Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi hafta sonlari canlar

Funda nin anne ve babasina cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. Aynura konusursan bizlerin de selamini soyler misin lutfen.

Aeben abl ogluna gecmis olsun. Yarinki sinavda da basarilar dilerim. Hazirlandin mi?

Hande sana da basarilar gulum Iyi karar vermissin. Bu isin denklemi basit; saglikli beslenme ve egzersiz. Amerika yi kac defa kesfedecekler

Diyetin 2.aşamaya kadar olan kısmını okudum..

Ilk aşamada 3 püre,2 atıştırma olacak ve muhakkak 10.000 adım..püreleri 3 e ayırmış sabah beyaz,öğle kırmızı ,akşam yeşil püre..beyaz püre Meyveli olan..kırmızı püre dondurulmuş böğürtlen,franbuazlı,yeşil püre sebzeli ama sebzelilere armut yada elma koyabiliyorsun..atıştırmalıklar 150 kaloriyi geçmeyecek ve protein ağırlıklı olacak..ve bu 5 öğünün saatlerini belirle diyor,,ona göre ye..10.000 adımı gün içine yayın yani 1 saat dışarıda yada bantta yürümek yerine tüm gün hareket edin diyor..

menüm

sabah 2 dl ekmek, peynir, zeytin, salatalık, yeşilaçy-biberiye-rezene karışımı

öğle simit, peynir

ara badem

akşam nohut yemeği, cacık

su 2 lt olmadı henüz

aslında taşlar simdi yerine oturdu. bana kalsa hep meyveli secerim sebzeli olanları nasıl yapıyosun hulya ?

Karatay yapıyordum ama bu aralar yoğun çalıştığım için kahvaltimi çok iyi yapmıyorum o yüzden mi bilmiyorum çokk acikiyorum

ara öğün ekle kendine yoğurt ve meyve ile. Bi kere bozdun diye bırakma o an oldu bitti artık. önüne bak devam et canım=)

Genel anlamda songunlerde dayaniksizim diyette niye boyle oldu yaa
Karataya göre beslenirken kahvaltıyı az tutman direncini düşürür. arada güçsüzleşebilirsin o da doğal tarçınlı süt yoğurt gibi şeylerle açlığını geçiştir.
hatta normal yediğinden daha buyuk porsuyonda salata yap haslanmış tavuk ekle dolu dolu yemiş olunca pskolojin düzelir. diyet dışınada çıkmamış olursun.

3 ogun ye guzelim. "Yasak" olan gidalardan yemedigin surece sikinti olmaz. Porsiyonlarini arttir, doyuncaya kadar ye. Dizin nasil oldu?
3 öğün yediğim halde boyleyim ya is yerinde imkan kısıtlıDizim agriyo hala emarda dejenerasyon var kemik iliği ödemi ,menuskus aşınması gibi bi sürü şey yazıyordu.doktor tedavisi yok dikkat et bacak kasını kuvvetlendir dedi.ameliyat olacak kadarda değil dedi.öyle gecinip gidiyoruz.sağol canım sordugun icin

Cok gecmis olsun canim. Evde hazirlayip goturme firsatin varsa ac kalmazsin en azindan. Guzel kizini op yerime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…