yaaa niye ara veriyorsun?sen yarın bi çık tartıya...perim yagmurum aynurum sızı kıramıcam tabıkı hulyam aeben ablam kısaca hepınızı=)
ıkı gun dıyet yapmadan ara vermek ıstıyorum henuz lısteye gırmedım zaten. olur mu bu sekılde.
O zaman bu süper gerçektenspor hocam da sorun olmaz diyo zaten normalde et falan da yiyodum bu iki hafta biraz sıkmam lazım önemli benim için o nedenle ama bu şekilde gerçekten kilo verebiliyorum bozmadığım sürece akşam 6 dan sonra hiç bişey yemiyorum zaten bu çok etkiliyor ilginiz içinde çok saolun . spor yaparak kilo veremesem bile 1 ayda neredeyse tüm bölgelerden 5-7 santim incelme oldu (toplam değil ayrı ayrı göğüs,basen,bel ... ) bakalım inş devamı gelir
yarından korkuyorum ya ama tamam tartılırımyaaa niye ara veriyorsun?sen yarın bi çık tartıya...
En iyisi canm kendini toparla bomba gibi dön herkes mezun olsa da ben kader mahkum uyum zaten hep buradayim biliyorsunperim yagmurum aynurum sızı kıramıcam tabıkı hulyam aeben ablam kısaca hepınızı=)
ıkı gun dıyet yapmadan ara vermek ıstıyorum henuz lısteye gırmedım zaten. olur mu bu sekılde.
korkma sen çık mutlaka...yarından korkuyorum ya ama tamam tartılırım
Öğlen çok aciktim o yüzden hatta biraz erken yedim ikindi oldu .aksam yemedim Şuan açıkmamış olmam garip geldi ,mutluyumbitaneeeem ackmadın dimi bugün?ne güzel yemişsin....
ben senin pişman olmadığına inanmıyorum.eyer buraya bunu azıyorsan pişman olmuşsundur kesin....
ayyy çok küçükmüşsün be güzelim....hoş geldin 3haftalık deneme süren başladı...hayırlı olsun....
tubacım canım benim o çiçek almaması bence sorun edilecek bir şey deyil. benim kocam da sevmez çiçek hediye etmeyi,manasız bir şey gibi görür,evet hiç romantik deyil benimki de,ola bilir güzelim bunlar.böğle şeyler her ilişkide olur.seni arayıp iki dakika halini hatrını sorması bile iyi.erkekeler bizim gibi car car telefonla konuşmayı sevmez ki.zeynep çok çok haklı.sen ilişkini neden mukayase ediyorsun ki,senin sevdiyin böğle,sen onu bu haliyle seviyorsan devam et,çünki insanlar asla deyişmez,ocean haklı insanlar deyişmez ama davranışının karşıdakını etkilediyini görürse ödün verir bazı şeylerden,perim de haklı bi süre ara ver ilişkine,kenardan izle bakalım ne yapıyo...hem senin de kafan dinlenir....
bilemiyorum ki,yaşın itibariyle yorum yapmakta zorlanıyoruz haliyle...sanki az geldi gözüme..sporun çok çok iyi ama.afferim sana...
sizlerlede paylaşırım inş bu aralar hem derslerimde hemde hayatımda çok azimliyim bozmayada hiç niyetim yok hem kilolarımı vericem hemde okulumda birinci olucam allahın izniyle böyle takımlar gruplar olunca motive oluyo insan o yüzden katılmak istedim çok mutlu oldum karşılamanızdan çok saolunO zaman bu süper gerçektentam donanımlı bir şekilde gelmişsin gerçekten bence harika bir şekilde ilerleyeceksin sende
Buraya gelene kadar çok güzel ilerleme kat etmişsin, daha da iyi şekilde ilerleyeceksin. Tam gelişme çağındasın çok daha kolay verebileceğini düşünüyorum. Ahh keşke şimdiki aklım olsaydı senin yaşında yapardım bende bu zamana kalmazdı aramızda 10 yaş var
Hatta bu halinde boydan fotoğrafını çek 1 ay sonra yine çekersin aradaki farkı gördükçe daha çok motive olursun
Öylee demeee sende mezun olacaksssıınn :)En iyisi canm kendini toparla bomba gibi dön herkes mezun olsa da ben kader mahkum uyum zaten hep buradayim biliyorsun
Çok iyi yapmışsınsizlerlede paylaşırım inş bu aralar hem derslerimde hemde hayatımda çok azimliyim bozmayada hiç niyetim yok hem kilolarımı vericem hemde okulumda birinci olucam allahın izniyle böyle takımlar gruplar olunca motive oluyo insan o yüzden katılmak istedim çok mutlu oldum karşılamanızdan çok saolun
çok teşekkürler :) yarın tartılıcam bakalım bu hafta güzel geçtiÖylee demeee sende mezun olacaksssıınn :)
Çok iyi yapmışsınhayatının her alanında başarılar diliyorum sana
Mezun olanaa kadar yaşlanicam kızÖylee demeee sende mezun olacaksssıınn :)
Çok iyi yapmışsınhayatının her alanında başarılar diliyorum sana
çevremizdekilere uymak zorunda hissediyoruz kendimizi o yüzden oluyo böyle şeylerCanm bozmaya bende bozdum tüm gün kosturdum kahvltida bir yumurta iki zeytin yedim öğlen iki küçük köfte uç brdak ayran o KDr yani yediğim simdi sut iciyorum BN bir şeyi beceremiyorum ki birturrlu
jillian michaels egzersizlerini yapan var mı aranızda ?
memnun musunuz biraz bahseder misiniz ?ben yapıyorum canım
İyice düşün, uzun zamana yay bu düşünmeyi.evlilik hep diyoruz ya önemli keşke evlenmeden o önemi herkes anlayabilse,evliler daha iyi bilir.
peki azck romantk konuşması da mı imkansz ... ben o ilk zamanlardaki adamı çok özlüyorum . çok daha romantkti o . şimdi değiştitubacım canım benim o çiçek almaması bence sorun edilecek bir şey deyil. benim kocam da sevmez çiçek hediye etmeyi,manasız bir şey gibi görür,evet hiç romantik deyil benimki de,ola bilir güzelim bunlar.böğle şeyler her ilişkide olur.seni arayıp iki dakika halini hatrını sorması bile iyi.erkekeler bizim gibi car car telefonla konuşmayı sevmez ki.zeynep çok çok haklı.sen ilişkini neden mukayase ediyorsun ki,senin sevdiyin böğle,sen onu bu haliyle seviyorsan devam et,çünki insanlar asla deyişmez,ocean haklı insanlar deyişmez ama davranışının karşıdakını etkilediyini görürse ödün verir bazı şeylerden,perim de haklı bi süre ara ver ilişkine,kenardan izle bakalım ne yapıyo...hem senin de kafan dinlenir....
ewet çok memnunum ben spor yapmayı hiç sevmezdim ama onu yapıyorum çok zevkli hem vucudumun esnekliğini de arttırdı bazen günde iki defa bile yapıyorum zaman olsa 3 defa yapcam o derece eğleniyorum yaparkenmemnun musunuz biraz bahseder misiniz ?
etkisini gördünümüz pekiewet çok memnunum ben spor yapmayı hiç sevmezdim ama onu yapıyorum çok zevkli hem vucudumun esnekliğini de arttırdı bazen günde iki defa bile yapıyorum zaman olsa 3 defa yapcam o derece eğleniyorum yaparken
ewet gördüm 30 günlük programı bitirdim tekrar baştan başladım ama başka videoları da var onlarıda daha sonra yapcametkisini gördünümüz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?