- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
Hümeyra ve deniz hoş geldiniz kızlar. ...
Tubacim sen de 3 yıllık ilişkine bir şans ver. Erkekler kadınlar gibi değil benim eşim de ilk zamanlar cok romantikti ama evlendikten sonra çok değişti. Yani demem o ki erkeklerin büyük çoğunluğu böyle.
Seninki biraz erken değişmiş..
Son kararı verecek olan sensin. Kalbini dinle
Günaydın kızlar bayadır yokum buralarda çok yıprandım ve yoruldum.Annemi çıkardık eve daha iyi bir torba ilaç haftaya kontrolleri var babama yapacak bir şey yok böbrekleri için %30 işlevdeymiş böbrek 10un altına düşerse diyaliz dedi prof perhizi var ona uyacak böbrek kaynaklı yüksek tansiyon ve dolayısıyla kalp kasında da kalınlaşma varmış onunda bir torba ilacı var.Böbrekler benimde polikist genetikmiş babadan kızlara %100 geçermiş çok tuhaf değil mi?yeme düzenimi komple değiştirmem lazım babam kadar şanslı olamayabilirim.Dün gece evime geldim şimdi de işdeyim.herbir yanım tutuk gözler şiş malumunuz yeme düzeni vs hak getire bol stres ve ne yediğini bilememe durumundaydım.Ama toparlayacağım inşallah.Şu vücudumda ki ödemi vs atmam lazım kilo da aldım muhtemelen bakalım hayırlısı artık.
Ah tubam , o senin hayatta yol arkadasin olacak ... Su an cicim ayiniz sık sık seni aramasi lazimEvet canm düşünüyorum haala.. ama bir insana "romantik ol biraz" denilmiyor.
ona bu isteğimi nasıl anlatayım bilmiyorum
Bütün hastalara şifa versin Rabbim inşallah sağolasın canım.Herşeyin başı sağlıkmış bir kez daha anladım.Atarsın canm sen azcık dikkat et düzelir .
Rabbm anne babana şifa versin . Malesef bnm annem de bi torba ilaçla günlerini geçiriyor .
Allahm yardımcımız olsun
Ah tubam , o senin hayatta yol arkadasin olacak ... Su an cicim ayiniz sık sık seni aramasi lazimbirde baska kismetini sana niye diyir yahu sanirim kendine kiymet vermek istiyor , bak benim senden baska seceneklerimde var diyip guya kendini kanitliyor sana . Ahhh Erkekler..
Sana tavsiyem e. Arkadasinla acikca konusman , beklentilerini , rahatsiz oldugun konulari acikca ve uygun bir dille ve uslupla konusman ... Kendi kendini kurma belki onu bu hale sen ittin bu tur isteklerde hic bulundunmu ( sık aramasi , olaylari konusmak , danismak ) bunlarin senin beklentilerin oldugunu ciddi anlamda konustunmu hic . Sunu unutma erkekler sana istemedigin bir seyi nadir verirler :)))( duygu anlaminda )....
Eger bunlarin hepsini yaptin ve sonuc aladiysan iyi degerlendir derim . Bu evlilik cocuk oyuncagi degil . Hayatini gecirecegin insanla uyumlu olmazsan tum hayatim zor gecer ....
Günaydın kızlar bayadır yokum buralarda çok yıprandım ve yoruldum.Annemi çıkardık eve daha iyi bir torba ilaç haftaya kontrolleri var babama yapacak bir şey yok böbrekleri için %30 işlevdeymiş böbrek 10un altına düşerse diyaliz dedi prof perhizi var ona uyacak böbrek kaynaklı yüksek tansiyon ve dolayısıyla kalp kasında da kalınlaşma varmış onunda bir torba ilacı var.Böbrekler benimde polikist genetikmiş babadan kızlara %100 geçermiş çok tuhaf değil mi?yeme düzenimi komple değiştirmem lazım babam kadar şanslı olamayabilirim.Dün gece evime geldim şimdi de işdeyim.herbir yanım tutuk gözler şiş malumunuz yeme düzeni vs hak getire bol stres ve ne yediğini bilememe durumundaydım.Ama toparlayacağım inşallah.Şu vücudumda ki ödemi vs atmam lazım kilo da aldım muhtemelen bakalım hayırlısı artık.
Hoşgeldin canımHoşbulduk.
Önce 70 kilo olayım. Ulaşınca ikinci hedefimi koyacağım.
Peki. Bakayım hemen.
İsmim Deniz. 29 yaşındayım. 170 e 87.6 kiloyum. Baya kiloluyum.
Ulaşılabilir hedefler koymak istiyorum. İlk başta 70 kiloya ulaştığımda kendime bol bol hediyeler alacağım. Diyet yaparken çok zorlanıyorum. İştahlı bir insanım.
2 haftadır diyet yapıyorum. İlk hafta regl dolayısıyla kilo veremedim. Geçen hafta 2 kilo verdim. Haftalık hedefim 1-2 kilo arası vermek. Montignac diyetine sadık kalmaya çalışıyorum.
Ahh işte o lokmalarla başlıyor herşeybugünkü menüm çok düzensiz
sabah
1 türk kahvesi
1 parça armut
öğlen 1 bardak ayran 1 lokma pide
akşam
iki kaşık kadar et
salata
1 türk kahvesi
1.5 saat yürüyüş
2 lt su
Heheheh harikasın eşimMenum internetim yoktu anca gelebldm
Sabah
Meyve salatasi
Bi kucuk bardak süt
öğlen
mantar sote
Bi ayran
1 dilim t ekmek
aksam
domates corbasi
brokili salatasi( kucuk ormanlar esimmm
spor salonu hafta sonu yok
Ama ben 300 kere ip atladim
Su 2.5 litre canlar
Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür ki bak eve gelmişsinizGünaydın kızlar bayadır yokum buralarda çok yıprandım ve yoruldum.Annemi çıkardık eve daha iyi bir torba ilaç haftaya kontrolleri var babama yapacak bir şey yok böbrekleri için %30 işlevdeymiş böbrek 10un altına düşerse diyaliz dedi prof perhizi var ona uyacak böbrek kaynaklı yüksek tansiyon ve dolayısıyla kalp kasında da kalınlaşma varmış onunda bir torba ilacı var.Böbrekler benimde polikist genetikmiş babadan kızlara %100 geçermiş çok tuhaf değil mi?yeme düzenimi komple değiştirmem lazım babam kadar şanslı olamayabilirim.Dün gece evime geldim şimdi de işdeyim.herbir yanım tutuk gözler şiş malumunuz yeme düzeni vs hak getire bol stres ve ne yediğini bilememe durumundaydım.Ama toparlayacağım inşallah.Şu vücudumda ki ödemi vs atmam lazım kilo da aldım muhtemelen bakalım hayırlısı artık.
Yok valla unutup kahvlti bile yptm sen?yagmur tartıldın mı canım?
Çok geçmiş olsun canm bunlari düşünme simdi Rabbim annene babana sana şifa versinGünaydın kızlar bayadır yokum buralarda çok yıprandım ve yoruldum.Annemi çıkardık eve daha iyi bir torba ilaç haftaya kontrolleri var babama yapacak bir şey yok böbrekleri için %30 işlevdeymiş böbrek 10un altına düşerse diyaliz dedi prof perhizi var ona uyacak böbrek kaynaklı yüksek tansiyon ve dolayısıyla kalp kasında da kalınlaşma varmış onunda bir torba ilacı var.Böbrekler benimde polikist genetikmiş babadan kızlara %100 geçermiş çok tuhaf değil mi?yeme düzenimi komple değiştirmem lazım babam kadar şanslı olamayabilirim.Dün gece evime geldim şimdi de işdeyim.herbir yanım tutuk gözler şiş malumunuz yeme düzeni vs hak getire bol stres ve ne yediğini bilememe durumundaydım.Ama toparlayacağım inşallah.Şu vücudumda ki ödemi vs atmam lazım kilo da aldım muhtemelen bakalım hayırlısı artık.
HoşgeldinnnTekrar teşekkür ederim.
Hoşbulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?