Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet yağmur da yapacak. Kilo verememek canımı çok sıkıyor. onunla biraz tartı değişir şevklenirim diye düşünüyorum.
sen de yapmayı düşünüyomusun yoksa?
Benim buzluğa yarmam var aslında pişirilmiş...ben lahana çorbamı içeyim 2 gün o zaman bozulacak yoksa..ayran aşını sonra yaparım..

selam canlar masallah birkac saat yoktum sayfalari oku oku bitiremedim neyse uyuyup kalmadan ben menumu vereyim sonra yine okumaya deva ederim
benim bugunku menum
Sabah: smoothie yarim elma, yarim muz, kivi, portacal ve yogurt
ogle: yumurtali salata ve bir kase dunden kalma brulsel lahanasi yemegi
aksam: bol salata, birkac parca balik,birkac parca firinda patates ve bir kase isirgan otu corbasi
su 3 lt
spor 5,5km yuruyus plates yapicaktim ama hollandali arkadaslarim geldi bisey yapamadim suandada zaten yorgunluktan gozlerim kapaniyor

Neden not tutmuyorsun ay ??
Bana sor 5 sene once bugunki
Kilomu bulur soylerim ... Gunluk tutun , ne yediniz ictiniz bilin . İyi kilo verdigini hafta ne yapmissiniz yazin ...
Gunaydin abla herşeyi yazdigim bir defter var ama kilomu yazmadim nedense onunda yazarim artik

Gunaydin guzellikler , öylenn oldu gercide
Bugun sabah namazindan sonra yatmadim kitaplariminokudum 2 tepsi borek yaptim 1.5 saatde yurudum geldim .. Simdi birde pilates patlattimmi tamamdir ..,
Sonrada oglani dr. Goturucem tekrar iyilesmiyor birturlu

Üniversite Sınavına mı gireceksin?

Evet hulyam aciktan ilahiyat okumayi istiyorum ..

Yağdan daha hızlı gitmesi için nasıl bi beslenme programı uygulamalıyım?

Bir de kan grubum A rh -
Buna göre et yememem lazım, ama ben etsiz yapamam.
Kangurubu diyetinin cok hizli verdirecegini sanmiyorum mavis .. Bence bir sure o deyeti deneme ...
Etseviyirsan ne guzel bol prolu salatali yogurtlu menulerle super kilolar verilir ...

Günaydın kızlar
yarın sınav vaaaar karnıma ağrılar giriyor heyecandan
sınava giren herkese başarılar
aeben ablam sana ekstra ekstra başarılar
şimdi ocean dı sanırım yanlış hatırlamıyorsam
ne diyeti yapacağına karar verememiş okudukça kendimi gördüm onda aceleci sabırsız bir an önce kilo gitsinden nasıl gitsin gibi bir profil çizdi hemen amaaaaaaaaaaaaaa
yanlış bak beni gör eğer sağlıklı gitmezsen tıpkı benim gibi olacaksın dengen alt üst olacak
pirinç lapası ayran detoksu bunlar kilo verdirmez sadece vücudunda tutulan suyu atmana yardımcı olur
yani yağ değil sudur seni tartıda eksi gösteren bir anlık motive eder
ancak 1 öğünde fazla kaçır hooooop geri gelir sana artı olarak
o yüzden şok diyet yok
yavaş ama kalıcı kilo vermek var
kas ve sudan değil yağdan kilo vermek var
spor yapılıyor sanıyorum buda ayrı bir avantaj

şu anda belirli sabit bir menüye takılmamaya karar verdim
kasmıycam kendimi kastıkça veremiyorum strese giriyorum kiloyla yatıp diyet rüyaları görmek istemiyorum

pirinç pilavı hamur işleri tatlılar (süt tatlıları hariç sınırlı miktarda) aşırı tuzlular cipsler çikolatalar kolalar istediğim kiloya düşene kadar girmeyecek hayatıma

günlük olarak protein miktarını daha fazla tutucam

günlük 1 yada 2 dilim çok tahıllı ruşeymli ekmek yiycem

akşam 7 den sonra su dışında birşey tüketmiycem
haftada 4 günde yarım saat spor salonunda yarım saatte evde spor yapıcam ve yaza fit giricem
buda benim ahdım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…