Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah rahmet eylesin canim

Canım 13zeytin fazla deyil mi?

Mekanı cennet olsun.okudum ben de.menün de iyi hühülyam.kabzlık devam ediyormu?

Sizin menülere yoeum yapmaya bile gerek duymuyorum

Çok iyisin canım.sakın yolunu şaşırma.aynem devam

Neden iradesiz olasın yağmmurum.ne güzel gidiyorsun.ben senin fena menün olarak sadece anneni hastahaneye götürürken ki menünü hatırlıyorum....
Sağol ablam oda mecburiyetten di ama Yoruldum sürekli bir şeyleri aramaktan bir aydir arayiş içindeyim kendimi kotu hissetmeye basladim

Kızlar Allahıma çok şükür namaza başladım nihnihayet.buna vesile olan tuba,yağmur ve aeben ablamdan Allah razı olsun.yağmurum senin verdiyin uygulama super.orada kuran da var.onu da hatm etmeyi düşünüyorum.bi de aeben ablam bi kitap tavsiye etmişdi aylar önce.aama burada yoktur deye düşünnmüşdüm.bu gün nette dolaşırken pdf formatını bukdum ve tel.a indirdim.inşallah onu da okuyokuycam.hatta şimdi okumaya başlıyorum.çok mutluyum,umutluyum

sabah
=bir yumurta
Yarim dilim çavdar
İki zeytin

.öğlen
İki kücük köfte
Bir izgara tavuk
Üç bardak ayran

Akşam
Süt

Su iki lt
Spor
Yok
Bak canım sabah o çavdar ekmeyini yerine 2yumurta ve bolll salata ye,bak bakalım kaç saat acıkmadan duracaksın.bi de spor şart mutlaka yapmaya çalış.bi de suyunu arttır.gerisi super.ha yalnış anlama 1dilim ekmekle de kahvaltın iyi sadece yanında salata gerek daha uzun süre tok tutması için

Rabbim de senden razı olsun insallah daim etsin ihlasla kılmayı nasip etsin bugün aldigim en güzel haber evt ablam kurani kerim var tefsiri var ilmihal bile var bende okuyorum öyle hadisler var ki cennete umutlaniyorum

sabah
=bir yumurta
Yarim dilim çavdar
İki zeytin

.öğlen
İki kücük köfte
Bir izgara tavuk
Üç bardak ayran

Akşam
Süt

Su iki lt
Spor
Yok
Bak mesela bu menüne şöyle birşey ekleyebilirsin.

Sabah: peynir, domates, yeşillik
Öğlen: süper olmuş zaten :)
Akşam: tek başına süt pek olmayabilir zaman ilerledikçe acıkabilirsin belki. Öğlenki köfteyi mesela akşam yiyebilirsin yanına salata yoğurtla dediğim gibi.

Spor olarakta basit pilates hareketleri yada aerobik hareketleri yapabilirsin. En fazla 30 dknı falan alır mesela. Hani olurda dışarda yürüyemezsen bunları yaparsın

Marul salatasi mi ablam kahvaltıda anca onu yiyebilirim bir pazar günü ypmiyorum sporu ama misafir vardi bgn kosturdum birde uç kat merdiven silip supurdum o yetti suya da dikkat edeceğim içine limon skmayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…