Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aslında aynadaki görüntümüz de önemlı aynuram
kendını bu kadar sıkma

Bi doktor arkadaşla gorusucem onun fikrini de sorucam bi ilaç var Zayıflamak için onu kullanicam.isim vermicem burda çünkü asıl kullanım amacı Zayıflamak değil.ama napiyim kan şekerim bi hal oldu zaaflardayim

Bi doktor arkadaşla gorusucem onun fikrini de sorucam bi ilaç var Zayıflamak için onu kullanicam.isim vermicem burda çünkü asıl kullanım amacı Zayıflamak değil.ama napiyim kan şekerim bi hal oldu zaaflardayim
ilaç mıı
zararlı olmasın

Karaciğer böbrek üzerine etkisi olabiliyor ama baslarsam 3 ayda bi kontrol ettirim testle.napiyim ezgim şubat ayından beri doğru dürüst kilo vermedim.Sınırım bozuldu boyle giderse yaza kadar incelemem
sen yine de diyetisyenle konuş belkı beslenme duzenınde degısıklık yapman lazım
spor yapıyor musun sen

Zeynepcim aslında sen sorununu biliyorsun ya.güzel kahvaltı yapmadığın için gün boyu açıkıyor ola bilirsin. Neden güne güzel bi kahvaltıyla başlayıb devam etmeyi denemiyorsun ki?bi se sabrlı olsana 3gün üst üste doğry düzgün bi karatay yap bak bakalım kilon aynı mı?böyle ilaçlara yönelmek,havlu atmak ta ne?seen emziriyormuydun?

Karaciğer böbrek üzerine etkisi olabiliyor ama baslarsam 3 ayda bi kontrol ettirim testle.napiyim ezgim şubat ayından beri doğru dürüst kilo vermedim.Sınırım bozuldu boyle giderse yaza kadar incelemem
glifor mu yoksa ?

İste tek sıkıntı emzirme zaten.emzirme desen değil günde 1 Kere bi yudum iciyo.sabah iyi yaptım bakalım acikicak miyim.Aynura önceden ekmek görünce yada başka yasak olan şeyler,hic megletmiyordum ama simdi öyle değilim.insulin direnci olabilir.burda baktiracak yer yok ama isin kötüsü

Sıkıntı olmamalı emzirmen aslında avantaj.düşünsene kalorini hem de kızın alıyor.sen hani bu gün düzgün bi kahvaltı yaptın ya bak bakalım acıkıcakmısın.

Adini söylemek istemiyorum insanları ilaca yönlendirmek olmasın.senin kullanmış ligin mi var gliforu nerden biliyon?
annem kullanıyor canm şeker hastası .
ama kilolu olanlara da veriyor doktorlar .
zaten annem de eriyip gidiyo o ilacı kullandığı için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…