Ay yokCok seviyorsan cumalari iskembe ic firuzem.. Tabi o hafta iyi kilo verirsen ... Sabah yumurtali kahvalti yaparsin ..
Firuzem icinde un var buyuk ihtimalle o yuzden serbest degil , eger un yoksa icebilirsin ..Ay yok
Iskembe içemedim yaaaa
O serbest mi yanii
Bu ne sakinlik zeynebim.senin şimdi coşman gerekirdi?ben sustun sana bıraktım. Sen de pamuk olmuşsunMenunde sarma görüyorum hep.canım cektii annen sık sık yapiyo ne güzel
1 saat 45 dk spor salonunda çalıştım, 12500 adım attım. 2 lt de su içtim 2,5 oluyor. Birde şekersiz bir kahve içtim :)Bugünki menüm:
Sabah:
1 kase yoğurt nesfit
Öğlen:
2 dilim çavdar ekmeği
Akşam:
omlet
peynir
zeytin
domates,salatalık,nane,maydanoz
Henüz 1 lt su içtim devam ediyorum. 1,5 saatte spor salonunda çalışacağım.
Ayyy mini orman da neee?Oturup ağlayalım halimizee
Valla sabah baya acısını çıkarmışsın o ne ekmek öyle maşallaaah... Ama aynuram uyarıyı yapmış zaten bişi demiyorum ben :)
Eşim sana yorumsuzum :) Ama brokoli nası yiyosun onu merak ediyorum. Hiiiç sevmem mini orman gibi
Benimde telefonda uygulama var bilerek takip ettim adım attıkça sayı artıyo aniden duruyorum o da duruyo :)) metroda otobüste sallansada artmıyor hiç.
Valla benimde bugün cidden içim gitti yüzdeye. ne girmek istedi canım foruma, ne başka birşey yapmak.
akşamki sarma kıymalı falan mı? yoksa içi pirinç dolu azda olsa
Gözün aydın periiiim.sen devam et bi de regl ol...ohhh misss1 saat 45 dk spor salonunda çalıştım, 12500 adım attım. 2 lt de su içtim 2,5 oluyor. Birde şekersiz bir kahve içtim :)
İnsanın vücudu komple ağrır mıı yaaa :)) göbeğim, yanlarım, bacaklarım eti bol her yerim ağrıyooo :)
Ayrıca güzel haberler vaarr.. Herkes göbeğimin epeeey gittiğini söyledi, iç çamaşırım bol geliyo artıık :)))
Ya benim diyet direncin düşmüş eskiden asla ağzına sokmamam gereken yiyecekleri simdi azcik alayım diyorum.çok kotu oldu bu yaBu ne sakinlik zeynebim.senin şimdi coşman gerekirdi?ben sustun sana bıraktım. Sen de pamuk olmuşsun
kşamki sarma kıymalı falan mı? yoksa içi pirinç dolu azda olsa
Menunde sarma görüyorum hep.canım cektii annen sık sık yapiyo ne güzel
Seni bizim eve gelin alsak çok iyi olurduiçine hem pirinç hem bulgur hem kıyma koyuyorum .. ve bol acılı yapıyorum . güneydoğu usulü :)
Annem mi yapıyo sanıyosun :)
Evdeki yemek temizlk genelde hep bana ait :=)
ben anneme kıyamam ki yormaya
Hadi yaaa?olmazzzz olamazzzz.yemiyceksin cıss falan.yapma bunu kendine lütfen.Dikkat edince ne güzel veriyorsun.Ya benim diyet direncin düşmüş eskiden asla ağzına sokmamam gereken yiyecekleri simdi azcik alayım diyorum.çok kotu oldu bu ya
Seni bizim eve gelin alsak çok iyi olurdu
Aynuram ben çayı kahveyi asla bırakamam..doktor bırak derse bile :) hayatta keyif aldıklarını yapmazsan ne anlamı kalır bacııımCanım benim ya gerçekten senin işin zor.ben sana nasıl fikir vereceyimi de bilmiyorum.çay kahvesiz diyo.denesene bi hafta kan grubuna göre beslenmeyi.belki çözeceksin olayı.
Ayyy mini orman da neee?
Gözün aydın periiiim.sen devam et bi de regl ol...ohhh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?