- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- 73
ben aksam yemegı yedımİradesizin tekiyim ama çok şükür pastasiz çöreksiz kolasiz atlattim bugünü de.
okdr şey gördüm burada hepsine atladim simdi sorsan kafa karisikligindan başka birşey yok bende,kendimden Yoruldum.Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Bazen bize zor yada acı gelen şeylerde öyle büyük hayırlar var ki.
Menün güzel canım
Okudum canım. Rabbim mekanını cennet eylesin..
Menüde süper
Canım bende iradeden ziyade kafanda tam bir menü oturtamadın bence ondan oluyor.her gün yepyeni birşey görüyorsun yeni yeni diyet çeşitleri ama inan farklı şok diyetler vs gelip geçici hep. en güzeli sağlıklı beslenmeye yönelmek ve pro ağırlıklı beslenmek. amacımız karbonhidrat tüketmemek ve bu sayede yaptığımız sporun yağları yakması. daha ötesi yok. bu sebep yüzünden vücudun ihtiyacı olan diğer mineral ve vitaminlerdende eksik bırakmamalıyız ki vücut direncimiz düşmesin.
Canm bozmaya bende bozdum tüm gün kosturdum kahvltida bir yumurta iki zeytin yedim öğlen iki küçük köfte uç brdak ayran o KDr yani yediğim simdi sut iciyorum BN bir şeyi beceremiyorum ki birturrluben aksam yemegı yedımbozdum tum detoxsu
senı tebrık ederım
Ona buna atlamycgm artık,ne yiyorsam dikkat edecgm porsiyona o kdrHakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Bazen bize zor yada acı gelen şeylerde öyle büyük hayırlar var ki.
Menün güzel canım
Okudum canım. Rabbim mekanını cennet eylesin..
Menüde süper
Canım bende iradeden ziyade kafanda tam bir menü oturtamadın bence ondan oluyor.her gün yepyeni birşey görüyorsun yeni yeni diyet çeşitleri ama inan farklı şok diyetler vs gelip geçici hep. en güzeli sağlıklı beslenmeye yönelmek ve pro ağırlıklı beslenmek. amacımız karbonhidrat tüketmemek ve bu sayede yaptığımız sporun yağları yakması. daha ötesi yok. bu sebep yüzünden vücudun ihtiyacı olan diğer mineral ve vitaminlerdende eksik bırakmamalıyız ki vücut direncimiz düşmesin.
Bende hiç böyle yapma bak sabit bir beslenme türün olsun.okdr şey gördüm burada hepsine atladim simdi sorsan kafa karisikligindan başka birşey yok bende,kendimden Yoruldum.
Aynen onu düşünüyorum ben kendimden bıktım siz iyi bıkmadınız benden Allah razi olsun valla.Bende hiç böyle yapma bak sabit bir beslenme türün olsun.
Sabah mesela yumurta, peynir, zeytin, 1 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği, içiyosan şekersiz çay, domates yeşillik falan
Öğlende proteinlerden herhangi birini salata yoğurt eşliğinde
Akşamda yine proteinlerden biri ile salata yoğurt şeklinde yapabilirsin. Oldukça sağlıklı ve kafa karıştırmayacak bir menü. Hemde hayat boyu devam ettirebileceğin bir menü.
Olurmu hiç öyle canım pes etmekte nedir ? yavaş yavaş toparlayacaksın sen merak etme bakKızlar ben kendime karsı sorumlulugumu yerine getiremiyorum lısteye gırsem grua karsıda sorumlulugumu yerıne getıremıcem .boyle olunca ıyıce gerıldım strese gırdım ayılıyorum aranızdan basarılar sızlere motıvasyonunuz daım olsun.
Neden öyle düşünüyorsun sen ilk haftadan boyle diyorsan beni kovmalari lazimdi senin yasadigini bir aydir yasiyorum bugün pes edersen bir daha asla basaramazsin.bence iyi düşünKızlar ben kendime karsı sorumlulugumu yerine getiremiyorum lısteye gırsem grua karsıda sorumlulugumu yerıne getıremıcem .boyle olunca ıyıce gerıldım strese gırdım ayılıyorum aranızdan basarılar sızlere motıvasyonunuz daım olsun.
Olur böyle şeyler canım. İnsan ilk başta nasıl yapsın ne yapsın çabucak gitsin diye bekliyor ama maalesef vermek, kiloları almak kadar kolay ilerlemiyor. büyüükk sabır isteyen bir yoldayızAynen onu düşünüyorum ben kendimden bıktım siz iyi bıkmadınız benden Allah razi olsun valla.
Aynen sabrimi deniyorumOlur böyle şeyler canım. İnsan ilk başta nasıl yapsın ne yapsın çabucak gitsin diye bekliyor ama maalesef vermek, kiloları almak kadar kolay ilerlemiyor. büyüükk sabır isteyen bir yoldayız
Süprsin kuzucumSabah
Öğlen
- Kepekli tost
- 2 adet zeytin
- 1 bardak sekersiz cay
Akşam
- Bi sekersiz Türk kahvesi
- 2 adet kuru kayisi
- bir tane havuc
Spor
- Firinda tavuk
- kirmizi lahana salatasi
- 1 dilim tam tahilli ekmek
- 3000 adim attim cok degil ama olsun
- 200 adet ip atladim
- yarim saat bisiklet
Su 2.5 litre
bir bardak bitki cayi
Kesinlikle yaparsın canım. Bir anda sporunu arttırma, mesela baktın kilo vermen yavaşladı (yavaşlamaktan kastım 500 gr yada daha az kilo vermen durumunda yavaş yavaş arttırabilirsinAynen sabrimi deniyorumama basaracagim İnşallah
Anneleri evinde işinde keyfindeIyi pazarlar canlar
Aeben abla, alirsin insallah istedigin sonucu. Iyi haberlerini bekliyorum
Aynura oglanlar sizde, analari nerede sormasi ayip?
Zeynep canim. Sen beslenme duzeninde kisa sureli bir degisiklik yaptin sanirim o etkiledi seni. Biraz zaman alir ama eski duzenine donersin istersen canim. Dusundugun yonteme hic gerek yok guzelim.
Sosyal tedavin nasil gidiyor canim? Sinir patlamasi yasamissin anladigim kadariyla. Umarim sagligin da keyfin de yerine gelir gulum.
Tamam kuzuKesinlikle yaparsın canım. Bir anda sporunu arttırma, mesela baktın kilo vermen yavaşladı (yavaşlamaktan kastım 500 gr yada daha az kilo vermen durumunda yavaş yavaş arttırabilirsin
Ya sen delimisin kuzum?bu kadar motiveyken bu pes etmekde ne?ccıss yememişsen sorun yok ki.ki.dün yapmışsın,bu gün de yarım yamalak olsun.aslında senin pes etme nedenin sadece az kilo vermen.ama sen böğle devam et.evet sizinki diyerleeine nazaran bir az geç gidicek ama gidgidicek.o yüzden kendine bi yol çizmen ve öölü ilerlemen gerek.bak peri ne güzel öneriler vermişKızlar ben kendime karsı sorumlulugumu yerine getiremiyorum lısteye gırsem grua karsıda sorumlulugumu yerıne getıremıcem .boyle olunca ıyıce gerıldım strese gırdım ayılıyorum aranızdan basarılar sızlere motıvasyonunuz daım olsun.
Peri çok haklı...Tamam kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?