Bende inemedim zayifimmerhaba aebencim, gayet iyi menün, ben hala buradan ayrıldığım kiloya inemedim, çok üzücü
sabah : tam buğday ekmeği peynir + maydanoz + yeşil çay
öğlen : 2 kivi + yeşil çay
akşam : 2 köfte biraz közlenmiş patlıcan + yoğurt
2 litre falan su içtim birazdan yine çayımı içicem . salonda 2 saatlik step-aerobik-pilates egzersizi ... 100 mekik 100 squat
Bende inemedim zayifim..
Ama menu falan vermiyorsun , yoksa benmi kaciriyorum Menulerini ... Hadi zayifim istersek yapariz..
Geri heldigine gore sirf pro yapmissin Sanirim ....buraya yazmıyorum evet, geçen hafta 4 gün pro yaptım 2,5 kg gitti ama hafta sonu 1 kilo geri geldi... zor iş kilo vermek, verince koruyabilmek, Allah başka dert vermesin :)
Menün iyi canım.bak bu gün ne güzel geçti.yarın da böğle olur inşallahmenüm
sabah 1,5 dl kızarmış ekmek, zeytin, peynir, domates, salatalık, biberiye-yeşilçay, fındık-badem
öğle tereyağda et kavurma, cacık
ara bikaç fındık, muz
akşam lahana salatası
3 lt su içtim
Ooo aeben ablam,menü güzel,spor güzel.suyu da arttır süper olurMonu yazmayali baya oldu :)))
Bugun hazir diyete uygunken monumu yazayim ...
Sabah 8:00
2dl tb . Ekmek ... Az peynir .
Bol salata . 3 zeytin ..
13:00
Balik ve bol salata ..
10 tn badem .
16:30
1 portakal
20 dk sonra findik ..
18:00
Yumurtali ispanak ..
3 ks yogurt .
Az salata ...
Sabah 50 dk pilates ..
Bol bol Ev temizligi )..
Su az oldu ama 1.5 ancak olmustur ..
Supersin canım.bari o yasak olmayanlardan bol bol ye kuzusabah : tam buğday ekmeği peynir + maydanoz + yeşil çay
öğlen : 2 kivi + yeşil çay
akşam : 2 köfte biraz közlenmiş patlıcan + yoğurt
2 litre falan su içtim birazdan yine çayımı içicem . salonda 2 saatlik step-aerobik-pilates egzersizi ... 100 mekik 100 squat
Geri heldigine gore sirf pro yapmissin Sanirim ....
Peki haftasonu nasıl beslendin bu çok önemli. Cıss yaptıysan geri gelmesi çok normal tatlımaynen öyle oldu, sevdim pro yu ama geri gelmesi hiç iyi olmadı :) ben bu gidişle takıma giremiycem
Saraylim takimdaymis gibi davran ayni kurallara uy yoksa bi duzene giremiyor insan .. Hergun menu bekliyorum sendenaynen öyle oldu, sevdim pro yu ama geri gelmesi hiç iyi olmadı :) ben bu gidişle takıma giremiycem
Peki haftasonu nasıl beslendin bu çok önemli. Cıss yaptıysan geri gelmesi çok normal tatlım
Saraylim takimdaymis gibi davran ayni kurallara uy yoksa bi duzene giremiyor insan .. Hergun menu bekliyorum senden..
E o zaman geri gelmesi çokkk normal.ne bekliyosun ki tatlım.nasıl kilo verirsen ver,cısss yediyin anda hemen geri gelirler.dua et kız 2güne 1kilo gelmişevet haftasonları pek kötü geçeyor.. hem de ne cıs lar..
Bence menünde eksik olan şey salatan kuzum.bi de suyu az içiyorsun.3litre iç.Sabah
Bir dilim cvdar
Bir yumurta
İki zeytin
Şekersiz cay
Öğlen
Bir izgara tavuk
İki bardak ayran
Ara
Süt
Aksam mantar
Ayran su iki lt
Spor
Leslie
Plates
Tabiki canım bildir mutlaka...teşekkür ederim iyi ki varsınız, bildiririm menülerimi .
Yatana kadar tamamlamaya calisirim ablam,salatayi bir turlu canm istemiyor birtek havucu rendeleyip limon sıktığımda yiyorum salata diyeBence menünde eksik olan şey salatan kuzum.bi de suyu az içiyorsun.3litre iç.
İyi aksamlar kuzum teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?