- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
degısıklık yok bende senı merak ettıgım ıcın ve aynurumu kırmamak ıcın bıldırım yapmaya geldımYok valla unutup kahvlti bile yptm sen?
Nsl bildirim yapmaya geldin?takımda değilmişin? Geçmişte gördüm ise yaramis arti cikmamissn iste dikkat Edersen eksi olr cumaya kadardegısıklık yok bende senı merak ettıgım ıcın ve aynurumu kırmamak ıcın bıldırım yapmaya geldım
Hoşbulduk. İnş evleneceğim. Biraz toparlanmam ve birikim yapabilmemiz lazım. Şimdilik çalışıyorum.Sen de hoş geldin aramıza canım.peki evlimisin?çalışıyormysun?
Diğer başlıkta da cevapladım. Jillian takımı ararken Hümeyra link verdi. .Tesadüfler güzellik getirir diye katılmak istedim. Şansıma Hem sen hem Firuze buradaymış. Şaşkınım.Hayirli sabahlar ...
Aaa deniz bende teklif edecektim sana 7. Takima gel diyesen benden hizlisin :)) hasgeldin canim ..
Aynuram deniz 2. Firuze sanirim ..
HoşbuldukHoşgeldinnn
yok kız ayrılmadım bı ıkı gun dıyet yapmıcam su ruh halınden cıkayım daraldım.Nsl bildirim yapmaya geldin?takımda değilmişin? Geçmişte gördüm ise yaramis arti cikmamissn iste dikkat Edersen eksi olr cumaya kadar
Çok sanslisin boy avantajin var kaç kilo vermeyi düşünüyorsunHoşbulduk. İnş evleneceğim. Biraz toparlanmam ve birikim yapabilmemiz lazım. Şimdilik çalışıyorum.
Diğer başlıkta da cevapladım. Jillian takımı ararken Hümeyra link verdi. .Tesadüfler güzellik getirir diye katılmak istedim. Şansıma Hem sen hem Firuze buradaymış. Şaşkınım.
Hoşbulduk
İnş atladığım mesaj yoktur. Kaç sayfa geride kalmışım.
Heh korkuttun kız beni ,Tamam canm dinlen bomba gibi dönyok kız ayrılmadım bı ıkı gun dıyet yapmıcam su ruh halınden cıkayım daraldım.
o yuzden dedım
Panik atağa benziyo mutlaka gitsin ablam.çocuğu da bi pediatrist e götürsünKızlar size bişey soracam . Benim ablamın 10 aylık bi oğlu var . Hamileliği süresince hep sorun yaşadı bebeğin eşi aşagı inmişti az az kanaması vardı her zaman .
Şimdi oğlan bi oyuncağını elinden alınca falan ağlama nöbeti geçiriyo . eli ayağı kupkuru oluyo falan nefesi gidiyo .
Ablam da onun öyle olduğunu görünce sinir krizi geçiriyo . En son çocuk elinde kendini apartmanın merdivenlerine koştu . Akli dengesini kaybediyo çocuk öyle olunca . Yardım etmek isteyen çocugu elinden almaya çalışan herkese çığlıklar atıyor.
Dün gece de olmuş çocuk öyle .
Gecenin bi vakti ablam oencereyi açmış çocuk nefes alsın diye ama öyle çok bağırmış ki "oğlum oğlum diye karşı apartmandan insanlar pencerelerini açıp bakmışlar ne oluyo diye .
Ne yapmamız gerek bilmiyorum . Hiç böyle olup düzelen var mı aranızda . Ya da ne yapmamız lazım . Ben de hemen doktora götürelim ablamı dedim Psikiyatr gerekiyo mu sizce de ?
yada bu hangi hastalığın belirtisi
kocaman opuyorum carsamba gunu bomba gıbı doncem gorusurz=)Heh korkuttun kız beni ,Tamam canm dinlen bomba gibi dön
İlk hedefim 70 kilo olmak. 65-60 derken hedeflerime ulaşacağım.Çok sanslisin boy avantajin var kaç kilo vermeyi düşünüyorsun
Görüşürüz canmmkocaman opuyorum carsamba gunu bomba gıbı doncem gorusurz=)
Benim de 69İlk hedefim 70 kilo olmak. 65-60 derken hedeflerime ulaşacağım.
Ya sen?
Geçmiş olsun Gubsecim...Günaydın kızlar bayadır yokum buralarda çok yıprandım ve yoruldum.Annemi çıkardık eve daha iyi bir torba ilaç haftaya kontrolleri var babama yapacak bir şey yok böbrekleri için %30 işlevdeymiş böbrek 10un altına düşerse diyaliz dedi prof perhizi var ona uyacak böbrek kaynaklı yüksek tansiyon ve dolayısıyla kalp kasında da kalınlaşma varmış onunda bir torba ilacı var.Böbrekler benimde polikist genetikmiş babadan kızlara %100 geçermiş çok tuhaf değil mi?yeme düzenimi komple değiştirmem lazım babam kadar şanslı olamayabilirim.Dün gece evime geldim şimdi de işdeyim.herbir yanım tutuk gözler şiş malumunuz yeme düzeni vs hak getire bol stres ve ne yediğini bilememe durumundaydım.Ama toparlayacağım inşallah.Şu vücudumda ki ödemi vs atmam lazım kilo da aldım muhtemelen bakalım hayırlısı artık.
Sen tartıldın mı?bide şu nickini değiştir Yaaa motive bişey yap...yok kız ayrılmadım bı ıkı gun dıyet yapmıcam su ruh halınden cıkayım daraldım.
o yuzden dedım
Ohhhh sefamiz olsun bacim .. Bugun baya uzundu 45 dk gecti guzelde karin calistikEbruyla pilatesimi yaptım ohhh çok iyi geldi..resmen açıldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?