Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sıkıntı olmamalı emzirmen aslında avantaj.düşünsene kalorini hem de kızın alıyor.sen hani bu gün düzgün bi kahvaltı yaptın ya bak bakalım acıkıcakmısın.
Ya Aynura ona emzirme denmezki.zorla tutuyorum elifi 5 sn emiyo bi gün toplamında.bi kaşık sut etmiyordur.zaten hic hissetmiyorum göğsümde süt filan.dediğin gibi yaptım iyi kahvaltı yaptım bakalim

Ya Aynura ona emzirme denmezki.zorla tutuyorum elifi 5 sn emiyo bi gün toplamında.bi kaşık sut etmiyordur.zaten hic hissetmiyorum göğsümde süt filan.dediğin gibi yaptım iyi kahvaltı yaptım bakalim
Tamam o zaman emzirme diyilki o bbak bu gün güzel olacak

Adini söylemek istemiyorum insanları ilaca yönlendirmek olmasın.senin kullanmış ligin mi var gliforu nerden biliyon?
zayıflama ilacı değil insülin direncin varsa onu tedavi ettiği için kilon doğal yollarla gidiyo
bende bazen böyle şeyler yaşıyorum zayıflamak için ilaç kullanmayı falan istiyorum hatta araştırıyorum ama sonra diyorumki onun vucuduma vereceği zarar fazla kilolarımın verdiği zarardan kat kat fazla bırak geç ama sağlıkla gitsin

Son düzenleme:

tabiki de çok zararlı .. annem onla beraber bikaç ilaç daha kullanıyo . yoksa karaciğerleri mahvolur

Çok doğru diyosun canım. Sonuçta zayıf olup da sağlıksız olmak neye gerek.nefsimizle baş etmek en iyisi

Doğru diyorsun .ama benim fikrim değişti ya denicem eğer bu kadar emzirmeme sıkıntı olmaz demezse.tabi benim dediğim ilac.. değil.

zeynoş lütfen boşver ilacı kullnma . kendin savaşmaya devam et kilonla .

Doğru diyorsun .ama benim fikrim değişti ya denicem eğer bu kadar emzirmeme sıkıntı olmaz demezse.tabi benim dediğim ilaç glifor değil.
senin dediğin ilacı da tahmin edebiliyorum çok araştırdığımdan
aman dikkat et canım doktor kontrolunu aksatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…