Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünki menüm

Sabah:
2 çeşit peynir
kavurmalı yumurta
4 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,nane,dereotu
1 dilim tb ekmeği

öğlen:
1 kase yoğurt nesfit

akşam:
et sote
salata
yoğurt

1,5 lt su içtim. pilates yaptım 30 dk kadar. birazda bisikletle çalışırım belki ama bizim evdeki çok basitmiş :) 1 şekersiz kahve içtim. bir kaç saat sonra karışık bitki çayımı da içeceğim.

okdr şey gördüm burada hepsine atladim simdi sorsan kafa karisikligindan başka birşey yok bende,kendimden Yoruldum.

ben aksam yemegı yedım bozdum tum detoxsu
senı tebrık ederım
Canm bozmaya bende bozdum tüm gün kosturdum kahvltida bir yumurta iki zeytin yedim öğlen iki küçük köfte uç brdak ayran o KDr yani yediğim simdi sut iciyorum BN bir şeyi beceremiyorum ki birturrlu

Ona buna atlamycgm artık,ne yiyorsam dikkat edecgm porsiyona o kdr

Kızlar ben kendime karsı sorumlulugumu yerine getiremiyorum lısteye gırsem grua karsıda sorumlulugumu yerıne getıremıcem .boyle olunca ıyıce gerıldım strese gırdım ayılıyorum aranızdan basarılar sızlere motıvasyonunuz daım olsun.

okdr şey gördüm burada hepsine atladim simdi sorsan kafa karisikligindan başka birşey yok bende,kendimden Yoruldum.
Bende hiç böyle yapma bak sabit bir beslenme türün olsun.

Sabah mesela yumurta, peynir, zeytin, 1 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği, içiyosan şekersiz çay, domates yeşillik falan

Öğlende proteinlerden herhangi birini salata yoğurt eşliğinde

Akşamda yine proteinlerden biri ile salata yoğurt şeklinde yapabilirsin. Oldukça sağlıklı ve kafa karıştırmayacak bir menü. Hemde hayat boyu devam ettirebileceğin bir menü.

Aynen onu düşünüyorum ben kendimden bıktım siz iyi bıkmadınız benden Allah razi olsun valla.

Olurmu hiç öyle canım pes etmekte nedir ? yavaş yavaş toparlayacaksın sen merak etme bak sağlıklı bir menü ile devam edersen emin ol verirsin ama bu işin başı hep sabır bunu unutma

Neden öyle düşünüyorsun sen ilk haftadan boyle diyorsan beni kovmalari lazimdi senin yasadigini bir aydir yasiyorum bugün pes edersen bir daha asla basaramazsin.bence iyi düşün

Aynen onu düşünüyorum ben kendimden bıktım siz iyi bıkmadınız benden Allah razi olsun valla.
Olur böyle şeyler canım. İnsan ilk başta nasıl yapsın ne yapsın çabucak gitsin diye bekliyor ama maalesef vermek, kiloları almak kadar kolay ilerlemiyor. büyüükk sabır isteyen bir yoldayız

Sabah
  • Kepekli tost
  • 2 adet zeytin
  • 1 bardak sekersiz cay
Öğlen
  • Bi sekersiz Türk kahvesi
  • 2 adet kuru kayisi
  • bir tane havuc
Akşam
  • Firinda tavuk
  • kirmizi lahana salatasi
  • 1 dilim tam tahilli ekmek
Spor
  • 3000 adim attim cok degil ama olsun
  • 200 adet ip atladim
  • yarim saat bisiklet

Su 2.5 litre
bir bardak bitki cayi

Süprsin kuzucum

Anneleri evinde işinde keyfinde

Ya sen delimisin kuzum?bu kadar motiveyken bu pes etmekde ne?ccıss yememişsen sorun yok ki.ki.dün yapmışsın,bu gün de yarım yamalak olsun.aslında senin pes etme nedenin sadece az kilo vermen.ama sen böğle devam et.evet sizinki diyerleeine nazaran bir az geç gidicek ama gidgidicek.o yüzden kendine bi yol çizmen ve öölü ilerlemen gerek.bak peri ne güzel öneriler vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…