Söyleyince agzimin suyu aktı ya.açımbenim sevgili kankam karsilasamiyoruz ama menunu okudum Masallah supersin
bende bugun kendimle gurur duydum resmen bugun misafirim geldi hollandali iki aile bende tabi turk yemekleri yaptim menude ne yoktuki, lahmacun,sebzeli pilav,izmir kebabi, brokoli ve patlican mezeleri, yayla corbasi, salata ve tatli olarakta gul tatlisi yaptim hepsini kendi ellerimle yaptim ama cok az yedim cooookkkk mutluyum irademe sahib olabildigim icin
kusura bakma canim niyetim o degildi ama kendime hakim olabildigime sevindigim icin paylastim sizledeSöyleyince agzimin suyu aktı ya.açım
Hayır hayır sen öyle dediğine bakma bra o sana çok güzel bisey başarmışsin.ellerine sağlıkkkkk bu arada herşey çok güzel olmuştur eminimkusura bakma canim niyetim o degildi ama kendime hakim olabildigime sevindigim icin paylastim sizlede
Canım 13zeytin fazla deyil mi?
tesekur ederim canim cok sagolHayır hayır sen öyle dediğine bakma bra o sana çok güzel bisey başarmışsin.ellerine sağlıkkkkk bu arada herşey çok güzel olmuştur eminim
Kopyalayamadım tabletten canım..benim Dünki mesajlarımda var ilk sayfada sebzeli olan diye başlıyor...bakabilir misin?birde sebzeli tarifleri neler ornek verebilirmisin ben sebzeliyi pek begenemedimde
arkadaslar hepinize iyi aksamlar ben sporumu yapmaya gidiyorum yarin gorusuruz
benim sevgili kankam karsilasamiyoruz ama menunu okudum Masallah supersin
bende bugun kendimle gurur duydum resmen bugun misafirim geldi hollandali iki aile bende tabi turk yemekleri yaptim menude ne yoktuki, lahmacun,sebzeli pilav,izmir kebabi, brokoli ve patlican mezeleri, yayla corbasi, salata ve tatli olarakta gul tatlisi yaptim hepsini kendi ellerimle yaptim ama cok az yedim cooookkkk mutluyum irademe sahib olabildigim icin
benim bugunku menum
sabah: smootie, yarim muz, yarim elma,kivi, 3 yk yogurt,1 cilek ve chiazaad
oglede bisey yiyecek zaman bulamadim
aksam:bol salata, Izmir kebabi (patateslerini yemedim), brokoli mezesi hepsi bu
su 2 lt yatana kadar 2,5 olur
spor aksama kadar kosusturma 3 katli evi temizleme ve once yemegi yapmasaka saka bunlarin spordan sayilmadigini biliyorum simdi kalkip 1 saat platesimi yapacam insallah esim delimisin aksama kadar o kadar yoruldun birde spormu yapacan diyor ama ben onu dinlemmeyecem
irademe sahip olabildigim icin cok motive oldum kimse tutamaz beni
Sen de hoş geldin aramıza canım.peki evlimisin?çalışıyormysun?Hoşbulduk.
Önce 70 kilo olayım. Ulaşınca ikinci hedefimi koyacağım.
Peki. Bakayım hemen.
İsmim Deniz. 29 yaşındayım. 170 e 87.6 kiloyum. Baya kiloluyum.
Ulaşılabilir hedefler koymak istiyorum. İlk başta 70 kiloya ulaştığımda kendime bol bol hediyeler alacağım. Diyet yaparken çok zorlanıyorum. İştahlı bir insanım.
2 haftadır diyet yapıyorum. İlk hafta regl dolayısıyla kilo veremedim. Geçen hafta 2 kilo verdim. Haftalık hedefim 1-2 kilo arası vermek. Montignac diyetine sadık kalmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?