Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben alıntılarımdan kaldırdım.bi de zeynepcim sen tıbbi bilgin olduğu halde böğle diyorsan o zaman benim gibi hiç bilgisi olmayanlar hemen kullanmak ister eyrisine doğrusuna bakmadan
Bakmaz olurmuyum kız çok araştırdım.kullanmaması gereken insanlar var.bide yan etkilerini çok iyi biliyorum hem sik takip edebilirim hemde kendim belirtilerinden anlayabilirim.sağlıkçı olmayan biri bunu hayatta anlayamaz.sakın kimse doktora sormadan kullanmasına.bende basta dedim zaten doktorla gorusucem tamam derse kullanicam.kafama gore alıp başlamam kesinlikle

Evvvet...iişte böğle

Offf ya bu gün pazar ve kocam işte...bağıran smilelerrrr.bi de kv yok ya bilin bakalım yerine kim vaarr?görümcemin oğlanları...

Offf ya bu gün pazar ve kocam işte...bağıran smilelerrrr.bi de kv yok ya bilin bakalım yerine kim vaarr?görümcemin oğlanları...
aynura benm sevdiğim de annem yakınlarımda otursun dio . valla seni gördükçe korkuyom benim hAyatımda mı böle olacak diye

Bilemiyorum canım.ama bence ne kadar uzak o kadar iyi.ya da insandan insana çok fark ediyor
Ne kadar iyi olursa olsunlar herkesin bi özel hayati var ,evde yalniz kalma isteği olur,özel kendisiyle işi olur.bunlar engellenir sürekli yaninda olduklarında bu şekilde kimse mutlu olmaz bence.herşey dozunda güzel

Günaydın =)
Aynura gelmişsin hoşgelmişsin Aman bu kv ve görümcenden de hiç rahat yok sana Allah kolaylık versin.
Yağmur gelmemiş daha ayran tam gaz devam=) Bugün tartılmadım ben motivasyonum düşmesin diye.

Bilemiyorum canım.ama bence ne kadar uzak o kadar iyi.ya da insandan insana çok fark ediyor
evet bence de . benim anam olsa hiç rahatsz etmez onların da bi hayatı var der . ama herkes annelerimiz gbi iyi değil ..

evet bence de . benim anam olsa hiç rahatsz etmez onların da bi hayatı var der . ama herkes annelerimiz gbi iyi değil ..
Aynen benim annem de öğle.kardeşim eşiyle bana misafirliye gelir çoğu zaman gelmez onlarla ki yalnız gitsinler.ama benim kv arkadaşlarımıza misafirliye gittiyimizde bile bizinle gider.ondan diyorum ya insandan insana çok fark eder

Yok bacım yok.ömür boyu da olmayacak ömür boyu.neyse yaaa...sen neden tartılmadln ki?yarın toplu şekilde 1.5- 2 kilo vermiş olasıolasın.amannn ne güzel olur

Yok bacım yok.ömür boyu da olmayacak ömür boyu.neyse yaaa...sen neden tartılmadln ki?yarın toplu şekilde 1.51.5 2 kilo vermiş olasıolasın.amannn ne güzel olur
Cuma günü kilo vermiş olmayı beklerken artı çıktım ya cok sıkıldı canım. yıne bı mutsuzluk yasamak ıstemedım yarın tartılayım 1 kılo gıtmıs olsa havalara ucarım aynur 1.5 -2 yı hayal bile edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…