Evet benim halamın torunlarında da varda büyüdüler ve geçti gigitti.ablanın delirmesi de korkudan güzelim.ama bunu hangi yolla atlata bilir bilemem.Allah yardımcısı olsun.Çocuğu zaten götürdük herşeyi normal hamd ılsun . Doktor dedi ki bazı bebeklerdde olur böyle biraz büyüse geçer .
ama kabul eder mi gitmeyi bilmiyorum .
off . bu yaşıma bu kadar dert fazla bıktım vallahi bıktım ya . babam bi yandan ablam bi yandan e.arkdşm biyandan . dersler vizeler ...
kafayı yemezsem iyi
Elifim geçen hafta geçti gitti.bak bu gün güzel bi hafta başladı,bu cuma yine bildirim yapacaksın ve bunun için kossskocaman 4günün var.sen dikkat edersen aldığı o kilo üstüne bir az da fazlası gider bu cumaya.lütfen güzelim.şu 4günde karbonu kes cuma kendini de bizi de sevindirgeçen haftayı silmek unutmak istiyorumtakıma girip bişey yazasım bile gelmiyor
İnşallah güzelim. Allah mutlu etsin inşallah.zamanla daha iyi tanıycaz seni....Hoşbulduk. İnş evleneceğim. Biraz toparlanmam ve birikim yapabilmemiz lazım. Şimdilik çalışıyorum.
Diğer başlıkta da cevapladım. Jillian takımı ararken Hümeyra link verdi. .Tesadüfler güzellik getirir diye katılmak istedim. Şansıma Hem sen hem Firuze buradaymış. Şaşkınım.
Hoşbulduk
İnş atladığım mesaj yoktur. Kaç sayfa geride kalmışım.
Nasılsın handem?rapor vermekden vaz mı geçtin kız?Günaydın guzellikler
Kızlar yarin tam anlamiyla spor başlıyor
Vücudum çok ham
Agrimamak hamlamamak için ne yapmak gerek
hoşgeldin canım . annene ve babana çok geçmiş olsun canım ALLAH tez vakitte şifa versin İNŞALLAH
Hoşgeldin canım
Ahh işte o lokmalarla başlıyor herşey
Heheheh harikasın eşim
Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür ki bak eve gelmişsinizinşallah daha da iyi olacaklar
Gubse rabbim şifa versin gulum .
Çok geçmiş olsun canm bunlari düşünme simdi Rabbim annene babana sana şifa versin
N no namefiruzeew pazar günleri giremiyorum kızlar ben
dün normal bir kahvaltıdan sonra öğle yemek yemedim ama akşam komşum yemeğe çağırmıştı tek seçenek vardı yazmıyım artık ne olduğunu
G gubsej Allah şifa versin annene babana inşallah. sen de dikkat et kendine
tubaturem06 ablan psikoloğa görünse iyi olcak sanırım bu derece panik normal değil, evladını da korkutuyordur fazlasıyla. erkek arkadaşın konusunda da hayırlısını nasip etsin rabbim, evlenmeden önce iyi ölçüp tartmak gerekiyor sonra pişman olmaktansa
Allah razı olsun kızlar çok sağolun daha iyi olacaklar inşallah.Geçmiş olsun Gubsecim...
Başın sağolsun tatlım Allah mekanını cennet etsin._AYNURA_ ve diğer arkadaşlarımm benim bi arkadaşım vefat etti. çok kötüyümm. buraya girip menü yazacak gücü bulamıyorumm kendimdee. izin verirseniz ben birkaç haftalığına izne ayrılmak istiyorumm.
Saol aynura haber verecek durumda değildim kusura bakmayın bildirim yapmamazlık yapmam yoksa.Sıkıntı değil iki hafta takılırım burada veririm merak etme dönmeyeceğim bu yoldan hatta daha daha eksi olurum inşallah.Evime geldim düzenimi kurarım yakın zamanda.Canım benim Allah annene de babana acil şifalar versin inşinşallah.geçen hafta senden haber çıkmayınca listeler falan paylaşıldıktan sonra perim anne babanın hasta olduğunu öyrenmiş,ben de bildirimde bulunmamaların diskalifiyeye aparacağını bildiyum için kaptan arkadaşlardan rica ederek kural çiynedim ve seni izne ayırdım.2cuma listede olmıcaksın,bu arada kendini toparlar kilolarını da verirsin inşallah.dimi?
Tamam bitanem.bitkinliyin mesajından o kadar yansıyor ki.Allah içini ferahlatsın tez zamanda...Allah razı olsun kızlar çok sağolun daha iyi olacaklar inşallah.
Başın sağolsun tatlım Allah mekanını cennet etsin.
Saol aynura haber verecek durumda değildim kusura bakmayın bildirim yapmamazlık yapmam yoksa.Sıkıntı değil iki hafta takılırım burada veririm merak etme dönmeyeceğim bu yoldan hatta daha daha eksi olurum inşallah.Evime geldim düzenimi kurarım yakın zamanda.
aminn.. herkese çok teşekkür ederimm. cuma günü bildirimimi yaparım aynuramm. çok teşekkürler anlayışınız için.Canım arkadaşına Allah rahmet eylesin,siz sevenlerine de sabr versin.taman kuzum kendini toparla ama cuma bildirim yapa bilecekmisin?
Canım bu dunya ya niye geldik kulluk yapmak için,Allah sevdiği kullarına dert verirmiş.imtihanı kazanmak önemli bu dünyada boyle sitem etme en iyi sen biliyon bu durumuÇocuğu zaten götürdük herşeyi normal hamd ılsun . Doktor dedi ki bazı bebeklerdde olur böyle biraz büyüse geçer .
ama kabul eder mi gitmeyi bilmiyorum .
off . bu yaşıma bu kadar dert fazla bıktım vallahi bıktım ya . babam bi yandan ablam bi yandan e.arkdşm biyandan . dersler vizeler ...
kafayı yemezsem iyi
Yok tatlım yarin tam anlamıyla basliycam için yarindan sonra baaliycam düzenli menüye ama hala yarim saat ise yararmi onun kararsız ligin dayım evdede yapayım diyorum ama ne yapacam onu bilmiyorumNasılsın handem?rapor vermekden vaz mı geçtin kız?
canim ben cocuk egitimi okudum oncelikle ablanin cok sakin ve sabirli olmasi lazim cocugu asla kizdirmadan hep guler yuzlu ve sabirli davranmasi lazim bu durum cocuklar arasinda cok sIk rastlanan bir durum bazi cocuklar nefesini tutar bazi cocuklar kendini sIkar anladigim kadariyla sizinkide boyle..Kızlar size bişey soracam . Benim ablamın 10 aylık bi oğlu var . Hamileliği süresince hep sorun yaşadı bebeğin eşi aşagı inmişti az az kanaması vardı her zaman .
Şimdi oğlan bi oyuncağını elinden alınca falan ağlama nöbeti geçiriyo . eli ayağı kupkuru oluyo falan nefesi gidiyo .
Ablam da onun öyle olduğunu görünce sinir krizi geçiriyo . En son çocuk elinde kendini apartmanın merdivenlerine koştu . Akli dengesini kaybediyo çocuk öyle olunca . Yardım etmek isteyen çocugu elinden almaya çalışan herkese çığlıklar atıyor.
Dün gece de olmuş çocuk öyle .
Gecenin bi vakti ablam oencereyi açmış çocuk nefes alsın diye ama öyle çok bağırmış ki "oğlum oğlum diye karşı apartmandan insanlar pencerelerini açıp bakmışlar ne oluyo diye .
Ne yapmamız gerek bilmiyorum . Hiç böyle olup düzelen var mı aranızda . Ya da ne yapmamız lazım . Ben de hemen doktora götürelim ablamı dedim Psikiyatr gerekiyo mu sizce de ?
yada bu hangi hastalığın belirtisi
yok canım bişey başlamıyor :) yedim ve bitti şimdi verseler yemem hatta şuan evde var ama yemiyorum :)Hoşgeldin canım
Ahh işte o lokmalarla başlıyor herşey
Heheheh harikasın eşim
Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür ki bak eve gelmişsinizinşallah daha da iyi olacaklar
Başın sağolsun canım. Sen iyi olda gerisi mühim değilaminn.. herkese çok teşekkür ederimm. cuma günü bildirimimi yaparım aynuramm. çok teşekkürler anlayışınız için.
Merhaba, takımımız şuan dolu dilersen katılmak isteyenler topiğine yaz hemen bir takım çağırır seniMerhaba kızlar nasılsınız benim de bir günlüğüm var ama aranıza katılabilir miyim
İşte bu harikaaaaynuram insallah bu hafta bomba gibi basliyoruz ve cuma listeye alirsiniz bizide bugun yine tartildim ve cok sukur gram gramda olsa tartida eksi gormek mukemmel bisey
Canım bu dunya ya niye geldik kulluk yapmak için,Allah sevdiği kullarına dert verirmiş.imtihanı kazanmak önemli bu dünyada boyle sitem etme en iyi sen biliyon bu durumu
canim ben cocuk egitimi okudum oncelikle ablanin cok sakin ve sabirli olmasi lazim cocugu asla kizdirmadan hep guler yuzlu ve sabirli davranmasi lazim bu durum cocuklar arasinda cok sIk rastlanan bir durum bazi cocuklar nefesini tutar bazi cocuklar kendini sIkar anladigim kadariyla sizinkide boyle..
cocuk annedeki herseyi hissediyor benimde bir donem oldu oglum kendini sinirden ogle bir sIkIyorduki o anki piskolojiyle oturup agliyodum ama sonra aklima geldi okulda ogrendiklerim :) cocuk benim hissettiklerimi hissediyor o yuzdendi o ara sutum yetmedigi icin ek gida veriyordum kaynanam gelip gidip canim okuyodu cocugu emzirmiyon isin kolayina kaciyon diye konusup duruyordu buda beni cok uzuyordu oturup agliyordum sinirden ve oglumda bunu hissediyordu oda benim gibi davraniyordu sonra farkina varinca kaynanami duymamaya karar verdim o ne konusur konussun ben oglumu seviyorum ve onun icin herseyin en iyisini yapmaya calismaliyim diye sonrasinda uyguladiktan sonra oglum gercekten degisti sana tavsiyem ablan onlelikle cok sakin olmali boyle geciyor yoksa Allah korusun kalici olur
Günaydın kızlar bayadır yokum buralarda çok yıprandım ve yoruldum.Annemi çıkardık eve daha iyi bir torba ilaç haftaya kontrolleri var babama yapacak bir şey yok böbrekleri için %30 işlevdeymiş böbrek 10un altına düşerse diyaliz dedi prof perhizi var ona uyacak böbrek kaynaklı yüksek tansiyon ve dolayısıyla kalp kasında da kalınlaşma varmış onunda bir torba ilacı var.Böbrekler benimde polikist genetikmiş babadan kızlara %100 geçermiş çok tuhaf değil mi?yeme düzenimi komple değiştirmem lazım babam kadar şanslı olamayabilirim.Dün gece evime geldim şimdi de işdeyim.herbir yanım tutuk gözler şiş malumunuz yeme düzeni vs hak getire bol stres ve ne yediğini bilememe durumundaydım.Ama toparlayacağım inşallah.Şu vücudumda ki ödemi vs atmam lazım kilo da aldım muhtemelen bakalım hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?