Dogru ya unutmusum alisveriste oBuket çeyiz alışverişinde falan oluyo ondab giremiyor
Kızgınım ona.yooo küsülesi sebep olduğunda öğle bi küserim kiii.gık deyip konuşmam.kocam delirir bu huyumaNiye küssünüz sen küsen biri de değilsin ama
Tamam anladım.inşallah yarın güzel haberlerle gelirsinCuma günü kilo vermiş olmayı beklerken artı çıktım ya cok sıkıldı canım. yıne bı mutsuzluk yasamak ıstemedım yarın tartılayım 1 kılo gıtmıs olsa havalara ucarım aynur 1.5 -2 yı hayal bile edemiyorum
Lisans canım 2004 mezunuyumLisans mı ön lisans mı canım :) ben de okuyorum da
Hangimiz savaşmıyoruz ki gülüm
Benimki de çok kiziyo kusmeme. Hatta öyle ki kendisi peşinde koşturuyor illa konusacaksin diye,hatta konuşmam için tartisacak nerdeyseKızgınım ona.yooo küsülesi sebep olduğunda öğle bi küserim kiii.gık deyip konuşmam.kocam delirir bu huyuma
walk logger canımAdımsayar olarak hangı uygulamayı kullanıyodunuz ?
otobuste aarascta adım ılerletmeyen
ay ne güzel ya .. ben de okuyorum şu an .. inşallahj bende mezun olduğum günleri görürümLisans canım 2004 mezunuyum
indireyim=)walk logger canım
Ben indirdim çok güzel bu program.indireyim=)
Olursun merak etme bizde zamanında öyle diyorduk simdi evli cocukluyuz.zaman öyle cabuk geçiyor ki bence gelecegi çok düşünme keyfini çıkar okulunun ,bekarliginay ne güzel ya .. ben de okuyorum şu an .. inşallahj bende mezun olduğum günleri görürüm
Inşallah canimay ne güzel ya .. ben de okuyorum şu an .. inşallahj bende mezun olduğum günleri görürüm
Olursun merak etme bizde zamanında öyle diyorduk simdi evli cocukluyuz.zaman öyle cabuk geçiyor ki bence gelecegi çok düşünme keyfini çıkar okulunun ,bekarliginçok agriyo insan üniversite yıllarını herşey zamanında güzel
Inşallah canim
En güzel günlerin bak boş geçirme.
Bir dersi bile kaçırma ben girmedigim dersler için çok pismanim
Allah iyiligini versin emi banida yemissin :))) bu nic sana ugurlu gelmedi sosyalimkizlar regl olamiyorummm galiba ondan asiri sinirliyim bende bdvye girdim agzima geleni yazdimmmm ohhh rahat ettim
hakketen mi ablammm....ay çoook güldüüümmm.ya sosyalim senin neyine bdvye gitmek,onlara katılmak.vallaha oradakı o her şeyi bildiyini sanan sivri dillliler var ya bizler yer yutar cümleleriyle...Allah iyiligini versin emi banida yemissin :))) bu nic sana ugurlu gelmedi sosyalim
inşallah başarılı olursun ablam.cevaplar ne zaman?İyi pazarlar kizlar ...
Sinavida halettim 500 tam puan bekliyom derrrrmisim ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?