- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
teşekkür ederimMucize annene sifalar dilerim . Korkulacak bir ameliyat deyil canim , bakim lazim bir sure okadar
Canım ilk önce annene acil şifalar diliyorum.sen de sıkma canını.böğle durumlar herkesde baş kaldlrır bazen.bben de bu aralar iyi dönemimde deyilim.iinşallah ikimiznde gönlü ferahlar çabucak.selam kızlar nasılsınız ya ben burdan iyice koptum sanki doğru düzgün gelemiyorum
bu aralar pek kendimde değilim kafam dağınık bir türlü toparlayamıyorum ruh gibiyim
kendimi yalnız hissediyorum mutsuz hissediyorum huzursuz hissediyorum
bide annem ameliyat olcak öyle korkuyorum ki
selam kizlar hepinize iyi aksamlar bugun yine kosusturmali gecti hic bakamadim bileyine sayfalar ucup gitmis masallah
benim bugunku menum coookkk kotu
sabah smootie elma, muz, kivi, 3 yk yogurt
oglede, esim elinde simitle gelince resmen kendimi kaybettimbirini bitirdim resmen hafta ici hic ekmek yemedim ama simidi gorunce dayanamadim bizim oturdugumuz yerde turk bakkalida cok uzak firinida o yuzden ayda yilda bir turk ekmegi aliyoz tabi bu yaptigimi mazur gostermez
her neyse aksam sadece bir kase sebze yemegi yedim
spor hic yokk sadece aksama kadar kosusturma bugun misafirim vardi
su 2,5 lt
Canım senlen de hiç denk gelemiyoruz.sen de iyi gidiyorsun. Bu hafta çok daha dikkatli olun.inşallah listeye gireceksiniz.kahvaltida yada oglen simiti surekli yemedgin taktirde zarari yok ablam
Günaydın fıstık.ne unutucaz kız.gece yazmışsın ya ondan cevap gelmemişdir.nasılsın?nasıl gidiyo?Aman ha takmayin beni
Ne cabuk unutmussunuz :)
Canım senlen de hiç denk gelemiyoruz.sen de iyi gidiyorsun. Bu hafta çok daha dikkatli olun.inşallah listeye gireceksiniz.
İyi gidiyo aynuram vizeler baslicak onun stresindeyimGünaydın fıstık.ne unutucaz kız.gece yazmışsın ya ondan cevap gelmemişdir.nasılsın?nasıl gidiyo?
Amin inşallah canım benim...İyi gidiyo aynuram vizeler baslicak onun stresindeyim
Yigenin iyilesmis sanirim cok buyuk gecmis olsun allah bi daha yasatmasin
Sana bi şey deyimmi.ben takımdakı herkesin bilgilerini biliyorum.bi tek seni bilmiyom.yaşın kaç?nne işle meşkulsün?kkendini anlatırmısln bir azKaptanim aklima yazdim mezun olmayi elimden geleni yapiyorum bu hafta takima girmek icin sabirsizlaniyorum INŞALLAH kendimede takimimida guzel oranlarla faydam olur
Ee sen dustun mu 58e bakiyimmAmin inşallah canım benim...
59oldum yetti ezgim.şimdi 60ı geçmemeye çalışıyorum.ben 60ın altında iyiyum.gerçi kocam 2 3 kilo al diyo ama asla...bak şimdi dün kaçırmlşım eminimki 60ı geçtim.çünki geç saatte yedik. Vücudumdan bile hiss ede biliyirum 60ı geçtiyim.bu gün pro yapıyommm...Ee sen dustun mu 58e bakiyimm
Sana bi şey deyimmi.ben takımdakı herkesin bilgilerini biliyorum.bi tek seni bilmiyom.yaşın kaç?nne işle meşkulsün?kkendini anlatırmısln bir az
Ne güzel canım benim.sende düyünü için uğraşan gelinlerdensin.çok iyi yapyapıyorsun.düyünde ince bi gelin olmak en güzeliTabi anlatirim
Yasim 25
adim yağmur ecem
Bi kursta muhasebe öğretmeniyim
nisanliyim INŞALLAH temmuzun sonunda dugunum var
Rizede yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?