Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oceanim canim spor libkine yazma ihtimalim yok ...
Canim sabah 1.5 saat yurudum .30 dk pilates yaptim . Bunlar yetmezmis gibi 8 saattir disarda ve ayaktayim ...
Kaytarmamisim dimi

Elifffffff menun hep karbon kiz sanah ekmek, oylen simit, aksam nohut

Ayrancilar gun iyi gecmis :))

Hulyam simoti kitabini hatmetmissin hadi hayirli olsun ....

Arzuuu sana katiliyorum amerika 1 kere kesfefildi

Hadi ben kacar ....

Yalniz degilsin guzellik. Buradayiz bak

Annene gecmis olsun, kolayca atlatir insallah.

Yok nerdeee öyle zaman.çok sağol canım senin oğlanın da doğum günü yaklasiyormus Rabbim uzun ,hayırlı ,sağlıklı bi omur nasip etsin

Amin canim, cumlemizin yavrusuna insallah

İyi akşamlar kızlar.miskokulu yiyenimi çıkardık hastahaneden.tüm gün oradaydim.yyeni geldik.başım ağrıyo yine.uyuycam.iyi geceler herkese...

Gozunuz aydin tatlim. Allah saglik&sihhat ile anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.

İyi aksamlar kizlar ...

Kucuk kizla kizilay kazan biz kepce gezdik :).

Yok arzum 2 deneme cozdum okadar . Genel kulturumle giricem canim , benim calismakla olacak is degil , belli dersler icin temel
Lazim ...zamanda yok zaten ..

Basarilar canim, yaparsin sen

Esinin ne guzel isi var surekli seyahatte. Yerinde olsam kucuk bir valizi hep hazir tutar imkan buldukca eslik ederdim. O calissin, sen gez

selam kizlar hepinize iyi aksamlar bugun yine kosusturmali gecti hic bakamadim bile yine sayfalar ucup gitmis masallah
benim bugunku menum coookkk kotu
sabah smootie elma, muz, kivi, 3 yk yogurt
oglede, esim elinde simitle gelince resmen kendimi kaybettimbirini bitirdim resmen hafta ici hic ekmek yemedim ama simidi gorunce dayanamadim bizim oturdugumuz yerde turk bakkalida cok uzak firinida o yuzden ayda yilda bir turk ekmegi aliyoz tabi bu yaptigimi mazur gostermez
her neyse aksam sadece bir kase sebze yemegi yedim
spor hic yokk sadece aksama kadar kosusturma bugun misafirim vardi
su 2,5 lt

Olsun canım. Olmuş bitmiş artık yapılacak bişey yok yarın kaldığın yerden devam edersin. Biraz protein ekle menu ne hiç protein yok nerdeyse

soz veriyorum yarin kendimi toplayacagim bugun cok dagittim kendimi halbuki cok iyi gidiyordu

Olsun canım. Olmuş bitmiş artık yapılacak bişey yok yarın kaldığın yerden devam edersin. Biraz protein ekle menu ne hiç protein yok nerdeyse
haklisin canim bugun zaten dagildim resmen ama soz bugun son kez kendimi boyle kaybedisim olcak

İyi akşamlar kızlar başım çatlıyor okuyamadım geçmişi rapor yazayım diye geldim
Ayran detoxsu yaptım bende

sabah
1 yumurta peynır domates
gun boyu ıkı saat arayla ayran corbası ( aslında tuzsuz sarımsksız cacık baklagilleri katmadım)

suyu ölçmedim hatırlamıyorum
spor 1 bucuk saat yuruyus ve pilates

Yağmurcum benim ayran günüm cok rahat geçti seninde öyleydi iyiki yapmısız yarın devam.

teşekkür ederim canıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…