Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

N no name firuzeew pazar günleri giremiyorum kızlar ben

dün normal bir kahvaltıdan sonra öğle yemek yemedim ama akşam komşum yemeğe çağırmıştı tek seçenek vardı yazmıyım artık ne olduğunu

G gubsej Allah şifa versin annene babana inşallah. sen de dikkat et kendine

tubaturem06 ablan psikoloğa görünse iyi olcak sanırım bu derece panik normal değil, evladını da korkutuyordur fazlasıyla. erkek arkadaşın konusunda da hayırlısını nasip etsin rabbim, evlenmeden önce iyi ölçüp tartmak gerekiyor sonra pişman olmaktansa

Sen de hoş geldin aramıza canım.peki evlimisin?çalışıyormysun?
Hoşbulduk. İnş evleneceğim. Biraz toparlanmam ve birikim yapabilmemiz lazım. Şimdilik çalışıyorum.

Hayirli sabahlar ...

Aaa deniz bende teklif edecektim sana 7. Takima gel diye sen benden hizlisin :)) hasgeldin canim ..
Aynuram deniz 2. Firuze sanirim ..
Diğer başlıkta da cevapladım. Jillian takımı ararken Hümeyra link verdi. .Tesadüfler güzellik getirir diye katılmak istedim. Şansıma Hem sen hem Firuze buradaymış. Şaşkınım.
Hoşbulduk

İnş atladığım mesaj yoktur. Kaç sayfa geride kalmışım.

Nsl bildirim yapmaya geldin?takımda değilmişin? Geçmişte gördüm ise yaramis arti cikmamissn iste dikkat Edersen eksi olr cumaya kadar
yok kız ayrılmadım bı ıkı gun dıyet yapmıcam su ruh halınden cıkayım daraldım.
o yuzden dedım

Çok sanslisin boy avantajin var kaç kilo vermeyi düşünüyorsun

Panik atağa benziyo mutlaka gitsin ablam.çocuğu da bi pediatrist e götürsün

Geçmiş olsun Gubsecim...

Tubis psikiyatri sadece ilac yaziyor canim . Ablanin durumunun duzelmesi icin once sorunu cozmek lazim . Eger imkan varsa ozel bir piskologa gitmesini tavsiye ederim . Sanirim oglunu kaybetme korkusundan oluyor bunlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…