Selam canım.başarılar sana da...slm kızlar
çok zordu sınav yaaaa
Niye ayrılıyorsun ki tuba?nne oldu?Canım gerçekten çok sıkkkın . sanırım ondan ayrılmak zorundayım ..
Bu gerçeği aylardır kabul etmiyordum ama bugün değişti bende bişeyler..
Allah rahmet eylesin canimSelam millet..
Menüm
Kahvaltımı geç yaptım..
12:00 1 kase müslili,yulaf ezmeli süt
16:00 1,5 yulaf kepekli yoğurt
18:00 bol Sirkeli yeşil salata,1 etimek,ayran
Bugün hep ayaktaydım spor yapmam sanırım..
Kızlar annecimin seneyi devriyesi,birer Fatiha okur musunuz?
Canım 13zeytin fazla deyil mi?Menu bildirimi
Sabah 2 portakal
15 dakika sonra
3 dilim tam tahıl ekmegi
13 limonlu zeytinyağlı zeytin
Biraz peynir
Yeşillik
Domates
Salatalık
Öğle
Sabah çocukların yemedigi haşlanmış yumurta
Salatalık
Akşam
Tavuk
Yogurt
1 havuç
Salata yaptim ama canım istemedi. Koydum saklama kabına yarın öğlen için
2. Lt su
45 dakika eliptik
Mekanı cennet olsun.okudum ben de.menün de iyi hühülyam.kabzlık devam ediyormu?Selam millet..
Menüm
Kahvaltımı geç yaptım..
12:00 1 kase müslili,yulaf ezmeli süt
16:00 1,5 yulaf kepekli yoğurt
18:00 bol Sirkeli yeşil salata,1 etimek,ayran
Bugün hep ayaktaydım spor yapmam sanırım..
Kızlar annecimin seneyi devriyesi,birer Fatiha okur musunuz?
Neden iradesiz olasın yağmmurum.ne güzel gidiyorsun.ben senin fena menün olarak sadece anneni hastahaneye götürürken ki menünü hatırlıyorum....İradesizin tekiyim ama çok şükür pastasiz çöreksiz kolasiz atlattim bugünü de.
Sizin menülere yoeum yapmaya bile gerek duymuyorumBugünki menüm
Sabah:
2 çeşit peynir
kavurmalı yumurta
4 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,nane,dereotu
1 dilim tb ekmeği
öğlen:
1 kase yoğurt nesfit
akşam:
et sote
salata
yoğurt
1,5 lt su içtim. pilates yaptım 30 dk kadar. birazda bisikletle çalışırım belki ama bizim evdeki çok basitmiş :) 1 şekersiz kahve içtim. bir kaç saat sonra karışık bitki çayımı da içeceğim.
Çok iyisin canım.sakın yolunu şaşırma.aynem devamSabah
Öğlen
- Kepekli tost
- 2 adet zeytin
- 1 bardak sekersiz cay
Akşam
- Bi sekersiz Türk kahvesi
- 2 adet kuru kayisi
- bir tane havuc
Spor
- Firinda tavuk
- kirmizi lahana salatasi
- 1 dilim tam tahilli ekmek
- 3000 adim attim cok degil ama olsun
- 200 adet ip atladim
- yarim saat bisiklet
Su 2.5 litre
bir bardak bitki cayi
Sağol ablam oda mecburiyetten di ama Yoruldum sürekli bir şeyleri aramaktan bir aydir arayiş içindeyim kendimi kotu hissetmeye basladimNeden iradesiz olasın yağmmurum.ne güzel gidiyorsun.ben senin fena menün olarak sadece anneni hastahaneye götürürken ki menünü hatırlıyorum....
Çok iyisin canım.sakın yolunu şaşırma.aynem devam
Bak canım sabah o çavdar ekmeyini yerine 2yumurta ve bolll salata ye,bak bakalım kaç saat acıkmadan duracaksın.bi de spor şart mutlaka yapmaya çalış.bi de suyunu arttır.gerisi super.ha yalnış anlama 1dilim ekmekle de kahvaltın iyi sadece yanında salata gerek daha uzun süre tok tutması içinsabah
=bir yumurta
Yarim dilim çavdar
İki zeytin
.öğlen
İki kücük köfte
Bir izgara tavuk
Üç bardak ayran
Akşam
Süt
Su iki lt
Spor
Yok
Rabbim de senden razı olsun insallah daim etsin ihlasla kılmayı nasip etsin bugün aldigim en güzel haberKızlar Allahıma çok şükür namaza başladım nihnihayet.buna vesile olan tuba,yağmur ve aeben ablamdan Allah razı olsun.yağmurum senin verdiyin uygulama super.orada kuran da var.onu da hatm etmeyi düşünüyorum.bi de aeben ablam bi kitap tavsiye etmişdi aylar önce.aama burada yoktur deye düşünnmüşdüm.bu gün nette dolaşırken pdf formatını bukdum ve tel.a indirdim.inşallah onu da okuyokuycam.hatta şimdi okumaya başlıyorum.çok mutluyum,umutluyum
Bak mesela bu menüne şöyle birşey ekleyebilirsin.sabah
=bir yumurta
Yarim dilim çavdar
İki zeytin
.öğlen
İki kücük köfte
Bir izgara tavuk
Üç bardak ayran
Akşam
Süt
Su iki lt
Spor
Yok
Aslında takımımızdakı üye sayısı iyi ama ben senin katılmanı istedim nedense.hadi koş formu doldur hümeyracım...bende katılmakk istiyorum başta belirttiğiniz gibi formu doldurucam birazdan :)
Ne oldu tatlimCanım gerçekten çok sıkkkın . sanırım ondan ayrılmak zorundayım ..
Bu gerçeği aylardır kabul etmiyordum ama bugün değişti bende bişeyler..
Marul salatasi mi ablam kahvaltıda anca onu yiyebilirim bir pazar günü ypmiyorum sporu ama misafir vardi bgn kosturdum birde uç kat merdiven silip supurdum o yettiBak canım sabah o çavdar ekmeyini yerine 2yumurta ve bolll salata ye,bak bakalım kaç saat acıkmadan duracaksın.bi de spor şart mutlaka yapmaya çalış.bi de suyunu arttır.gerisi super.ha yalnış anlama 1dilim ekmekle de kahvaltın iyi sadece yanında salata gerek daha uzun süre tok tutması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?