Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen tartıldın mı?bide şu nickini değiştir Yaaa motive bişey yap...
Lafi agzimdan aldin bende tam yazacaktim ocean sen misin kizzz ?
Bi karasimiz vardi sukur onu mucizeye cevirdik . Simdide istikrarsuz bir arkadaimiz var ..musmutlu yapalim seni

Günaydın guzellikler
Kızlar yarin tam anlamiyla spor başlıyor
Vücudum çok ham
Agrimamak hamlamamak için ne yapmak gerek
İlk hafta agrin olur hande civi civi soker en iyi agri gecirme yontemi aynen spora devam etmektir .
Benimda cumatesiden alt karin kadlarim agriyordu iki gundur . Simdi pilates yapinca ilk 10 dk dan sonra gecti

Aaa tamamen tesaduf desene ,
ama harika bir tesadufmus bu :))
Bende sabah teklif edecektim sana .. Firuze cagirdi sandim yada bizi takip edip geldin diye dusundum , cok sevindim ...

_AYNURA_ ve diğer arkadaşlarımm benim bi arkadaşım vefat etti. çok kötüyümm. buraya girip menü yazacak gücü bulamıyorumm kendimdee. izin verirseniz ben birkaç haftalığına izne ayrılmak istiyorumm.

Basin saggolsun guler ....
Rabbim cennetinde onada yerversin insallah .

Şimdi kaç kilosun? İlla 69, 70 olmaz mı?

Aaa tamamen tesaduf desene ,
ama harika bir tesadufmus bu :))
Bende sabah teklif edecektim sana .. Firuze cagirdi sandim yada bizi takip edip geldin diye dusundum , cok sevindim ...
Bende çok sevindim.
Bugünüm süprizlerle başladı. Bu gruba geldim.
Üniversiteden pek görüşemediğim bir arkadaşımdan kart aldım.
İş yerinde bir arkadaşım özel karışım kahve hediye etti. Kahve aşığıyımdır.

İş yerimde yine hiç hazetmediğim sürekli asılmaktan bıkmayan mahluk istifa etti. Günün en güzel gelişmesi.

7. Takım bana uğurlu geldi.

Başınız sağolsun. Allah mekanını cennet kılsın.

93 evet illa 69 olmali 6 ki rakamların motivesi için

Panik atağa benziyo mutlaka gitsin ablam.çocuğu da bi pediatrist e götürsün

Çocuğu zaten götürdük herşeyi normal hamd ılsun . Doktor dedi ki bazı bebeklerdde olur böyle biraz büyüse geçer .

ama kabul eder mi gitmeyi bilmiyorum .

off . bu yaşıma bu kadar dert fazla bıktım vallahi bıktım ya . babam bi yandan ablam bi yandan e.arkdşm biyandan . dersler vizeler ...

kafayı yemezsem iyi

Canım benim Allah annene de babana acil şifalar versin inşinşallah.geçen hafta senden haber çıkmayınca listeler falan paylaşıldıktan sonra perim anne babanın hasta olduğunu öyrenmiş,ben de bildirimde bulunmamaların diskalifiyeye aparacağını bildiyum için kaptan arkadaşlardan rica ederek kural çiynedim ve seni izne ayırdım.2cuma listede olmıcaksın,bu arada kendini toparlar kilolarını da verirsin inşallah.dimi?

Bazan bukadar sıkarki bu yalan dunya ona yonelelim diye tubam sen isyan edecek bir kiz degilsin hamdet ....

başınız sağolsun gülru ALLAH mekanını cennet eylesin. ailesine sabır versin

degısıklık yok bende senı merak ettıgım ıcın ve aynurumu kırmamak ıcın bıldırım yapmaya geldım
Canım benim sen zaten listeye girmedin daha,onun için bir az daha erteleye bilirsin.şimdi sen bu zaman zarfında iyice düşün ve kararını ver.eyer zayıflamak istiyorsan karalı ve istikrarlı olman gerek.ayrıca detoks yaptığımızda mutlaka önce tartılmalıyız,bi de her başarıyla atlattığımız detoks gününün sabahı tartılmalıyız.keşke yapsaydın da öğle deyerlendirseydik.

Canım arkadaşına Allah rahmet eylesin,siz sevenlerine de sabr versin.taman kuzum kendini toparla ama cuma bildirim yapa bilecekmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…