- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
merhaba canımMerhaba Jillian gruplarını ararken bu linki verdi bir üye. Muhtemelen karışıklık oldu. Bu bir işaret dedim bende. Takımınıza katılabilir miyim?
Kaç kilosun ki canım?Merhaba Jillian gruplarını ararken bu linki verdi bir üye. Muhtemelen karışıklık oldu. Bu bir işaret dedim bende. Takımınıza katılabilir miyim?
Merhabamerhaba canım
kaptanlarımız yardımcı olurlar
Utanarak yazıyorum 87. 6 kilo.Kaç kilosun ki canım?
Jillian takımlarını sende bulamayıp buraya geldin demek. Yanlış link verdin sandım.etkisini gördünümüz peki
ben bilerek burayı söyledim zaten yapanlar var galiba diye düşündümJillian takımlarını sende bulamayıp buraya geldin demek. Yanlış link verdin sandım.
Tekrar teşekkür ederim.ben bilerek burayı söyledim zaten yapanlar var galiba diye düşündüm
Hoşbuldukoh nihayet butun sayfalari okudum bitirdim cok sukur Humeyra ve Deniz hos gelmisiniz canim
hoşbulduk canımoh nihayet butun sayfalari okudum bitirdim cok sukur Humeyra ve Deniz hos gelmisiniz canim
Denizcim ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formu doldur ve başkayalımmm...Merhaba
Utanarak yazıyorum 87. 6 kilo.
canim bende senden haber bekliyodum kitabi okudunmu nelere dikkat etmeliyiz yarin bende tam olarak baslayacam smootieyeyarın tekrar smoothieye başlıyorum..akşamları belki salata yapabilirim..çünkü yapacağımız karışımı blenderdan geçirmeden de tüketebiliyoruz...sebze smoothielerini bazen salata olarak tüketeceğim..
Bitanesin sen bitaneeee...benim bugunku menum
sabah: smootie, yarim muz, yarim elma,kivi, 3 yk yogurt,1 cilek ve chiazaad
oglede bisey yiyecek zaman bulamadim
aksam:bol salata, Izmir kebabi (patateslerini yemedim), brokoli mezesi hepsi bu
su 2 lt yatana kadar 2,5 olur
spor aksama kadar kosusturma 3 katli evi temizleme ve once yemegi yapmasaka saka bunlarin spordan sayilmadigini biliyorum simdi kalkip 1 saat platesimi yapacam insallah esim delimisin aksama kadar o kadar yoruldun birde spormu yapacan diyor ama ben onu dinlemmeyecem
irademe sahip olabildigim icin cok motive oldum kimse tutamaz beni
dün yazmıştım Denize aslında ..dur bulup paylaşayım..canim bende senden haber bekliyodum kitabi okudunmu nelere dikkat etmeliyiz yarin bende tam olarak baslayacam smootieye
işte bu mesajcanim bende senden haber bekliyodum kitabi okudunmu nelere dikkat etmeliyiz yarin bende tam olarak baslayacam smootieye
tesekur ederim canim Allah razi olsun sizlerden sizin sayenizde oluyor hepsi yoksa nasilsa hesap vermem gereken birileri yok diye bosveriyodum ama simdi yerken iki defa dusunuyorum bazen esim beni kandirmaya calisiyor bosver ye bisey olmaz diyeama ben diyorum kizlar bana cok kizarBitanesin sen bitaneeee...
tesekur ederim canim yarin bende basliyorum insallah canimişte bu mesaj
Diyetin 2.aşamaya kadar olan kısmını okudum..
Ilk aşamada 3 püre,2 atıştırma olacak ve muhakkak 10.000 adım..püreleri 3 e ayırmış sabah beyaz,öğle kırmızı ,akşam yeşil püre..beyaz püre Meyveli olan..kırmızı püre dondurulmuş böğürtlen,franbuazlı,yeşil püre sebzeli ama sebzelilere armut yada elma koyabiliyorsun..atıştırmalıklar 150 kaloriyi geçmeyecek ve protein ağırlıklı olacak..ve bu 5 öğünün saatlerini belirle diyor,,ona göre ye..10.000 adımı gün içine yayın yani 1 saat dışarıda yada bantta yürümek yerine tüm gün hareket edin diyor..
Hoşbulduk.Deniz ve Hümeyra hoşgeldiniz :) Hümeyracım yaşın çok küçükmüş o yüzden sakın şok diyet falan yapma..gün içinde herşeyden almaya çalış...
Deniz hedef kilon ne?
Peki. Bakayım hemen.Denizcim ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formu doldur ve başkayalımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?