Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam fistik .. Kucuk kizimin yaşindasin :)).. Menun biraz az yasina gore , saglikli gidalardan birazdaha fazla ye zaten meton hizli cokta spor yapiyorsun menuletini kisma.. Hizli giden hizli gelir unutma .. Diyet sobrasi nasil besleneceksen ona gore diyet yap ...

Bende inemedim zayifim ..
Ama menu falan vermiyorsun , yoksa benmi kaciriyorum Menulerini ... Hadi zayifim istersek yapariz ..

buraya yazmıyorum evet, geçen hafta 4 gün pro yaptım 2,5 kg gitti ama hafta sonu 1 kilo geri geldi... zor iş kilo vermek, verince koruyabilmek, Allah başka dert vermesin :)

Ooo aeben ablam,menü güzel,spor güzel.suyu da arttır süper olur

Supersin canım.bari o yasak olmayanlardan bol bol ye kuzu

Sabah
Bir dilim cvdar
Bir yumurta
İki zeytin
Şekersiz cay

Öğlen
Bir izgara tavuk
İki bardak ayran
Ara
Süt

Aksam mantar
Ayran su iki lt
Spor
Leslie
Plates

KIZLAR ŞU YENİ KURALLARIMIZI HANİ HERGÜN MENÜ VERME ZORUNLULUĞUMUZA DAİR KURALLARIMIZI KOYDUK AMA MAŞALLAH O KADARIZKİ TAKİP EDEMİYORUM BEN KİM VERDİ VERMEDİ DİYE..ŞÖĞLE BİR ŞEY DÜŞÜNDÜM.HANİ SPOR TOPİKLERİNDE OLDUĞU GİBİ HERGÜN Bİ LİSTE YAPICAM VE HER MENÜSÜNÜ KOYAN O LİSTEDE İSMİNİN ÖNÜNE ARTIYI KOKOYACAK.MENÜ VERMEK ZORUNLU KIZLAR. SIRF MENÜ VERME MESULİYYETİNDEN DOLAYI YERKEN İKİ KERE DÜŞÜNÜYORUZ.ONDAN BÖĞLE BİR ŞEY DÜŞÜNDÜM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…