Bisey demedi ama .benim gibi yapmamış olabilir gizliden kırılmış olabilir diyorsun ama bence kusmemistirHani azarladım ya onu.ya küserse
motive etmek için tepki koyuyosun küsceğini sanmam AynuraHani azarladım ya onu.ya küserse
Vallahi unutuyorum gr gr gidiyor karistiriyorum 93.9 muydu yoksa 4 muydu ay o hedefmiydi felan oluyorumKendi kilonu da mı unutuyon.ilahi...şaşkın kız
E yalnışı bilen küsmemeli de zaten.aslında herkesi bi haftalığına listeden takımdan sorumlu kaptan yapmak gerek...o zaman eminim alarsınız. Ben takımlarda yarışırken hiç derece falan konuşmazdık,yyani hiç umrumda olmazolmazdı.kaçıncı olduk onu bile umursamazdık.aşılanmamışdı çünki.ama ben kendimi bu kadar paralarken üyelerin nefsine yenik düşerek kilo verememesi,artı çok kötü bi yüzdeyle takımın sonucunu etkilemesi çok bozuyo beni.çünki ben sonucu kötü olan takımlara hep nerde bu kaptanın aklı ki takımın sonucu böğle kötü diye düşünüyorum.yani takımın sonucundan kaptan da mesuldür.ben size bunu aşılamasam olmaz.e ben de kendimi paralıyorum takım da takım diye.Ablam burada herkes taniyor seni kimse kusmez. Sana
Elifim kırıldığında susar.tanırım onu da..Bisey demedi ama .benim gibi yapmamış olabilir gizliden kırılmış olabilir diyorsun ama bence kusmemistir
Bu konuda benim gözümde herzaman hakli sensin ben çok cabuk kirilan alinan bir insanin Allah var şimdiye kdr kirmadin surdan kalk şuraya otur dese biri uzulurum ama sen yada bir ablam yanlisimi söylese eleştirse azimi acmamE yalnışı bilen küsmemeli de zaten.aslında herkesi bi haftalığına listeden takımdan sorumlu kaptan yapmak gerek...o zaman eminim alarsınız. Ben takımlarda yarışırken hiç derece falan konuşmazdık,yyani hiç umrumda olmazolmazdı.kaçıncı olduk onu bile umursamazdık.aşılanmamışdı çünki.ama ben kendimi bu kadar paralarken üyelerin nefsine yenik düşerek kilo verememesi,artı çok kötü bi yüzdeyle takımın sonucunu etkilemesi çok bozuyo beni.çünki ben sonucu kötü olan takımlara hep nerde bu kaptanın aklı ki takımın sonucu böğle kötü diye düşünüyorum.yani takımın sonucundan kaptan da mesuldür.ben size bunu aşılamasam olmaz.e ben de kendimi paralıyorum takım da takım diye.
Menüm
07.15
2 haşlanmış yumurta
1 kayısı
1 zeytin
Biraz sebze
Şekersiz çay
St:12.30
2 parca fırın tavuk
Mercimek çorba
St16.00
Şekersiz sütlü kahve
Aksam
18.15
Kıymalı ıspanak
Yoğurt
2 lt su
30 dk yürüyüş
15 dk pilates
Kiz firuze pazarlikmi ediyonHani on karbonhidrat hakkimiz vardı
Yaa öğlen sözlestik arkadaşlarla çorba içmeye o yüzden yoksa öğlen corba içmezdim hen
Yok elif kirilmadi , uzulduElifim kırıldığında susar.tanırım onu da..
Kendine kırılması çok normal.çünki istese gayet güzel kilo vere biliyo....Yok elif kirilmadi , uzuldu. Ama kendine , niye yapamiyorum diye ...
Bügün mecburiyetten böyle oldu cuma gu lerini çorba günü yaptık o yüzden sabah kahvaltısına dikkat etmem gerek. O gun yumurtali kahvalti yapicamKiz firuze pazarlikmi ediyon
Sen iyi kilo vermek istemiyon zannimca... Sabah cokkkk ekmek yemissin de ondan mercimek 2. Ogun agir olur dedimdi... Yoksa ye canim Afiyet olsun .. Sen genede gunde 1 karbonyemeye calis ...
Neden not tutmuyorsun ay ??Vallahi unutuyorum gr gr gidiyor karistiriyorum 93.9 muydu yoksa 4 muydu ay o hedefmiydi felan oluyorum
Bakın kızlar bu da çok motive edici bi şey...Neden not tutmuyorsun ay ??
Bana sor 5 sene once bugunki
Kilomu bulur soylerim... Gunluk tutun , ne yediniznictiniz bilin . İyi kilo verdigini hafta ne yapmissiniz yazin ...
Oturup ağlayalım halimizee7.takımmm bu hafta 7.olmuşuzzzz
Valla sabah baya acısını çıkarmışsın o ne ekmek öyle maşallaaah... Ama aynuram uyarıyı yapmış zaten bişi demiyorum ben :)Iyi akşamlar kızlar
Menü bildirimi
Sabah kilo vermenin ve ekmek yememenin acısını çıkardım
4 dilim kendi yaptığım tam tahıl ekmegi
Peynir
Salatalık Domates .
Zeytin
Maydanoz.
Öğle
Mercimek çorbası
Akşam
Balık
Salata
12 bin adim atıldı
1 saat plates yapıldı
3 lt su içildi
Plates ten gelince ceviz yedim bi de..
Eşim sana yorumsuzum :) Ama brokoli nası yiyosun onu merak ediyorum. Hiiiç sevmem mini orman gibiMenum
kahvalti
1 kase nesfit
öğlen
tavuk sote( 2 kasik)
brokili salatasi
aksam
1 kase domates çorbası
1 kase cacik
spor 1 saat spor salonuna gittim
su 2.5 litre
Benimde telefonda uygulama var bilerek takip ettim adım attıkça sayı artıyo aniden duruyorum o da duruyo :)) metroda otobüste sallansada artmıyor hiç.Boşa para verip aldım desene
Valla benimde bugün cidden içim gitti yüzdeye. ne girmek istedi canım foruma, ne başka birşey yapmak.E yalnışı bilen küsmemeli de zaten.aslında herkesi bi haftalığına listeden takımdan sorumlu kaptan yapmak gerek...o zaman eminim alarsınız. Ben takımlarda yarışırken hiç derece falan konuşmazdık,yyani hiç umrumda olmazolmazdı.kaçıncı olduk onu bile umursamazdık.aşılanmamışdı çünki.ama ben kendimi bu kadar paralarken üyelerin nefsine yenik düşerek kilo verememesi,artı çok kötü bi yüzdeyle takımın sonucunu etkilemesi çok bozuyo beni.çünki ben sonucu kötü olan takımlara hep nerde bu kaptanın aklı ki takımın sonucu böğle kötü diye düşünüyorum.yani takımın sonucundan kaptan da mesuldür.ben size bunu aşılamasam olmaz.e ben de kendimi paralıyorum takım da takım diye.
akşamki sarma kıymalı falan mı? yoksa içi pirinç dolu azda olsaSabah :
Çeyrek tost
Öğlen :
Çiğ köfte ve bol yeşillik
Akşam :
5-6 tane sarma
su : 2 lt
yürüyüş : 40 dakika
Cok seviyorsan cumalari iskembe ic firuzemBügün mecburiyetten böyle oldu cuma gu lerini çorba günü yaptık o yüzden sabah kahvaltısına dikkat etmem gerek. O gun yumurtali kahvalti yapicam
İskembe çorbası içti herkes ama ben içemedim yaaa
Menunde sarma görüyorum hep.canım cektii annen sık sık yapiyo ne güzelSabah :
Çeyrek tost
Öğlen :
Çiğ köfte ve bol yeşillik
Akşam :
5-6 tane sarma
su : 2 lt
yürüyüş : 40 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?