Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam perimmm çok güzel bir aerobik videosu buldum

Deniiiz,oceaaan,merveee yeni nickiyle istikrarsıııız buradasın bur şeyler yaz lütfen
canım inan utanıyorum kendimden aksam pilav yedim ben
işin ilginci pilav yediğim için pişman bile degılım. buraya karsı sorumlulugumu yerıne getıremıyorum kı

adım : hümeyra
yaşım : 16
boyum :162
kilom : 60
hedef kilom : 48-50
kilo alma nedenim : yemek yiyip uyumak
kilo vermek isteme sebebim : fit olmak ve biraz kıskançlık
KENDİMDEN BAHSEDİCEK OLURSAM sporu seviyorum ve her gün düzenli yapıyorum aynı zamanda salona da gidiyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Okuyorum sınavlarım başlicağı için biraz yoğunum . istanbulda yaşıyorum bu siteyi çok sevdim insanları çok samimi inş kilolarımdan kurtulucam . hepinize MERABA

işin ilginci pilav yediğim için pişman bile degılım. buraya karsı sorumlulugumu yerıne getıremıyorum kı
Zaten sıfır hatayla diyet yapabilseydik burda grup olmazdik dimi. hangimiz dedigin gibiyizki

16 yasindaysan diyet hakkında pek bi bilgin yoktur canım yaşın çok küçük daha gelişim cagindasin hala mutlaka doktor tavsiyesi al

Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Bazen bize zor yada acı gelen şeylerde öyle büyük hayırlar var ki.

Niye ayrılıyorsun ki tuba?nne oldu?
N no name

sevmesine deli gibi seviyorum . bi daha böyle deli gibi aşık olur muyum bilmiyorum .

ama uzun zamandr bi tek sevgi sözcüğü duymuyorum ben . çiçekler almadım hiç ondan 3 yıldır . bir defa aldı yalnzca onu da ben söylemiştim diye

kendmi değersiz hisssediyorum . ben onun arkadaşı olamıyorum sadece aşk yetmiyor . bir şeyler danışacağı biri değilim . Bazen günlerce görüşmüyoruz . Arıyorum bişey mi var diyorum . hiç bi şey olmamış Herşey normalmiş gibi davranıyo bana .

her sorununun üstesinden kendi başına geliyor ben öyle değilim ama herşeyde danışmak istiyorum ona fikirleri benm için çok değerli . bu yönden zıt karakterleriz . evlenince olurmu bilmiyorum ... evli işsiz güçsüz küçümsenen bi bayan olmaktan çok korkuyorum

Geçen gün birisi talip olmuş ona . işyerinden bi kız görüşmek istediğini söylemiş bunun bi arkadaşına. o da bana attı mesajı aynen kopyalayıp . . arkadaşı aynen şunu yazmış : Bu kız memur maaşı var iş güç sahibi. üniv mezunu bursalı . bence düşün bak demiş .

ben çok kırıldım . bunu yapmaması gerekirdi . madem arkadaşı atıyor mesajı niye bana söylüyo bunları sizce . kızacağımı bile bile . Niye görüştüğüm biri var diyemiyo . canımı niye bile bile yakıyor ?

Ben de bu olayı duyunca git görüş istersen dedim . dedi ki Hayır ben senle evlenmek istyrm başkasında gözüm yok .

Hem bu iş güç ssahibi askerliği bitmiş birisi . birikimini yapmış . evllik için herşeyi tamam durumda .
ben henz 1. sınıfm . önümde uzun yıllar var . Geçiş yaparsam evleneceğiz . Ama çok zor bi ihtimal benm onun şehrine geçiş yapmam .

Kısacası Bana hem dert çektiriyo hem de hep susayım hiç bişey demeyeyim istiyo . 60 yaşında bi kadın gibi güzel sözlere ihtiyacım olmasın istiyo . . Gözümün önünde sevgilisnden çiçekler alan romantk sözler duyan bir sürü gencecik kız varken .

Çok karışık anlattm bu kafayla ancak bu kadar oluyo kusura bakmayın . Fikirlerinize sorularnza açığım . Daha doğrusu yardımınıza muhtacım ...

Oy Küçüğüm hoşgeldin bende yağmur 21 yasindayim

Tubacım kafandaki soru işaretlerinin cevaplarını bulmadan adım atma derim..belki seni üzmemek için uzakta olduğundan yardımın dokunmaz diye düşünüp paylaşmıyordur..benim eşimde bazı şeyleri paylaşmaz,senin yapabileceğin bişey yok neden söyleyip seni de üzeyim,der..erkekler bizdençok farklılar..

Sen sadece okulunu bitirip diplomanı almaya odaklan..evlilik eninde sonunda olacak acele etme..seni istiyorsa zaten bekler..

Canım menün gayet güzeel
Tamam perimmm çok güzel bir aerobik videosu buldum
Harikaaa
Bir kez böyle birşey oldu diye vazgeçmek olurmu hiç ? Biz neler neler yapıyoruz yeri gelince. Bence öncelikle kilo verip isteyip istemediğine karar ver. Eğer cevabın evet kilo vermek istiyorum ise asla vazgeçme ve bir yeree gitmeek yoook :)
Hoşgeldin canım Tam bende dicektim bir diyetisyenle görüş diye ama yapmışsın zaten.. Sağlıklı kilo vermeleer Şuan tam sınavların falan olduğu için bazen kendini stresli hissedip yemeye atmaya çalışabilirsin ama sakıınnn o fikirlerine uyma

Canım bu anlattıklarından açıkcası ben şöyle birşey anladım. Yanlış anlama ne olur beni. Sadece yazdıklarından hissettiklerim.
Sanki senin içinde birşeyler bitmiş yada tükenmiş, kendince sebepler arıyorsun gibi. Yani insan bazen hisseder ya bu kişiyle olmayacak biliyorum birşeyler eksik diye. İşte aynen öyle olmuş sende sanki. Bazı şeylerin eksik olduğunu hissetmiştin. Senin aradığın yada istediğin fikir alışverişi de yapabileceğin bir insan. ve bunu görememişsin galiba sevdiğin kişide ve aynen dediğin gibi sevgi gerçekten bazen yeterli gelmiyor.

Ama kimseyi bir daha böyle sevemem diye düşünme. Eğer kısmetindeki insan bu ise öyle yada böyle onunla olur, eğer kısmetindeki başka bir insansa emin ol onu herşeyden daha farklı seversin ve geçmişi gerçekten geride bırakırsın

haklısın ama böyle olunca ben kendmi çok işe yaramaz hissediyorum onun hayatında .

adım atmıyorum zaten onsuzluğu gerçekten göze alamıyorum . Araftayım böyle .

Kız Istikrarsız bende yarın başlıyoruz dimi smoothieye dicektim oooo sen neler yazmışsın..şimdi o düşünceyi kafandan çıkart ve sabah yapacağın karışımı bana yaz
Bu śmiley de tam uydu valla

hayalimdeki karakteri onun bedenine oturtmuşum diyosun yani . Haklısın

bu geçirdiğim koca 3 yılın içinde bir sürü tartışma oldu . ama ben hiç böyle ümitsiz hissetmemiştim kendmi .

Ne yapacağım hiç bilmiyorum

Aynen sabrimi deniyorum ama basaracagim İnşallah
Canım seninde vereceğin kilon çok değil mi?perininde öyleydi bak yolu yarıladı..onun menüsünü takip et yazmış zaten birde geçmiş mesajlarından menülerini bulup not et derim..

Simdi desem ki seni uzmemek için sana anlatmiyo bir şeyini ama niye ki talip olunca anlatıyor madem.romantik biri değil demekki ,konuşmayı da sevmiyorum olabilir.ama önemli olan ne biliyomusun senin onu olduğu gibi kabullenmen sense diyorsun yaşı büyük diye kimse bu yaştan sonra değişmez. Yani evlendikten sonra farklı olur diye bekleme işte onu bu durumda kabul ediyor musun diye kendine sorman gerek..

Günlerce aramamasi çok garip geldi bana yaa sen seviyorsun belli onun seni sevdiğinden emin misin?

Haklısın canm . onunla Bİ Süre konuşmayıp kednmi dinlemeliyim . Yoksa böyle devam ederse bu iş çok zorlar beni .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…