Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablam burada herkes taniyor seni kimse kusmez. Sana
E yalnışı bilen küsmemeli de zaten.aslında herkesi bi haftalığına listeden takımdan sorumlu kaptan yapmak gerek...o zaman eminim alarsınız. Ben takımlarda yarışırken hiç derece falan konuşmazdık,yyani hiç umrumda olmazolmazdı.kaçıncı olduk onu bile umursamazdık.aşılanmamışdı çünki.ama ben kendimi bu kadar paralarken üyelerin nefsine yenik düşerek kilo verememesi,artı çok kötü bi yüzdeyle takımın sonucunu etkilemesi çok bozuyo beni.çünki ben sonucu kötü olan takımlara hep nerde bu kaptanın aklı ki takımın sonucu böğle kötü diye düşünüyorum.yani takımın sonucundan kaptan da mesuldür.ben size bunu aşılamasam olmaz.e ben de kendimi paralıyorum takım da takım diye.

Bu konuda benim gözümde herzaman hakli sensin ben çok cabuk kirilan alinan bir insanin Allah var şimdiye kdr kirmadin surdan kalk şuraya otur dese biri uzulurum ama sen yada bir ablam yanlisimi söylese eleştirse azimi acmam

afiyet olsun balım gayet güzel menün :)

Hani on karbonhidrat hakkimiz vardı

Yaa öğlen sözlestik arkadaşlarla çorba içmeye o yüzden yoksa öğlen corba içmezdim hen
Kiz firuze pazarlikmi ediyon
Sen iyi kilo vermek istemiyon zannimca... Sabah cokkkk ekmek yemissin de ondan mercimek 2. Ogun agir olur dedimdi ... Yoksa ye canim Afiyet olsun .. Sen genede gunde 1 karbonyemeye calis ...

Kiz firuze pazarlikmi ediyon
Sen iyi kilo vermek istemiyon zannimca... Sabah cokkkk ekmek yemissin de ondan mercimek 2. Ogun agir olur dedimdi ... Yoksa ye canim Afiyet olsun .. Sen genede gunde 1 karbonyemeye calis ...
Bügün mecburiyetten böyle oldu cuma gu lerini çorba günü yaptık o yüzden sabah kahvaltısına dikkat etmem gerek. O gun yumurtali kahvalti yapicam
İskembe çorbası içti herkes ama ben içemedim yaaa

Vallahi unutuyorum gr gr gidiyor karistiriyorum 93.9 muydu yoksa 4 muydu ay o hedefmiydi felan oluyorum
Neden not tutmuyorsun ay ??
Bana sor 5 sene once bugunki
Kilomu bulur soylerim ... Gunluk tutun , ne yediniz ictiniz bilin . İyi kilo verdigini hafta ne yapmissiniz yazin ...

Son düzenleme:
7.takımmm bu hafta 7.olmuşuzzzz
Oturup ağlayalım halimizee
Valla sabah baya acısını çıkarmışsın o ne ekmek öyle maşallaaah... Ama aynuram uyarıyı yapmış zaten bişi demiyorum ben :)
Menum

kahvalti
1 kase nesfit

öğlen

tavuk sote( 2 kasik)
brokili salatasi

aksam
1 kase domates çorbası
1 kase cacik

spor 1 saat spor salonuna gittim

su 2.5 litre
Eşim sana yorumsuzum :) Ama brokoli nası yiyosun onu merak ediyorum. Hiiiç sevmem mini orman gibi
Boşa para verip aldım desene
Benimde telefonda uygulama var bilerek takip ettim adım attıkça sayı artıyo aniden duruyorum o da duruyo :)) metroda otobüste sallansada artmıyor hiç.
Valla benimde bugün cidden içim gitti yüzdeye. ne girmek istedi canım foruma, ne başka birşey yapmak.
Sabah :
Çeyrek tost

Öğlen :
Çiğ köfte ve bol yeşillik

Akşam :
5-6 tane sarma

su : 2 lt
yürüyüş : 40 dakika
akşamki sarma kıymalı falan mı? yoksa içi pirinç dolu azda olsa

Bügün mecburiyetten böyle oldu cuma gu lerini çorba günü yaptık o yüzden sabah kahvaltısına dikkat etmem gerek. O gun yumurtali kahvalti yapicam
İskembe çorbası içti herkes ama ben içemedim yaaa
Cok seviyorsan cumalari iskembe ic firuzem .. Tabi o hafta iyi kilo verirsen ... Sabah yumurtali kahvalti yaparsin ..

Ayyy ekmek başıma neler acti heee. Montignacta sinir yoooooook istediğim kadar yerim diye sabah o kadar yedim.

Öğlenki çorba işi sonradan çıktı plansızdi yani

menumde çorba olmadı ama ben zaten geçen haftalarda da 3 dilim 4 dilim ekmek yedim

montignacta tam tahıl ekmegi serbest yeterki yanında protein olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…