Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın =) Ne güzel bi gün güneşli güneşli..
Sabah kalktım 10 000 adımlık yürüyüşümü yaptım geldim. Dönüşte kargoya uğradım kitaplarımı aldım, onların getirmesi için beklemek istemedim=)
Kitaplarımı incelerken size yazıyorum gerçi hangisinden başlasam okumaya yine bilemedim yine kararsızım=)

Yağmurğum nasılsın başladın mı Ayran kürüne=)
Ben kahvaltıda ayran kürü mü içilecekti emin olamadım yürüyüşten gelince iki tane haşlanmış yumurta yedim bol lmon sıkarak. bi çatalda peynir. Ayran kürü için hazırlığımıda yaptım 2 saat sonra içmeye başlayacağım=)

Çok doğru tespitte bulunmuşsun. İlk bi kaç kilo tartıda değişse daha iyi motive olacağım. ama zaten ben karatay ya da monti tarzını hayatıma adapte etmeye kararlıyım=)

Basldm cnm corbayi ypcgm simdi,yok kahvalti normal bir dilim ekmek izni var simdi yptigimiz corbayi tüm gün iciyorz DMİ her önüne ayri degil

Hande sonunda dogru yolu bulmussun darisi denizin basina
Amin =)

CNm nptin yptin mi corbayi

Yine bana kızcaklar biliyorum ama cacık yptım ben corbadan ziyade Yoğurt salatalık nane sadece. etkisi nasıl olcak bilmiyorum ama ben yoğurt çorbasını eskiden severdim sıkıldım. simdi malzemeleri haşlasam ziyan olcak dedim böle deniyorum Sana yine eşlik ediyorum yani=) sen hazırladınmı ? kahvaltını normal yaptın dimi?

tmam
Normal bir dilim ekmek bir yumurta bir domates o KDE tuz seker yağ yok hicbseyde

Kangurubu diyetinin cok hizli verdirecegini sanmiyorum mavis .. Bence bir sure o deyeti deneme ...
Etseviyirsan ne guzel bol prolu salatali yogurtlu menulerle super kilolar verilir ...
Kangurubu diyetinin cok hizli verdirecegini sanmiyorum mavis .. Bence bir sure o deyeti deneme ...
Etseviyirsan ne guzel bol prolu salatali yogurtlu menulerle super kilolar verilir ...
Ablacım açıkcası kan grubu diyeti yapmayı düşünmedim, düşünmem ya hiç ısınamadım

Ben o şekilde yapayım en iyisi. Düzene sokayım biraz kendimi ve yediklerimi..

Kahvaltı hala sıkıntı bende, yapamıyorum. :/

fosforlu kalemlerimi aldım..çizerek okuyorum pazartesi başlıyoruz
=) Harika
Ben sebzeli tarif sevemedim hiç. Meyvelilerin içine salatalık ve ıspanak kattım ek olarak bazen. sadece meyveli tariflerle kilo verimi oluyor mu illa sebzelilerde olması gerekiyor mu? kitabı okurken bu sorumu hatırla Hülyacım=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…