Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O zaman bu süper gerçekten tam donanımlı bir şekilde gelmişsin gerçekten bence harika bir şekilde ilerleyeceksin sende
Buraya gelene kadar çok güzel ilerleme kat etmişsin, daha da iyi şekilde ilerleyeceksin. Tam gelişme çağındasın çok daha kolay verebileceğini düşünüyorum. Ahh keşke şimdiki aklım olsaydı senin yaşında yapardım bende bu zamana kalmazdı aramızda 10 yaş var

Hatta bu halinde boydan fotoğrafını çek 1 ay sonra yine çekersin aradaki farkı gördükçe daha çok motive olursun

perim yagmurum aynurum sızı kıramıcam tabıkı hulyam aeben ablam kısaca hepınızı=)
ıkı gun dıyet yapmadan ara vermek ıstıyorum henuz lısteye gırmedım zaten. olur mu bu sekılde.
En iyisi canm kendini toparla bomba gibi dön herkes mezun olsa da ben kader mahkum uyum zaten hep buradayim biliyorsun

Öğlen çok aciktim o yüzden hatta biraz erken yedim ikindi oldu .aksam yemedim Şuan açıkmamış olmam garip geldi ,mutluyum

sizlerlede paylaşırım inş bu aralar hem derslerimde hemde hayatımda çok azimliyim bozmayada hiç niyetim yok hem kilolarımı vericem hemde okulumda birinci olucam allahın izniyle böyle takımlar gruplar olunca motive oluyo insan o yüzden katılmak istedim çok mutlu oldum karşılamanızdan çok saolun

En iyisi canm kendini toparla bomba gibi dön herkes mezun olsa da ben kader mahkum uyum zaten hep buradayim biliyorsun
Öylee demeee sende mezun olacaksssıınn :)
Çok iyi yapmışsın hayatının her alanında başarılar diliyorum sana

Canm bozmaya bende bozdum tüm gün kosturdum kahvltida bir yumurta iki zeytin yedim öğlen iki küçük köfte uç brdak ayran o KDr yani yediğim simdi sut iciyorum BN bir şeyi beceremiyorum ki birturrlu
çevremizdekilere uymak zorunda hissediyoruz kendimizi o yüzden oluyo böyle şeyler
sen normal beslenmeye devam et cıs yeme yeter :)

İyice düşün, uzun zamana yay bu düşünmeyi.evlilik hep diyoruz ya önemli keşke evlenmeden o önemi herkes anlayabilse,evliler daha iyi bilir.

düşünecegim . yapablcek bşka bişeym yok . 3 yıllık ilişki birden silinmiyor .

peki azck romantk konuşması da mı imkansz ... ben o ilk zamanlardaki adamı çok özlüyorum . çok daha romantkti o . şimdi değişti

memnun musunuz biraz bahseder misiniz ?
ewet çok memnunum ben spor yapmayı hiç sevmezdim ama onu yapıyorum çok zevkli hem vucudumun esnekliğini de arttırdı bazen günde iki defa bile yapıyorum zaman olsa 3 defa yapcam o derece eğleniyorum yaparken

Merhaba Jillian gruplarını ararken bu linki verdi bir üye. Muhtemelen karışıklık oldu. Bu bir işaret dedim bende. Takımınıza katılabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…