Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iskembe sevmiyorum ben yaaa icemem aslaaaa.

Tamam bi daha dikkat ederim. Ama 3.gundur filan ekmek yememiştim. Bünye nin ihtiyacı var bi yerde

Iskembe sevmiyorum ben yaaa icemem aslaaaa.

Tamam bi daha dikkat ederim. Ama 3.gundur filan ekmek yememiştim. Bünye nin ihtiyacı var bi yerde
Aaaaa iskembe sevmedigini daha once soylesen ya firuzeeeee sevdigini ye diye montiyi bile deldim ahaha ...

yoo Ocean diye Aeben deniz diyordu ordan sende deniz dediniz diye düşündüm ben hiç ismimi söylememiştim ki=)
Yanlış hatırlıyorum demek ki..Hatta Deniz ismini çok severim Deniz Gezmiş'ten dolayı demiştim..

Kızlar
:))) hic alakam yoktur hulyam bastan denuz dedi sana :)))
Zati oceanda deniz demek degilmi :))
sırayı ben karıştırmısım =) okyanustan denizi bağdaştırdınız işte bende kabullendim durumu =) Deniz isminide çok severim zaten =) bebişim olsa da ne güzel yakışır deniz ismi

Kızlar

sırayı ben karıştırmısım =) okyanustan denizi bağdaştırdınız işte bende kabullendim durumu =) Deniz isminide çok severim zaten =) bebişim olsa da ne güzel yakışır deniz ismi
tamam kuzum Deniz takıma gelip kaybolan birisiydi..Karıştırdım özür dilerim..

Yok demedim ben hiç isim ilk kim hitap etti bilmiyorum ama deniz dediğinde deniz değilim diye açıklama yapma gereği duymadımsadece=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…