Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar regl olamiyorummm galiba ondan asiri sinirliyim bende bdvye girdim agzima geleni yazdimmmm ohhh rahat ettim

Günaydın kızlar.dün ayrancıların günü iyi geçmiş,bi de elifin menüsü gözüme battı.karbonhidratlı bi gün olmuşmirjam bu kadar güzel giderken neden böğle tozuttun bacım?bbi de sanki herkes menü vermemiş gibi.

Canım ilk önce annene acil şifalar diliyorum.sen de sıkma canını.böğle durumlar herkesde baş kaldlrır bazen.bben de bu aralar iyi dönemimde deyilim.iinşallah ikimiznde gönlü ferahlar çabucak.

kahvaltida yada oglen simiti surekli yemedgin taktirde zarari yok ablam

Canım senlen de hiç denk gelemiyoruz.sen de iyi gidiyorsun. Bu hafta çok daha dikkatli olun.inşallah listeye gireceksiniz.

Kaptanim aklima yazdim mezun olmayi elimden geleni yapiyorum bu hafta takima girmek icin sabirsizlaniyorum INŞALLAH kendimede takimimida guzel oranlarla faydam olur

Kaptanim aklima yazdim mezun olmayi elimden geleni yapiyorum bu hafta takima girmek icin sabirsizlaniyorum INŞALLAH kendimede takimimida guzel oranlarla faydam olur
Sana bi şey deyimmi.ben takımdakı herkesin bilgilerini biliyorum.bi tek seni bilmiyom.yaşın kaç?nne işle meşkulsün?kkendini anlatırmısln bir az

Ee sen dustun mu 58e bakiyimm
59oldum yetti ezgim.şimdi 60ı geçmemeye çalışıyorum.ben 60ın altında iyiyum.gerçi kocam 2 3 kilo al diyo ama asla...bak şimdi dün kaçırmlşım eminimki 60ı geçtim.çünki geç saatte yedik. Vücudumdan bile hiss ede biliyirum 60ı geçtiyim.bu gün pro yapıyommm...

Sana bi şey deyimmi.ben takımdakı herkesin bilgilerini biliyorum.bi tek seni bilmiyom.yaşın kaç?nne işle meşkulsün?kkendini anlatırmısln bir az

Tabi anlatirim
Yasim 25
adim yağmur ecem
Bi kursta muhasebe öğretmeniyim
nisanliyim INŞALLAH temmuzun sonunda dugunum var
Rizede yasiyorum

Tabi anlatirim
Yasim 25
adim yağmur ecem
Bi kursta muhasebe öğretmeniyim
nisanliyim INŞALLAH temmuzun sonunda dugunum var
Rizede yasiyorum
Ne güzel canım benim.sende düyünü için uğraşan gelinlerdensin.çok iyi yapyapıyorsun.düyünde ince bi gelin olmak en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…