Iskembe sevmiyorum ben yaaa icemem aslaaaa.Firuzem icinde un var buyuk ihtimalle o yuzden serbest degil , eger un yoksa icebilirsin ..
Sana cuma ic dedim cunki iyi kilo verirsen o hafta odulun olsun diye)
Montide miktarlarin siniri olmadigi dogru ama kadin bunyesininde ekmegi fazla yediginde kilo vermeyi durdurduguda dogru...
Çok geçmiş olsun. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşur ikisi de. :/KIZLAR TAKIM ARKADAŞIMIZ @gubsej İN ANNESİ YOĞUN BAKIMDA BABASI DA HASTATMIŞ.HEPİMİZ DUA EDELİM.ZOR Bİ DURUM GERÇEKTEN.KEŞKE GELSE DE BURADA ONA DESTEK OLA BİLSEK...
Yahuuuu senin adın Deniz değil miydi?Merve bende memnun oldum yağmur =)
yoo Ocean diye Aeben deniz diyordu ordan sende deniz dediniz diye düşündüm ben hiç ismimi söylememiştim ki=)Yahuuuu senin adın Deniz değil miydi?
geçmiş olsun arkadasımıza inş iyi haberler alırsınızKIZLAR TAKIM ARKADAŞIMIZ @gubsej İN ANNESİ YOĞUN BAKIMDA BABASI DA HASTATMIŞ.HEPİMİZ DUA EDELİM.ZOR Bİ DURUM GERÇEKTEN.KEŞKE GELSE DE BURADA ONA DESTEK OLA BİLSEK...
Aaaaa iskembe sevmedigini daha once soylesen ya firuzeeeeeIskembe sevmiyorum ben yaaa icemem aslaaaa.
Tamam bi daha dikkat ederim. Ama 3.gundur filan ekmek yememiştim. Bünye nin ihtiyacı var bi yerde
KIZLAR TAKIM ARKADAŞIMIZ @gubsej İN ANNESİ YOĞUN BAKIMDA BABASI DA HASTATMIŞ.HEPİMİZ DUA EDELİM.ZOR Bİ DURUM GERÇEKTEN.KEŞKE GELSE DE BURADA ONA DESTEK OLA BİLSEK...
Toplght hosgeldin canim neguzel supriz .geçmiş olsun arkadasımıza inş iyi haberler alırsınız
:))) hic alakam yokturyoo Ocean diye Aeben deniz diyordu ordan sende deniz dediniz diye düşündüm ben hiç ismimi söylememiştim ki=)
Yanlış hatırlıyorum demek ki..Hatta Deniz ismini çok severim Deniz Gezmiş'ten dolayı demiştim..yoo Ocean diye Aeben deniz diyordu ordan sende deniz dediniz diye düşündüm ben hiç ismimi söylememiştim ki=)
Bende hatırlıyorum ya deniz demiştin sanki:))) hic alakam yokturhulyam bastan denuz dedi sana :)))
Aynen öyle dedinYanlış hatırlıyorum demek ki..Hatta Deniz ismini çok severim Deniz Gezmiş'ten dolayı demiştim..
canım çıktık hastaneden şükür bende kısmetse ptesi işe başlayacağım 3 haftadan sonra bu hastalık fena çarptı biziToplght hosgeldin canim neguzel supriz .
Yavruş nasil oldu ? Ciktinizmi hastaneden ?
sırayı ben karıştırmısım =) okyanustan denizi bağdaştırdınız işte bende kabullendim durumu =) Deniz isminide çok severim zaten =) bebişim olsa da ne güzel yakışır deniz ismi:))) hic alakam yokturhulyam bastan denuz dedi sana :)))
Zati oceanda deniz demek degilmi :))
Bir kisi daha derse bunadim diycem artikBende hatırlıyorum ya deniz demiştin sanki
tamam kuzum Deniz takıma gelip kaybolan birisiydi..Karıştırdım özür dilerim..Kızlar
sırayı ben karıştırmısım =) okyanustan denizi bağdaştırdınız işte bende kabullendim durumu =) Deniz isminide çok severim zaten =) bebişim olsa da ne güzel yakışır deniz ismi
Sen demedin o dedi adim deniz diyeBir kisi daha derse bunadim diycem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?