Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Deniz , hulyam bisi itiraf edeyim ben bugun pilates yapmadim sabah ebrunun saatinde kursum vardi , cumayida kilip sohbete gectim , geldim oglan gene hastalanmis . Sonrada kaldi ,yemekti isti derken . Borcum Olsun kizzz

Deniz , hulyam bisi itiraf edeyim ben bugun pilates yapmadim sabah ebrunun saatinde kursum vardi , cumayida kilip sohbete gectim , geldimnoglan gene hastalanmis . Sonrada kaldi yemekti isti derken . Borcum
Olsun kizzz
hm haftada bi gün dinlenme var ya abla o günü bugün say o zaman =)

Deniz , hulyam bisi itiraf edeyim ben bugun pilates yapmadim sabah ebrunun saatinde kursum vardi , cumayida kilip sohbete gectim , geldim oglan gene hastalanmis . Sonrada kaldi ,yemekti isti derken . Borcum Olsun kizzz
Bende yapmadım kuzum biliyosun keyifsizdim..yarında mevlidi var...akşam eşimle gittik ,geldiğimizden beri ağzını Bıçak açmıyor...çok etkilenir böyle şeylerden.,

Yağdan daha hızlı gitmesi için nasıl bi beslenme programı uygulamalıyım?

Bir de kan grubum A rh -
Buna göre et yememem lazım, ama ben etsiz yapamam.

Deniz Aynura sana Eş buldu mu?bulmadıysa İkimiz olalım.,diyet konusunda gel gitliyiz ikimizde
Bulamadı çok güzel olur eş olalım tabi =) aynı kafalarda gelgitlerimiz=)
zor durumlarla karşılaştın Hülyacım etkilenmemek elde değil. ben bile etkilendim gün içi aklıma geldi Öğretmenin ailesi :/
Allah sabır versin geride kalanlarına.

Yarın ne yapacaksın?ayran aşı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…