- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- 73
İyi de hic acıkmadım aralarda bir ikisini atlasam nlrYağmur nasıl gidiyor?
bende hiç acıkmadım ama atlama sanırım bol içirmesi de etkili olmasını sağlıyor.İyi de hic acıkmadım aralarda bir ikisini atlasam nlr
Diyetin 2.aşamaya kadar olan kısmını okudum..=) Harika
Ben sebzeli tarif sevemedim hiç. Meyvelilerin içine salatalık ve ıspanak kattım ek olarak bazen. sadece meyveli tariflerle kilo verimi oluyor mu illa sebzelilerde olması gerekiyor mu? kitabı okurken bu sorumu hatırla Hülyacım=)
Peki canmbende hiç acıkmadım ama atlama sanırım bol içirmesi de etkili olmasını sağlıyor.
aslında taşlar simdi yerine oturdu. bana kalsa hep meyveli secerimDiyetin 2.aşamaya kadar olan kısmını okudum..
Ilk aşamada 3 püre,2 atıştırma olacak ve muhakkak 10.000 adım..püreleri 3 e ayırmış sabah beyaz,öğle kırmızı ,akşam yeşil püre..beyaz püre Meyveli olan..kırmızı püre dondurulmuş böğürtlen,franbuazlı,yeşil püre sebzeli ama sebzelilere armut yada elma koyabiliyorsun..atıştırmalıklar 150 kaloriyi geçmeyecek ve protein ağırlıklı olacak..ve bu 5 öğünün saatlerini belirle diyor,,ona göre ye..10.000 adımı gün içine yayın yani 1 saat dışarıda yada bantta yürümek yerine tüm gün hareket edin diyor..
nasıl bı dıyet yapıyordun canım ?Ben diyeti bozdum az önce. Cokkk acikiyorum benyapamiyorumm
Karatay yapıyordum ama bu aralar yoğun çalıştığım için kahvaltimi çok iyi yapmıyorum o yüzden mi bilmiyorum çokk acikiyorumnasıl bı dıyet yapıyordun canım ?
Karatay yapıyordum ama bu aralar yoğun çalıştığım için kahvaltimi çok iyi yapmıyorum o yüzden mi bilmiyorum çokk acikiyorum
Bence de kahvaltıdan olabilir canımKaratay yapıyordum ama bu aralar yoğun çalıştığım için kahvaltimi çok iyi yapmıyorum o yüzden mi bilmiyorum çokk acikiyorum
Genel anlamda songunlerde dayaniksizim diyette niye boyle oldu yaaara öğün ekle kendine yoğurt ve meyve ile. Bi kere bozdun diye bırakma o an oldu bitti artık. önüne bak devam et canım=)
Sabah yiyemiyorum iste saat 7 de yemeye alışkın değilimBence de kahvaltıdan olabilir canım
Kuvvetli bi kahvaltı yapınca öğlen bile acıkmiyosun aslında.
Karataya göre beslenirken kahvaltıyı az tutman direncini düşürür. arada güçsüzleşebilirsin o da doğal tarçınlı süt yoğurt gibi şeylerle açlığını geçiştir.Genel anlamda songunlerde dayaniksizim diyette niye boyle oldu yaa
Sabah yiyemiyorum iste saat 7 de yemeye alışkın değilim
3 öğün yediğim halde boyleyim ya is yerinde imkan kısıtlıDizim agriyo hala emarda dejenerasyon var kemik iliği ödemi ,menuskus aşınması gibi bi sürü şey yazıyordu.doktor tedavisi yok dikkat et bacak kasını kuvvetlendir dedi.ameliyat olacak kadarda değil dedi.öyle gecinip gidiyoruz.sağol canım sordugun icin3 ogun ye guzelim. "Yasak" olan gidalardan yemedigin surece sikinti olmaz. Porsiyonlarini arttir, doyuncaya kadar ye. Dizin nasil oldu?
3 öğün yediğim halde boyleyim ya is yerinde imkan kısıtlıDizim agriyo hala emarda dejenerasyon var kemik iliği ödemi ,menuskus aşınması gibi bi sürü şey yazıyordu.doktor tedavisi yok dikkat et bacak kasını kuvvetlendir dedi.ameliyat olacak kadarda değil dedi.öyle gecinip gidiyoruz.sağol canım sordugun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?