Ya Aynura ona emzirme denmezki.zorla tutuyorum elifi 5 sn emiyo bi gün toplamında.bi kaşık sut etmiyordur.zaten hic hissetmiyorum göğsümde süt filan.dediğin gibi yaptım iyi kahvaltı yaptım bakalimSıkıntı olmamalı emzirmen aslında avantaj.düşünsene kalorini hem de kızın alıyor.sen hani bu gün düzgün bi kahvaltı yaptın ya bak bakalım acıkıcakmısın.
Rabbim acil şifalar versin annene inşallah. Sen yine de isim vermeseydinannem kullanıyor canm şeker hastası .
ama kilolu olanlara da veriyor doktorlar .
zaten annem de eriyip gidiyo o ilacı kullandığı için .
Tamam o zaman emzirme diyilki oYa Aynura ona emzirme denmezki.zorla tutuyorum elifi 5 sn emiyo bi gün toplamında.bi kaşık sut etmiyordur.zaten hic hissetmiyorum göğsümde süt filan.dediğin gibi yaptım iyi kahvaltı yaptım bakalim
doğru diyon ya . vermemem lazımdı .Rabbim acil şifalar versin annene inşallah. Sen yine de isim vermeseydin
Bence de kızlar. Özelden yazsaydınız keşke.Rabbim acil şifalar versin annene inşallah. Sen yine de isim vermeseydin
zayıflama ilacı değil insülin direncin varsa onu tedavi ettiği için kilon doğal yollarla gidiyoAdini söylemek istemiyorum insanları ilaca yönlendirmek olmasın.senin kullanmış ligin mi var gliforu nerden biliyon?
Kimse görmeden eski mesajına ... Koy bence ilaç ismi yerine.şimdi kullanmaya kalkışan olur falandoğru diyon ya . vermemem lazımdı .
glifor zayıflama ilacı değil insülin direncin varsa onu tedavi ettiği için kilon doğal yollarla gidiyo
bende bazen böyle şeyler yaşıyorum zayıflamak için ilaç kullanmayı falan istiyorum hatta araştırıyorum ama sonra diyorumki onun vucuduma vereceği zarar fazla kilolarımın verdiği zarardan kat kat fazla bırak geç ama sağlıkla gitsin
Çok doğru diyosun canım. Sonuçta zayıf olup da sağlıksız olmak neye gerek.nefsimizle baş etmek en iyisi......zayıflama ilacı değil insülin direncin varsa onu tedavi ettiği için kilon doğal yollarla gidiyo
bende bazen böyle şeyler yaşıyorum zayıflamak için ilaç kullanmayı falan istiyorum hatta araştırıyorum ama sonra diyorumki onun vucuduma vereceği zarar fazla kilolarımın verdiği zarardan kat kat fazla bırak geç ama sağlıkla gitsin
Doğru diyorsun .ama benim fikrim değişti ya denicem eğer bu kadar emzirmeme sıkıntı olmaz demezse.tabi benim dediğim ilac.. değil.glifor zayıflama ilacı değil insülin direncin varsa onu tedavi ettiği için kilon doğal yollarla gidiyo
Ben de onu diyecektim.KIZLAR MESAJLARINIZDAN İLSÇIN İSMİNİ KALDIRIN.MUCİZE,ZEYNEP TUBAKimse görmeden eski mesajına ... Koy bence ilaç ismi yerine.şimdi kullanmaya kalkışan olur falan
tabiki de çok zararlı .. annem onla beraber bikaç ilaç daha kullanıyo . yoksa karaciğerleri mahvolur
Ya kaldırın şu ilacın isminiDoğru diyorsun .ama benim fikrim değişti ya denicem eğer bu kadar emzirmeme sıkıntı olmaz demezse.tabi benim dediğim ilaç glifor değil.
Ben vermedim ama isim.doğru onu telaffuz ettimBen de onu diyecektim.KIZLAR MESAJLARINIZDAN İLSÇIN İSMİNİ KALDIRIN.MUCİZE,ZEYNEP TUBA
kaldıramıyorum yaaa. düzenleme butonu kalkmış hemenYa kaldırın şu ilacın ismini
evet canım malesef tansiyon ve şeker hastası ..Sürekli ilaç mi kullanıyorum annen canım
senin dediğin ilacı da tahmin edebiliyorum çok araştırdığımdanDoğru diyorsun .ama benim fikrim değişti ya denicem eğer bu kadar emzirmeme sıkıntı olmaz demezse.tabi benim dediğim ilaç glifor değil.
Ben alıntılarımdan kaldırdım.bi de zeynepcim sen tıbbi bilgin olduğu halde böğle diyorsan o zaman benim gibi hiç bilgisi olmayanlar hemen kullanmak ister eyrisine doğrusuna bakmadanBen vermedim ama isim.doğru onu telaffuz ettim
Ya zayiflicam ya ölücemsenin dediğin ilacı da tahmin edebiliyorum çok araştırdığımdan
aman dikkat et canım doktor kontrolunu aksatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?