- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- 73
tartıldım canım detox öncesi sonrası. ama hiç değişim yok.Sen tartıldın mı?bide şu nickini değiştir Yaaa motive bişey yap...
önce sonra tartıldım hıc değişiklik olmadıOcean ayrandan once tartilmismiydin ?
Aykiz insan meraktan catlar kiz nasil tartilmadin cadi
aynur benı en ıyı sen bılıyosun nasıl heveslıydım ama tum cabam bosa gıdınce cok kızgınım kendıme. detx oncesı sonrası tartıldım 1 gr degısım yok. ama sımdı su aklıma gelıyo. pazar aksamı yemek yedım pılav falan belkı onu yemeseydım eksı cıkacaktım tartıda.Canım benim sen zaten listeye girmedin daha,onun için bir az daha erteleye bilirsin.şimdi sen bu zaman zarfında iyice düşün ve kararını ver.eyer zayıflamak istiyorsan karalı ve istikrarlı olman gerek.ayrıca detoks yaptığımızda mutlaka önce tartılmalıyız,bi de her başarıyla atlattığımız detoks gününün sabahı tartılmalıyız.keşke yapsaydın da öğle deyerlendirseydik.
Hayır canım öyle düşünme bak ne güzel hatalarını kendin buluyorsun çözümleri de sendeaynur benı en ıyı sen bılıyosun nasıl heveslıydım ama tum cabam bosa gıdınce cok kızgınım kendıme. detx oncesı sonrası tartıldım 1 gr degısım yok. ama sımdı su aklıma gelıyo. pazar aksamı yemek yedım pılav falan belkı onu yemeseydım eksı cıkacaktım tartıda.
of utanıyorum sızden
Eveet bu çok daha iyiHülya sen istedin diye nickimi değiştim ben=) istikrarsız olmıcam tamam artık
Canım benim pazar akşamı pilavı yemesen emin ol ki inerdin.aynur benı en ıyı sen bılıyosun nasıl heveslıydım ama tum cabam bosa gıdınce cok kızgınım kendıme. detx oncesı sonrası tartıldım 1 gr degısım yok. ama sımdı su aklıma gelıyo. pazar aksamı yemek yedım pılav falan belkı onu yemeseydım eksı cıkacaktım tartıda.
of utanıyorum sızden
İnşallah...bbu hafta size güveniyorumaynuram insallah bu hafta bomba gibi basliyoruz ve cuma listeye alirsiniz bizide bugun yine tartildim ve cok sukur gram gramda olsa tartida eksi gormek mukemmel bisey
Başın sağolsun canım..umarım en kısa zamanda toparlarsın.._AYNURA_ ve diğer arkadaşlarımm benim bi arkadaşım vefat etti. çok kötüyümm. buraya girip menü yazacak gücü bulamıyorumm kendimdee. izin verirseniz ben birkaç haftalığına izne ayrılmak istiyorumm.
ne iş yapıyosun abla şu anSelam kızlar
Ben d3 şimdi işten çıktım
Eve gidip üstümu değişip doğru Platese. ...
Akşam yemeği olarak da Yulafli süt olur heralde. Bu hafta 70.6 yi görmeliyim. .
.
Sabah ac karna o tempo zorlar handem . Kahvaltini yap .. Karnin tokta spor pek iyi olmaz ama ac yapmandan iyidir ...Kızlar sporu kahvaltı oncesimi sonrasını yapiyi
bugün tartıldım hemde 59,3sabah : tam buğday ekmeği peynir + maydanoz + yeşil çay
öğlen : 2 kivi + yeşil çay
akşam : 2 köfte biraz közlenmiş patlıcan + yoğurt
2 litre falan su içtim birazdan yine çayımı içicem . salonda 2 saatlik step-aerobik-pilates egzersizi ... 100 mekik 100 squat
Monu yazmayali baya oldu :)))
Bugun hazir diyete uygunken monumu yazayim ...
Sabah 8:00
2dl tb . Ekmek ... Az peynir .
Bol salata . 3 zeytin ..
13:00
Balik ve bol salata ..
10 tn badem .
16:30
1 portakal
20 dk sonra findik ..
18:00
Yumurtali ispanak ..
3 ks yogurt .
Az salata ...
Sabah 50 dk pilates ..
Bol bol Ev temizligi )..
Su az oldu ama 1.5 ancak olmustur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?