Haftasonlarinida amateşekkür ederim iyi ki varsınız, bildiririm menülerimi .
Menun guzel aykiz boyle devamYatana kadar tamamlamaya calisirim ablam,salatayi bir turlu canm istemiyor birtek havucu rendeleyip limon sıktığımda yiyorum salata diye
Ay çok mutlu oldum ablam teşekkürlerMenun guzel aykiz boyle devam
Sarma yeme eşimbugünkü menüm
sabah
yemedim hastanedeydim
öğlen
2 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
akşam
2 kaşık tavuk
küçük küçük doğrayarak pişmiş
yoğurt
salatalık yicem sarma var canım cekti bikaç tane yesem mi
1 .5 saat yürüyüş
su iki lt oldu şimdilik
hastanede mecbur aç olmak gerekiyoSarma yeme eşimama menun güzel kahvaltinda olsaymis
Neyin var canmhastanede mecbur aç olmak gerekiyo
tahlil yaptırmıştım sonuçları gösterdim insülin direnci ve gizli şeker çok yüksek çıktı ilaç kullancamNeyin var canm
Çok geçmiş olsun canm daha da dikkat et yediklerinde, bence git rahatsizligin için beslenmenin değiştirmen gerekecektir onlari ogrenirsintahlil yaptırmıştım sonuçları gösterdim insülin direnci ve gizli şeker çok yüksek çıktı ilaç kullancam
bide dşyetisyene gönderdi ama onda kararsızım
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canm daha da dikkat et yediklerinde, bence git rahatsizligin için beslenmenin değiştirmen gerekecektir onlari ogrenirsin
Küzum sagligin için uyman gerek artık birden olmasa da yavaş yavaş oturtursun umarımteşekkür ederim
ewet beslenmemi değiştirmem gerek ama bende onda çok zorlanıyorum bikaç defa diyetisyene gittim zayıflama amacıyla ama listeye uyamıyorum ben
Mucize canim insulin direncin varsa monti ve karatay gibi gl endeksine dayali diyetleri oneririm ....teşekkür ederim
ewet beslenmemi değiştirmem gerek ama bende onda çok zorlanıyorum bikaç defa diyetisyene gittim zayıflama amacıyla ama listeye uyamıyorum ben
İlk menümü paylaşayım. Montignac diyetine göre beslenmeye çalışıyorum.
07:00- 1 Portakal
07:20- 1 yumurta ile omlet + 10 zeytin + Domates Salatalık + 2 dilim tam tahıllı ekmek (Yumurtayla ekmek olamayacağını sabah bilmiyordum)
13:30- Haşlanmış tavuk göğsü + Salata
18:00- Menemen (tadımlık) + Salata + Yoğurt
21:00- Kakaolu süt (şekersiz)
Deniz niye tadimlik doya doya yeseydin :))
Denizim kahvalti ile oylen arasi 6 saat acikman cok normal ...
Ne yapalim biliyormusun kahvalti oncesindeki meyveni kahvalti oylen aradina al.. 6 saat cok uzun sekerin dusmesi normal ondan acikiyorsun ...
Kko canimne iş yapıyosun abla şu an
Haklisin menemende ekmeksiz gitmiyor :)...Ekmeksiz keyif alamadım bıraktım.
Meyve + süt şeklinde yapayım olur demi.
İş saatlerine göre yemek saatlerim değişmiyor.
Menü gayet güzel canım. Yarın ve diğer günler de böyle olursa çok güzel kilo veririz....menüm
sabah 1,5 dl kızarmış ekmek, zeytin, peynir, domates, salatalık, biberiye-yeşilçay, fındık-badem
öğle tereyağda et kavurma, cacık
ara bikaç fındık, muz
akşam lahana salatası
3 lt su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?