- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
Günlerce aramamasi çok garip geldi bana yaa sen seviyorsun belli onun seni sevdiğinden emin misin?
Tamam ablam mümkün olduğunca basite indirgeyecegim menüleri artik,evet benim yolum buradaki herkesten uzun maalesefCanım seninde vereceğin kilon çok değil mi?perininde öyleydi bak yolu yarıladı..onun menüsünü takip et yazmış zaten birde geçmiş mesajlarından menülerini bulup not et derim..
Yok tabiki o yildan beri burada değiliz sen yakın geçmişten başla okumaya2007 den beri cidden çok güzel yol kat etmişsiniz tabi hepiniz o sırada katılmamış olabilirsiniz ama tebrikler ben geçen hafta 63 kiloydum azimle verdim bakalım bu hafta nasıl olucak
Erkekler aşık olunca herşeyi yapiyo ben bunu bilir bunu söylerim.hic romantik değilim diyen adamlar bile neler yapıyorum.eğer öyle romantik biri istiyorsan onu da dusunmelisin hayatin boyu romantik olmayan biriyle yaşayabilir miyim diye sormalisin kendine.semlnin için ne ifade ediyo bu durum bu önemli.bazısında gore hic önemli değil der sen ben yapamam diyebilirsin.evlilik zaten bu kişisel farkllikliklar oluşmadığı surece guzelYa günlerce aramıyor derken Mesela arıyor ama 5 dk konuşup kapatıyo. Sanki bi erkek arkadaşıyla konuşuyor gibi .
hayalimdeki karakteri onun bedenine oturtmuşum diyosun yani . Haklısın
bu geçirdiğim koca 3 yılın içinde bir sürü tartışma oldu . ama ben hiç böyle ümitsiz hissetmemiştim kendmi .
Ne yapacağım hiç bilmiyorum
canım gruptan ayrıldım ama yorum yapmamazlık yapamadım. Öncelikle evlilik için acele etme ne olursa olsun diplomanı al.Ya günlerce aramıyor derken Mesela arıyor ama 5 dk konuşup kapatıyo. Sanki bi erkek arkadaşıyla konuşuyor gibi .
Yaşın itibariyle fazla yorum yapamıyorum yanlış yönlendirmek istemiyorumelma sirkeli su içiyorum sabahları aç karnına . [ bi sorun çıkartmıyor merak etmeyin ]
sabah : 1 dilim tam buğday ekmeği arasına peynir + maydanoz + yeşil çay
öğlen : bir adet yeşil elma + yeşil çay
akşam : 6 kaşık ıspanak + 2 kaşık yoğurt
leslie 3 mil + yakaşık 50 dk süren call yaptım bunun yanında 200 mekik+ 50 şınav +100 squat .yaklaşık 2,5 litre su hala da içiyorum bugün bu şekilde geçti haftasonları daha rahat spora zaman ayırabiliyorum. hafta içi 3 gün de spor salonundayım. babamda eski sporcu olduğu için iyi oluyo sporu çok çok çok seviyorum zorlanmıyorum çnkü 1 aydan fazla olduğu spora başlayalı güçlendiğimi hissediyorum
Erkekler aşık olunca herşeyi yapiyo ben bunu bilir bunu söylerim.hic romantik değilim diyen adamlar bile neler yapıyorum.eğer öyle romantik biri istiyorsan onu da dusunmelisin hayatin boyu romantik olmayan biriyle yaşayabilir miyim diye sormalisin kendine.semlnin için ne ifade ediyo bu durum bu önemli.bazısında gore hic önemli değil der sen ben yapamam diyebilirsin.evlilik zaten bu kişisel farkllikliklar oluşmadığı surece guzel
İyice düşün, uzun zamana yay bu düşünmeyi.evlilik hep diyoruz ya önemli keşke evlenmeden o önemi herkes anlayabilse,evliler daha iyi bilir.haklısın canm . ben ilgiyle büyümüş bi insanm . babamı şu an sevmiyorum biliyosunuz ama benm kıymetimi hep çok bildi .. her zamman ilgiyle büyüttü. ben o şefkati arıyorum sevglmde ama bulamıyorum . yani aslında ilk zamanlar çok buldum sevgisini ama şimdi nedense hissetmiyorum sevildiğimi .
bitaneeeem ackmadın dimi bugün?ne güzel yemişsin....Raporum
Sabah
Karatay kahvaltisi(09.00)
St 15.00
Taze fasulye kavurması küçük bi tabak
1 elma
İki kaşık yoğurt
2 lt su
ben senin pişman olmadığına inanmıyorum.eyer buraya bunu azıyorsan pişman olmuşsundur kesin....canım inan utanıyorum kendimden aksam pilav yedim ben
işin ilginci pilav yediğim için pişman bile degılım. buraya karsı sorumlulugumu yerıne getıremıyorum kı
ayyy çok küçükmüşsün be güzelim....hoş geldin 3haftalık deneme süren başladı...hayırlı olsun....adım : hümeyra
yaşım : 16
boyum :162
kilom : 60
hedef kilom : 48-50
kilo alma nedenim : yemek yiyip uyumak
kilo vermek isteme sebebim : fit olmak ve biraz kıskançlık
KENDİMDEN BAHSEDİCEK OLURSAM sporu seviyorum ve her gün düzenli yapıyorum aynı zamanda salona da gidiyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Okuyorum sınavlarım başlicağı için biraz yoğunum . istanbulda yaşıyorum bu siteyi çok sevdim insanları çok samimi inş kilolarımdan kurtulucam .hepinize MERABA
tubacım canım benim o çiçek almaması bence sorun edilecek bir şey deyil. benim kocam da sevmez çiçek hediye etmeyi,manasız bir şey gibi görür,evet hiç romantik deyil benimki de,ola bilir güzelim bunlar.böğle şeyler her ilişkide olur.seni arayıp iki dakika halini hatrını sorması bile iyi.erkekeler bizim gibi car car telefonla konuşmayı sevmez ki.zeynep çok çok haklı.sen ilişkini neden mukayase ediyorsun ki,senin sevdiyin böğle,sen onu bu haliyle seviyorsan devam et,çünki insanlar asla deyişmez,ocean haklı insanlar deyişmez ama davranışının karşıdakını etkilediyini görürse ödün verir bazı şeylerden,perim de haklı bi süre ara ver ilişkine,kenardan izle bakalım ne yapıyo...hem senin de kafan dinlenir....N no name
sevmesine deli gibi seviyorum . bi daha böyle deli gibi aşık olur muyum bilmiyorum .
ama uzun zamandr bi tek sevgi sözcüğü duymuyorum ben . çiçekler almadım hiç ondan 3 yıldır . bir defa aldı yalnzca onu da ben söylemiştim diye
kendmi değersiz hisssediyorum . ben onun arkadaşı olamıyorum sadece aşk yetmiyor . bir şeyler danışacağı biri değilim . Bazen günlerce görüşmüyoruz . Arıyorum bişey mi var diyorum . hiç bi şey olmamış Herşey normalmiş gibi davranıyo bana .
her sorununun üstesinden kendi başına geliyor ben öyle değilim ama herşeyde danışmak istiyorum ona fikirleri benm için çok değerli . bu yönden zıt karakterleriz . evlenince olurmu bilmiyorum ... evli işsiz güçsüz küçümsenen bi bayan olmaktan çok korkuyorum
Geçen gün birisi talip olmuş ona . işyerinden bi kız görüşmek istediğini söylemiş bunun bi arkadaşına. o da bana attı mesajı aynen kopyalayıp . . arkadaşı aynen şunu yazmış : Bu kız memur maaşı var iş güç sahibi. üniv mezunu bursalı . bence düşün bak demiş .
ben çok kırıldım . bunu yapmaması gerekirdi . madem arkadaşı atıyor mesajı niye bana söylüyo bunları sizce . kızacağımı bile bile . Niye görüştüğüm biri var diyemiyo . canımı niye bile bile yakıyor ?
Ben de bu olayı duyunca git görüş istersen dedim . dedi ki Hayır ben senle evlenmek istyrm başkasında gözüm yok .
Hem bu iş güç ssahibi askerliği bitmiş birisi . birikimini yapmış . evllik için herşeyi tamam durumda .
ben henz 1. sınıfm . önümde uzun yıllar var . Geçiş yaparsam evleneceğiz . Ama çok zor bi ihtimal benm onun şehrine geçiş yapmam .
Kısacası Bana hem dert çektiriyo hem de hep susayım hiç bişey demeyeyim istiyo . 60 yaşında bi kadın gibi güzel sözlere ihtiyacım olmasın istiyo . . Gözümün önünde sevgilisnden çiçekler alan romantk sözler duyan bir sürü gencecik kız varken .
Çok karışık anlattm bu kafayla ancak bu kadar oluyo kusura bakmayın . Fikirlerinize sorularnza açığım . Daha doğrusu yardımınıza muhtacım ...
elma sirkeli su içiyorum sabahları aç karnına . [ bi sorun çıkartmıyor merak etmeyin ]
sabah : 1 dilim tam buğday ekmeği arasına peynir + maydanoz + yeşil çay
öğlen : bir adet yeşil elma + yeşil çay
akşam : 6 kaşık ıspanak + 2 kaşık yoğurt
leslie 3 mil + yakaşık 50 dk süren call yaptım bunun yanında 200 mekik+ 50 şınav +100 squat .yaklaşık 2,5 litre su hala da içiyorum bugün bu şekilde geçti haftasonları daha rahat spora zaman ayırabiliyorum. hafta içi 3 gün de spor salonundayım. babamda eski sporcu olduğu için iyi oluyo sporu çok çok çok seviyorum zorlanmıyorum çnkü 1 aydan fazla olduğu spora başlayalı güçlendiğimi hissediyorum
o pazarları gelmiyor zeynuşumkuzularinannesi nerdesinnn
spor hocam da sorun olmaz diyo zaten normalde et falan da yiyodum bu iki hafta biraz sıkmam lazım önemli benim için o nedenle ama bu şekilde gerçekten kilo verebiliyorum bozmadığım sürece akşam 6 dan sonra hiç bişey yemiyorum zaten bu çok etkiliyor ilginiz içinde çok saolun . spor yaparak kilo veremesem bile 1 ayda neredeyse tüm bölgelerden 5-7 santim incelme oldu (toplam değil ayrı ayrı göğüs,basen,bel ... ) bakalım inş devamı gelirYaşın itibariyle fazla yorum yapamıyorum yanlış yönlendirmek istemiyorumVücut direncini düşürmediği sürece sorun yok. Hele sporuna bayıldım ötesi bayıldım harikasın
aynen...İyice düşün, uzun zamana yay bu düşünmeyi.evlilik hep diyoruz ya önemli keşke evlenmeden o önemi herkes anlayabilse,evliler daha iyi bilir.
ooooo maaşallah...5 7 sm mi?afferim sana...tam gaz devamspor hocam da sorun olmaz diyo zaten normalde et falan da yiyodum bu iki hafta biraz sıkmam lazım önemli benim için o nedenle ama bu şekilde gerçekten kilo verebiliyorum bozmadığım sürece akşam 6 dan sonra hiç bişey yemiyorum zaten bu çok etkiliyor ilginiz içinde çok saolun . spor yaparak kilo veremesem bile 1 ayda neredeyse tüm bölgelerden 5-7 santim incelme oldu (toplam değil ayrı ayrı göğüs,basen,bel ... ) bakalım inş devamı gelir
ayrıldın mı şimdi sen?eminmisin?canım gruptan ayrıldım ama yorum yapmamazlık yapamadım. Öncelikle evlilik için acele etme ne olursa olsun diplomanı al.
zaten ömrü senle bir olsun istiyorsa ne kadar söylensede bekler seni.
Dönemsel sorunları varsa konusmak istemeyebilir bazen. Bizdede olur erkek arkadasım çok bunaldıgı durumlar yasarken kabuguna cekılır gun ıcı tum konusmalarımız formalıte gıbı olur haberlesmıs oluruz paylasım denemez ama ınsan pskolojısı her daım ıyı olacak dıye bısey yok kımı zaman konuscak gucu olmuyo olabılır.
ama bu rahatsızlıgını dıle getır duzeltmesı ıcın zaman ver.
ozellıkle sana danısmaması yuzunden kendını vasıfsız hıssettırdıgını soyle ona bu senın degıl onun hatası bak bakalım hatasını duzeltıyor mu?
3 sene kolay cope atılmaz ama baktın mantıgında hala sıkıntı varsa omrun harcancagına bırak 3 degıl gıden 5 yıl bıle olsa gıtsın. sans ver bazı seylerı bılıncsızce yapıyor olabılır degıstırmek ıcın cabalıcak mı cabalamıcak mı bu onemlı? ınsanlar kolay degısmez ama farketmeden yaptıklaemrı seyın hata olduklarını gorurlerse degıstırebılırler . hakkınızda hayırlısı olsun canım. evlılık onemlı kolay karar verılmemelı .
ama herseyden onemlı olan dıploman . dıplomanı rıske atarsan su an kendını degersız ve ıse yaramaz hıssedıyorsun ya bı omur hıssedeceksın ve kendını affetmeyeceksın kendıne bu hatayı yapma. ılıskın ayrı konu dıploman ayrı konun olsun
evet küçüğüm grubun miniği benim heralde ama herkes yaşımdan olgun olduğumu söylüyobitaneeeem ackmadın dimi bugün?ne güzel yemişsin....
ben senin pişman olmadığına inanmıyorum.eyer buraya bunu azıyorsan pişman olmuşsundur kesin....
ayyy çok küçükmüşsün be güzelim....hoş geldin 3haftalık deneme süren başladı...hayırlı olsun....
tubacım canım benim o çiçek almaması bence sorun edilecek bir şey deyil. benim kocam da sevmez çiçek hediye etmeyi,manasız bir şey gibi görür,evet hiç romantik deyil benimki de,ola bilir güzelim bunlar.böğle şeyler her ilişkide olur.seni arayıp iki dakika halini hatrını sorması bile iyi.erkekeler bizim gibi car car telefonla konuşmayı sevmez ki.zeynep çok çok haklı.sen ilişkini neden mukayase ediyorsun ki,senin sevdiyin böğle,sen onu bu haliyle seviyorsan devam et,çünki insanlar asla deyişmez,ocean haklı insanlar deyişmez ama davranışının karşıdakını etkilediyini görürse ödün verir bazı şeylerden,perim de haklı bi süre ara ver ilişkine,kenardan izle bakalım ne yapıyo...hem senin de kafan dinlenir....
bilemiyorum ki,yaşın itibariyle yorum yapmakta zorlanıyoruz haliyle...sanki az geldi gözüme..sporun çok çok iyi ama.afferim sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?