Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet benim halamın torunlarında da varda büyüdüler ve geçti gigitti.ablanın delirmesi de korkudan güzelim.ama bunu hangi yolla atlata bilir bilemem.Allah yardımcısı olsun.

geçen haftayı silmek unutmak istiyorum takıma girip bişey yazasım bile gelmiyor
Elifim geçen hafta geçti gitti.bak bu gün güzel bi hafta başladı,bu cuma yine bildirim yapacaksın ve bunun için kossskocaman 4günün var.sen dikkat edersen aldığı o kilo üstüne bir az da fazlası gider bu cumaya.lütfen güzelim.şu 4günde karbonu kes cuma kendini de bizi de sevindir

İnşallah güzelim. Allah mutlu etsin inşallah.zamanla daha iyi tanıycaz seni....

hoşgeldin canım . annene ve babana çok geçmiş olsun canım ALLAH tez vakitte şifa versin İNŞALLAH

Hoşgeldin canım

Ahh işte o lokmalarla başlıyor herşey

Heheheh harikasın eşim

Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür ki bak eve gelmişsiniz inşallah daha da iyi olacaklar

Gubse rabbim şifa versin gulum .

Çok geçmiş olsun canm bunlari düşünme simdi Rabbim annene babana sana şifa versin

Geçmiş olsun Gubsecim...
Allah razı olsun kızlar çok sağolun daha iyi olacaklar inşallah.
Başın sağolsun tatlım Allah mekanını cennet etsin.
Saol aynura haber verecek durumda değildim kusura bakmayın bildirim yapmamazlık yapmam yoksa.Sıkıntı değil iki hafta takılırım burada veririm merak etme dönmeyeceğim bu yoldan hatta daha daha eksi olurum inşallah.Evime geldim düzenimi kurarım yakın zamanda.

Tamam bitanem.bitkinliyin mesajından o kadar yansıyor ki.Allah içini ferahlatsın tez zamanda...

11 den beri yemek vaktim gelsin diye dakikaları sayıyorum. Dokunsalar kavga edecek gibi oluyorum.
Yemeğimi yiyince kendime geldim.

Canım arkadaşına Allah rahmet eylesin,siz sevenlerine de sabr versin.taman kuzum kendini toparla ama cuma bildirim yapa bilecekmisin?
aminn.. herkese çok teşekkür ederimm. cuma günü bildirimimi yaparım aynuramm. çok teşekkürler anlayışınız için.

Canım bu dunya ya niye geldik kulluk yapmak için,Allah sevdiği kullarına dert verirmiş.imtihanı kazanmak önemli bu dünyada boyle sitem etme en iyi sen biliyon bu durumu

Nasılsın handem?rapor vermekden vaz mı geçtin kız?
Yok tatlım yarin tam anlamıyla basliycam için yarindan sonra baaliycam düzenli menüye ama hala yarim saat ise yararmi onun kararsız ligin dayım evdede yapayım diyorum ama ne yapacam onu bilmiyorum

canim ben cocuk egitimi okudum oncelikle ablanin cok sakin ve sabirli olmasi lazim cocugu asla kizdirmadan hep guler yuzlu ve sabirli davranmasi lazim bu durum cocuklar arasinda cok sIk rastlanan bir durum bazi cocuklar nefesini tutar bazi cocuklar kendini sIkar anladigim kadariyla sizinkide boyle..
cocuk annedeki herseyi hissediyor benimde bir donem oldu oglum kendini sinirden ogle bir sIkIyorduki o anki piskolojiyle oturup agliyodum ama sonra aklima geldi okulda ogrendiklerim :) cocuk benim hissettiklerimi hissediyor o yuzdendi o ara sutum yetmedigi icin ek gida veriyordum kaynanam gelip gidip canim okuyodu cocugu emzirmiyon isin kolayina kaciyon diye konusup duruyordu buda beni cok uzuyordu oturup agliyordum sinirden ve oglumda bunu hissediyordu oda benim gibi davraniyordu sonra farkina varinca kaynanami duymamaya karar verdim o ne konusur konussun ben oglumu seviyorum ve onun icin herseyin en iyisini yapmaya calismaliyim diye sonrasinda uyguladiktan sonra oglum gercekten degisti sana tavsiyem ablan onlelikle cok sakin olmali boyle geciyor yoksa Allah korusun kalici olur

merhabalar kizlar cok sukur bitirdim gecen sayflari okumayi tuba canim Allah sabir versin isyan etme ne olur bunlar bir imtehan bizim icin ablanin durumuna cok uzuldum gercekten bende okadar olmasada kotu olmustum ama gecti cok sukur insallah onunda gecer

Hoşgeldin canım

Ahh işte o lokmalarla başlıyor herşey

Heheheh harikasın eşim

Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür ki bak eve gelmişsiniz inşallah daha da iyi olacaklar
yok canım bişey başlamıyor :) yedim ve bitti şimdi verseler yemem hatta şuan evde var ama yemiyorum :)

aminn.. herkese çok teşekkür ederimm. cuma günü bildirimimi yaparım aynuramm. çok teşekkürler anlayışınız için.
Başın sağolsun canım. Sen iyi olda gerisi mühim değil
Merhaba kızlar nasılsınız benim de bir günlüğüm var ama aranıza katılabilir miyim
Merhaba, takımımız şuan dolu dilersen katılmak isteyenler topiğine yaz hemen bir takım çağırır seni
aynuram insallah bu hafta bomba gibi basliyoruz ve cuma listeye alirsiniz bizide bugun yine tartildim ve cok sukur gram gramda olsa tartida eksi gormek mukemmel bisey
İşte bu harikaaa

Canım bu dunya ya niye geldik kulluk yapmak için,Allah sevdiği kullarına dert verirmiş.imtihanı kazanmak önemli bu dünyada boyle sitem etme en iyi sen biliyon bu durumu

biliyorum az çok . ama ne yapayım dayanamıyorum .

haklısın cnm ama dinlemiyo bizi . en iyisi doktora götürmek .

Kızlar ben bu hafta neden az verdiğimi anladım galiba... geçen haftaya baktım yediklerime saatlerime falan büyük yanlışları gördüm. Mesela;

1- 2-2,5 lt su içiyorum ama genelde öğleden sonra başlıyorum içmeye akşam daha çok artıyor.
Çözüm: Sabahta yarım lt lik pet şişe götürmeliyim yoksa sabah aklıma gelmiyor içmek.

2- Akşam yemeğini yiyip hemen spora gidiyorum, yemekten 25-30 dk sonra oluyor belki o tıkıyor sporu tam yapamıyorumdur. yada yediğimi eritiyorum yada öyle bişi işte :) Ama sonuç olarak yanlış :)
Çözüm: işte buna mantıklı bi çözüm bulamadım ama sanırım sabah normal kahvaltımı yapıp öğlen ton balığı akşamda nesfit yersem daha hafif geçirmiş olurum akşamı ve sorun olmaz. (yemek saatini değiştiremiyorum işten gelir gelmez yiyorum. 5te işten çıkıp 6-6,30 gibi evdeyim.)

Başka önerisi olan varsa bekliyorum :)

ALLAH annene babana sifaa versin canim cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…