Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet canm düşünüyorum haala.. ama bir insana "romantik ol biraz" denilmiyor.
ona bu isteğimi nasıl anlatayım bilmiyorum

Günaydın kızlar bayadır yokum buralarda çok yıprandım ve yoruldum.Annemi çıkardık eve daha iyi bir torba ilaç haftaya kontrolleri var babama yapacak bir şey yok böbrekleri için %30 işlevdeymiş böbrek 10un altına düşerse diyaliz dedi prof perhizi var ona uyacak böbrek kaynaklı yüksek tansiyon ve dolayısıyla kalp kasında da kalınlaşma varmış onunda bir torba ilacı var.Böbrekler benimde polikist genetikmiş babadan kızlara %100 geçermiş çok tuhaf değil mi?yeme düzenimi komple değiştirmem lazım babam kadar şanslı olamayabilirim.Dün gece evime geldim şimdi de işdeyim.herbir yanım tutuk gözler şiş malumunuz yeme düzeni vs hak getire bol stres ve ne yediğini bilememe durumundaydım.Ama toparlayacağım inşallah.Şu vücudumda ki ödemi vs atmam lazım kilo da aldım muhtemelen bakalım hayırlısı artık.

Atarsın canm sen azcık dikkat et düzelir .
Rabbm anne babana şifa versin . Malesef bnm annem de bi torba ilaçla günlerini geçiriyor .
Allahm yardımcımız olsun

Evet canm düşünüyorum haala.. ama bir insana "romantik ol biraz" denilmiyor.
ona bu isteğimi nasıl anlatayım bilmiyorum
Ah tubam , o senin hayatta yol arkadasin olacak ... Su an cicim ayiniz sık sık seni aramasi lazim birde baska kismetini sana niye diyir yahu sanirim kendine kiymet vermek istiyor , bak benim senden baska seceneklerimde var diyip guya kendini kanitliyor sana . Ahhh Erkekler..
Sana tavsiyem e. Arkadasinla acikca konusman , beklentilerini , rahatsiz oldugun konulari acikca ve uygun bir dille ve uslupla konusman ... Kendi kendini kurma belki onu bu hale sen ittin bu tur isteklerde hic bulundunmu ( sık aramasi , olaylari konusmak , danismak ) bunlarin senin beklentilerin oldugunu ciddi anlamda konustunmu hic . Sunu unutma erkekler sana istemedigin bir seyi nadir verirler :)))( duygu anlaminda )....
Eger bunlarin hepsini yaptin ve sonuc aladiysan iyi degerlendir derim . Bu evlilik cocuk oyuncagi degil . Hayatini gecirecegin insanla uyumlu olmazsan tum hayatim zor gecer ....

Atarsın canm sen azcık dikkat et düzelir .
Rabbm anne babana şifa versin . Malesef bnm annem de bi torba ilaçla günlerini geçiriyor .
Allahm yardımcımız olsun
Bütün hastalara şifa versin Rabbim inşallah sağolasın canım.Herşeyin başı sağlıkmış bir kez daha anladım.

Kızlar size bişey soracam . Benim ablamın 10 aylık bi oğlu var . Hamileliği süresince hep sorun yaşadı bebeğin eşi aşagı inmişti az az kanaması vardı her zaman .

Şimdi oğlan bi oyuncağını elinden alınca falan ağlama nöbeti geçiriyo . eli ayağı kupkuru oluyo falan nefesi gidiyo .
Ablam da onun öyle olduğunu görünce sinir krizi geçiriyo . En son çocuk elinde kendini apartmanın merdivenlerine koştu . Akli dengesini kaybediyo çocuk öyle olunca . Yardım etmek isteyen çocugu elinden almaya çalışan herkese çığlıklar atıyor.

Dün gece de olmuş çocuk öyle .
Gecenin bi vakti ablam oencereyi açmış çocuk nefes alsın diye ama öyle çok bağırmış ki "oğlum oğlum diye karşı apartmandan insanlar pencerelerini açıp bakmışlar ne oluyo diye .

Ne yapmamız gerek bilmiyorum . Hiç böyle olup düzelen var mı aranızda . Ya da ne yapmamız lazım . Ben de hemen doktora götürelim ablamı dedim Psikiyatr gerekiyo mu sizce de ?

yada bu hangi hastalığın belirtisi

Son düzenleme:

Haklısın abla . Bugün konuşacağım . Bakalım neler olacak

gubsej geçmiş olsun ailene . allah acil şifalar versin.
aeben kolay gelsin bahar temizliği vakti geldi artık=)
tubacım ilişkin içinde hayırlısı olsun ablana da allah kolaylık versin pkiyatrı degil ama pskologa gitmesi iyi olabılır heralde. cok bılgım yok ama ceveden duyuyorum bazen bebek sahıbı olunca yuklenen sorumluluk kımı zaman agır gelıp kısıyı farklı ruh hallerıne sokabılıyor. gececektır ıns.

hoşgeldin canım . annene ve babana çok geçmiş olsun canım ALLAH tez vakitte şifa versin İNŞALLAH

Hoşgeldin canım
bugünkü menüm çok düzensiz

sabah
1 türk kahvesi
1 parça armut

öğlen 1 bardak ayran 1 lokma pide

akşam
iki kaşık kadar et
salata

1 türk kahvesi

1.5 saat yürüyüş
2 lt su
Ahh işte o lokmalarla başlıyor herşey
Heheheh harikasın eşim
Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür ki bak eve gelmişsiniz inşallah daha da iyi olacaklar

Çok geçmiş olsun canm bunlari düşünme simdi Rabbim annene babana sana şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…