Hadi yaa ilk defa duydumÇok guvenmiyorsan sağlık ocagindan iste ablam belli bir kilo nun üzerinde kilere veriyorlar
Ben tel.a bi uygulama indirdim.ismi walk logger. ..tavsiye ederimÇok guvenmiyorsan sağlık ocagindan iste ablam belli bir kilo nun üzerinde kilere veriyorlar
ben yuruyuse giderken cebime atıyorum. ev içi adımları saymak bana mantıklı gelmiyo. hatta aracta giderkende arac sarsınca adım sayıyo gun boyu kullanmıyorum o yuzden. sadece yuruyuste=)Ya ben o adimsayari aldım ama hic kullanamadim.nereme takicam şaşırdım.oturup kalkınca bi yere degiyo ya konuda adim sayiyo
Valla ben herkesi tanıyorum.yaşını tüm bilgilerini biliyorum.bi tek kilolarını tam aklımda tutamıyorum.ortalamaslnı biliyorum ama tam kilosunu bilmiyorumcıks yagmurla tanısıksız kaldık bız sımdı tanısmıs olduk
Hassaslığı nasıl AynuraBen tel.a bi uygulama indirdim.ismi walk logger. ..tavsiye ederim
Aynen bende öyleben yuruyuse giderken cebime atıyorum. ev içi adımları saymak bana mantıklı gelmiyo. hatta aracta giderkende arac sarsınca adım sayıyo gun boyu kullanmıyorum o yuzden. sadece yuruyuste=)
Bak o program sadece adımları sayıyo.otomobilde de saymıyoben yuruyuse giderken cebime atıyorum. ev içi adımları saymak bana mantıklı gelmiyo. hatta aracta giderkende arac sarsınca adım sayıyo gun boyu kullanmıyorum o yuzden. sadece yuruyuste=)
Ama ayda bir oraya gidip tartilman gerekiyorHadi yaa ilk defa duydum
İyi işte.ben de onu diyorum ya sadece adımları sayıyo.yürüdüyünde bi zaman sonra kendi saymaya başlıyo adımları. Kaloriyi de gösteriyoHassaslığı nasıl Aynura
O olmadı iste .alıp kacarim bendeAma ayda bir oraya gidip tartilman gerekiyor
indiririm bi ara o zaman. ama zaten işim gereği masa basındayım gerçi iş yerim 2 katlı habire aşağı yukarı inip cıkıyorum ama onun dısında oturuyorum hep gündüz çok sayılcak bi adımım olmuyo benim =)Bak o program sadece adımları sayıyo.otomobilde de saymıyo
Boşa para verip aldım deseneİyi işte.ben de onu diyorum ya sadece adımları sayıyo.yürüdüyünde bi zaman sonra kendi saymaya başlıyo adımları. Kaloriyi de gösteriyo
Helal olsun sana ablam ben gecen haftaki kilomu unutup sayfa sayfa geçmişe dönüyorum hesap içinValla ben herkesi tanıyorum.yaşını tüm bilgilerini biliyorum.bi tek kilolarını tam aklımda tutamıyorum.ortalamaslnı biliyorum ama tam kilosunu bilmiyorum
Niyeki ne olduBenim aklım elif de yaaaa
Hani azarladım ya onu.ya küserseNiyeki ne oldu
Kendi kilonu da mı unutuyon.ilahi...şaşkın kızHelal olsun sana ablam ben gecen haftaki kilomu unutup sayfa sayfa geçmişe dönüyorum hesap içino ziyaretçi bndm bgn kilomu ariyordum
Ablam burada herkes taniyor seni kimse kusmez. SanaHani azarladım ya onu.ya küserse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?