Sağol canımtıp bayramın kutlu olsun zeyno
Çok doğru tespitte bulunmuşsun. İlk bi kaç kilo tartıda değişse daha iyi motive olacağım. ama zaten ben karatay ya da monti tarzını hayatıma adapte etmeye kararlıyım=)Günaydın kızlar
yarın sınav vaaaar karnıma ağrılar giriyor heyecandan
sınava giren herkese başarılar
aeben ablam sana ekstra ekstra başarılar
şimdi ocean dı sanırım yanlış hatırlamıyorsam
ne diyeti yapacağına karar verememiş okudukça kendimi gördüm onda aceleci sabırsız bir an önce kilo gitsinden nasıl gitsin gibi bir profil çizdi hemen amaaaaaaaaaaaaaa
yanlış bak beni gör eğer sağlıklı gitmezsen tıpkı benim gibi olacaksın dengen alt üst olacak
pirinç lapası ayran detoksu bunlar kilo verdirmez sadece vücudunda tutulan suyu atmana yardımcı olur
yani yağ değil sudur seni tartıda eksi gösteren bir anlık motive eder
ancak 1 öğünde fazla kaçır hooooop geri gelir sana artı olarak
o yüzden şok diyet yok
yavaş ama kalıcı kilo vermek var
kas ve sudan değil yağdan kilo vermek var
spor yapılıyor sanıyorum buda ayrı bir avantaj
şu anda belirli sabit bir menüye takılmamaya karar verdim
kasmıycam kendimi kastıkça veremiyorum strese giriyorum kiloyla yatıp diyet rüyaları görmek istemiyorum
pirinç pilavı hamur işleri tatlılar (süt tatlıları hariç sınırlı miktarda) aşırı tuzlular cipsler çikolatalar kolalar istediğim kiloya düşene kadar girmeyecek hayatıma
günlük olarak protein miktarını daha fazla tutucam
günlük 1 yada 2 dilim çok tahıllı ruşeymli ekmek yiycem
akşam 7 den sonra su dışında birşey tüketmiycem
haftada 4 günde yarım saat spor salonunda yarım saatte evde spor yapıcam ve yaza fit giricem
buda benim ahdım olsun
Süper =) Hülya smoothiyle ilgili ayrıntıları heyecanla bekliyorum . Pazartesi smothieye geçiş yapacak mıyız geçen gün dediğimiz gibi?Tünaydınlar...benimde kitaplarım geldi biraz önce..
CNm nptin yptin mi corbayiSüper =) Hülya smoothiyle ilgili ayrıntıları heyecanla bekliyorum . Pazartesi smothieye geçiş yapacak mıyız geçen gün dediğimiz gibi?
Basldm cnm corbayi ypcgm simdi,yok kahvalti normal bir dilim ekmek izni var simdi yptigimiz corbayi tüm gün iciyorz DMİ her önüne ayri degilGünaydın =) Ne güzel bi gün güneşli güneşli..
Sabah kalktım 10 000 adımlık yürüyüşümü yaptım geldim. Dönüşte kargoya uğradım kitaplarımı aldım, onların getirmesi için beklemek istemedim=)
Kitaplarımı incelerken size yazıyorum gerçi hangisinden başlasam okumaya yine bilemedim yine kararsızım=)
Yağmurğum nasılsın başladın mı Ayran kürüne=)
Ben kahvaltıda ayran kürü mü içilecekti emin olamadım yürüyüşten gelince iki tane haşlanmış yumurta yedim bol lmon sıkarak. bi çatalda peynir. Ayran kürü için hazırlığımıda yaptım 2 saat sonra içmeye başlayacağım=)
Amin =)Hande sonunda dogru yolu bulmussundarisi denizin basina
CNm nptin yptin mi corbayi
Canım 2 saatte bir içilecek demişti aynura=)Basldm cnm corbayi ypcgm simdi,yok kahvalti normal bir dilim ekmek izni var simdi yptigimiz corbayi tüm gün iciyorz DMİ her önüne ayri degil
Ayyyy buldum ablaHande sonunda dogru yolu bulmussundarisi denizin basina
Amin =)
Yine bana kızcaklar biliyorum ama cacık yptım ben corbadan ziyadeYoğurt salatalık nane sadece. etkisi nasıl olcak bilmiyorum ama ben yoğurt çorbasını eskiden severdim sıkıldım. simdi malzemeleri haşlasam ziyan olcak dedim böle deniyorum Sana yine eşlik ediyorum yani=) sen hazırladınmı ? kahvaltını normal yaptın dimi?
TmamCanım 2 saatte bir içilecek demişti aynura=)
KDE ne?tmam
Normal bir dilim ekmek bir yumurta bir domates o KDE tuz seker yağ yok hicbseyde
Kangurubu diyetinin cok hizli verdirecegini sanmiyorum mavis .. Bence bir sure o deyeti deneme ...
Etseviyirsan ne guzel bol prolu salatali yogurtlu menulerle super kilolar verilir ...
Ablacım açıkcası kan grubu diyeti yapmayı düşünmedim, düşünmem ya hiç ısınamadımKangurubu diyetinin cok hizli verdirecegini sanmiyorum mavis .. Bence bir sure o deyeti deneme ...
Etseviyirsan ne guzel bol prolu salatali yogurtlu menulerle super kilolar verilir ...
"Kadar". tablet t9 u yüzünden farklı cikiyor kelimeler.KDE ne?
fosforlu kalemlerimi aldım..çizerek okuyorumkimsecikler yok pek bi sakin
=) Harikafosforlu kalemlerimi aldım..çizerek okuyorumpazartesi başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?