama sabrediyorum

Hocada oyle diyo kuzum spordan diye INŞALLAH zeynebim emin ol ovguler icn aclik cekerim tabi gece acikiyorum kuzum ama sabrediyorum
Ben önceden acikmiyodum ama simdi acayip düşüyor şekerim.bi garip oluyorum.tam kahvaltı yapmıyorum az yiyorum ben ona bağlıyorum ama bilemedim
BN sağlık ocağından almistim olduğun yerde ziplasan saymiyordu sen nerden aldin
İnternetten aldim

Ben herkesin görüntüsünü çok merak ediyorum ya catlicam sz etmiyor musunuz

Ben önceden acikmiyodum ama simdi acayip düşüyor şekerim.bi garip oluyorum.tam kahvaltı yapmıyorum az yiyorum ben ona bağlıyorum ama bilemedim

İnternetten aldim
Çok guvenmiyorsan sağlık ocagindan iste ablam belli bir kilo nun üzerinde kilere veriyorlar

İnternetten aldim

Kahvalti cok onemli kuzum bende bazen es geçiyorum ama duzenlilik sart valla kuzuucm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…