Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay yok
Iskembe içemedim yaaaa
O serbest mi yanii
Firuzem icinde un var buyuk ihtimalle o yuzden serbest degil , eger un yoksa icebilirsin ..
Sana cuma ic dedim cunki iyi kilo verirsen o hafta odulun olsun diye )

Montide miktarlarin siniri olmadigi dogru ama kadin bunyesininde ekmegi fazla yediginde kilo vermeyi durdurduguda dogru ...

1 saat 45 dk spor salonunda çalıştım, 12500 adım attım. 2 lt de su içtim 2,5 oluyor. Birde şekersiz bir kahve içtim :)

İnsanın vücudu komple ağrır mıı yaaa :)) göbeğim, yanlarım, bacaklarım eti bol her yerim ağrıyooo :)

Ayrıca güzel haberler vaarr.. Herkes göbeğimin epeeey gittiğini söyledi, iç çamaşırım bol geliyo artıık :)))

Ayyy mini orman da neee?

Gözün aydın periiiim.sen devam et bi de regl ol...ohhh misss

kşamki sarma kıymalı falan mı? yoksa içi pirinç dolu azda olsa

içine hem pirinç hem bulgur hem kıyma koyuyorum .. ve bol acılı yapıyorum . güneydoğu usulü :)

Menunde sarma görüyorum hep.canım cektii annen sık sık yapiyo ne güzel

Annem mi yapıyo sanıyosun :)
Evdeki yemek temizlk genelde hep bana ait :=)
ben anneme kıyamam ki yormaya

Ya benim diyet direncin düşmüş eskiden asla ağzına sokmamam gereken yiyecekleri simdi azcik alayım diyorum.çok kotu oldu bu ya
Hadi yaaa?olmazzzz olamazzzz.yemiyceksin cıss falan.yapma bunu kendine lütfen.Dikkat edince ne güzel veriyorsun.

KIZLAR TAKIM ARKADAŞIMIZ G gubsej İN ANNESİ YOĞUN BAKIMDA BABASI DA HASTATMIŞ.HEPİMİZ DUA EDELİM.ZOR Bİ DURUM GERÇEKTEN.KEŞKE GELSE DE BURADA ONA DESTEK OLA BİLSEK...

Gerçekten mi ya .. Rabbim yardımcısı olsun şifa versin inşallahh bi an evvel . sen nerden öğrenebildin aynurm

Canım benim ya gerçekten senin işin zor.ben sana nasıl fikir vereceyimi de bilmiyorum.çay kahvesiz diyo.denesene bi hafta kan grubuna göre beslenmeyi.belki çözeceksin olayı.
Aynuram ben çayı kahveyi asla bırakamam..doktor bırak derse bile :) hayatta keyif aldıklarını yapmazsan ne anlamı kalır bacııım

Ayyy mini orman da neee?

Gözün aydın periiiim.sen devam et bi de regl ol...ohhh misss

Küçük ağaç gibi ya brokoli, o yüzden bana mini orman gibi geliyo

Ayy inşallaah yaa reglimin tarihini tutuyorum bir iki gün kala ne olur ne olmaz diye civanperçemi çayı içicem adet söktürücü özelliği varmış. hiiç dert çekmeyeyim diye :) ama çok şükür şuan için sıkıntı yok. geçen ay gelmesine 1 2 hafta kala inanılmaz şiştim ve ağrılarım vardı bu defa yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…