niye kız?Bir kisi daha derse bunadim diycem artik
yok canım önemi yok =) bende isimleri karıştırıyorum hep =)tamam kuzum Deniz takıma gelip kaybolan birisiydi..Karıştırdım özür dilerim..
Tekrar Cok gecmis olsun canim ..canım çıktık hastaneden şükür bende kısmetse ptesi işe başlayacağım 3 haftadan sonra bu hastalık fena çarptı bizi
Benim kafa gıdık o zaman ben öyle hatırlıyorum amatamam kuzum Deniz takıma gelip kaybolan birisiydi..Karıştırdım özür dilerim..
Karışıklık olmasın beni böyle sevdiniz o zaman sizin için Deniz olmayı kabul ediyorum=)Konuya el koyuyorum , oceanin adi bundan sonra denizzzzz
Dedimde unuttum diye hulyamniye kız?
hm haftada bi gün dinlenme var ya abla o günü bugün say o zaman =)Deniz , hulyam bisi itiraf edeyim ben bugun pilates yapmadimsabah ebrunun saatinde kursum vardi , cumayida kilip sohbete gectim , geldimnoglan gene hastalanmis . Sonrada kaldi yemekti isti derken . Borcum
Olsun kizzz
Oylemi yapayim . Pazar gunude sinavim var bu hafta kaytarirsam biraz kizmayin yerine bol bol yururumhm haftada bi gün dinlenme var ya abla o günü bugün say o zaman =)
,İyi geceler abla ama kaytarmaaaaaaaOylemi yapayim . Pazar gunude sinavim var bu hafta kaytarirsam biraz kizmayin yerine bol bol yururum..
Bende yapmadım kuzum biliyosun keyifsizdim..yarında mevlidi var...akşam eşimle gittik ,geldiğimizden beri ağzını Bıçak açmıyor...çok etkilenir böyle şeylerden.,Deniz , hulyam bisi itiraf edeyim ben bugun pilates yapmadimsabah ebrunun saatinde kursum vardi , cumayida kilip sohbete gectim , geldim oglan gene hastalanmis . Sonrada kaldi ,yemekti isti derken . Borcum Olsun kizzz
Üniversite Sınavına mı gireceksin?Oylemi yapayim . Pazar gunude sinavim var bu hafta kaytarirsam biraz kizmayin yerine bol bol yururum..
Deniz Aynura sana Eş buldu mu?bulmadıysa İkimiz olalım.,diyet konusunda gel gitliyiz ikimizde,İyi geceler abla ama kaytarmaaaaaaa
Bulamadı çok güzel olur eş olalım tabi =) aynı kafalarda gelgitlerimiz=)Deniz Aynura sana Eş buldu mu?bulmadıysa İkimiz olalım.,diyet konusunda gel gitliyiz ikimizde
Yarın ne yapacaksın?ayran aşı mı?Bulamadı çok güzel olur eş olalım tabi =) aynı kafalarda gelgitlerimiz=)
zor durumlarla karşılaştın Hülyacım etkilenmemek elde değil. ben bile etkilendim gün içi aklıma geldi Öğretmenin ailesi :/
Allah sabır versin geride kalanlarına.
evet yağmur da yapacak. Kilo verememek canımı çok sıkıyor. onunla biraz tartı değişir şevklenirim diye düşünüyorum.Yarın ne yapacaksın?ayran aşı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?