Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim sevgili kankam karsilasamiyoruz ama menunu okudum Masallah supersin
bende bugun kendimle gurur duydum resmen bugun misafirim geldi hollandali iki aile bende tabi turk yemekleri yaptim menude ne yoktuki, lahmacun,sebzeli pilav,izmir kebabi, brokoli ve patlican mezeleri, yayla corbasi, salata ve tatli olarakta gul tatlisi yaptim hepsini kendi ellerimle yaptim ama cok az yedim cooookkkk mutluyum irademe sahib olabildigim icin

Deniz ve Hümeyra hoşgeldiniz :) Hümeyracım yaşın çok küçükmüş o yüzden sakın şok diyet falan yapma..gün içinde herşeyden almaya çalış...

Deniz hedef kilon ne?

yarın tekrar smoothieye başlıyorum..akşamları belki salata yapabilirim..çünkü yapacağımız karışımı blenderdan geçirmeden de tüketebiliyoruz...sebze smoothielerini bazen salata olarak tüketeceğim..

benim bugunku menum
sabah: smootie, yarim muz, yarim elma,kivi, 3 yk yogurt,1 cilek ve chiazaad
oglede bisey yiyecek zaman bulamadim
aksam:bol salata, Izmir kebabi (patateslerini yemedim), brokoli mezesi hepsi bu
su 2 lt yatana kadar 2,5 olur
spor aksama kadar kosusturma 3 katli evi temizleme ve once yemegi yapma saka saka bunlarin spordan sayilmadigini biliyorum simdi kalkip 1 saat platesimi yapacam insallah esim delimisin aksama kadar o kadar yoruldun birde spormu yapacan diyor ama ben onu dinlemmeyecem
irademe sahip olabildigim icin cok motive oldum kimse tutamaz beni

canim bende senden haber bekliyodum kitabi okudunmu nelere dikkat etmeliyiz yarin bende tam olarak baslayacam smootieye

Bitanesin sen bitaneeee...

canim bende senden haber bekliyodum kitabi okudunmu nelere dikkat etmeliyiz yarin bende tam olarak baslayacam smootieye
işte bu mesaj
Diyetin 2.aşamaya kadar olan kısmını okudum..

Ilk aşamada 3 püre,2 atıştırma olacak ve muhakkak 10.000 adım..püreleri 3 e ayırmış sabah beyaz,öğle kırmızı ,akşam yeşil püre..beyaz püre Meyveli olan..kırmızı püre dondurulmuş böğürtlen,franbuazlı,yeşil püre sebzeli ama sebzelilere armut yada elma koyabiliyorsun..atıştırmalıklar 150 kaloriyi geçmeyecek ve protein ağırlıklı olacak..ve bu 5 öğünün saatlerini belirle diyor,,ona göre ye..10.000 adımı gün içine yayın yani 1 saat dışarıda yada bantta yürümek yerine tüm gün hareket edin diyor..

Bitanesin sen bitaneeee...
tesekur ederim canim Allah razi olsun sizlerden sizin sayenizde oluyor hepsi yoksa nasilsa hesap vermem gereken birileri yok diye bosveriyodum ama simdi yerken iki defa dusunuyorum bazen esim beni kandirmaya calisiyor bosver ye bisey olmaz diyeama ben diyorum kizlar bana cok kizar olmaz diyorum

tesekur ederim canim yarin bende basliyorum insallah canim

Deniz ve Hümeyra hoşgeldiniz :) Hümeyracım yaşın çok küçükmüş o yüzden sakın şok diyet falan yapma..gün içinde herşeyden almaya çalış...

Deniz hedef kilon ne?
Hoşbulduk.
Önce 70 kilo olayım. Ulaşınca ikinci hedefimi koyacağım.

Denizcim ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formu doldur ve başkayalımmm...
Peki. Bakayım hemen.

İsmim Deniz. 29 yaşındayım. 170 e 87.6 kiloyum. Baya kiloluyum.
Ulaşılabilir hedefler koymak istiyorum. İlk başta 70 kiloya ulaştığımda kendime bol bol hediyeler alacağım. Diyet yaparken çok zorlanıyorum. İştahlı bir insanım.
2 haftadır diyet yapıyorum. İlk hafta regl dolayısıyla kilo veremedim. Geçen hafta 2 kilo verdim. Haftalık hedefim 1-2 kilo arası vermek. Montignac diyetine sadık kalmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…