Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugünkü menüm
sabah
yemedim hastanedeydim

öğlen
2 domates
1 salatalık
1 dilim peynir

akşam
2 kaşık tavuk
küçük küçük doğrayarak pişmiş
yoğurt
salatalık yicem sarma var canım cekti bikaç tane yesem mi

1 .5 saat yürüyüş
su iki lt oldu şimdilik

Sarma yeme eşim ama menun güzel kahvaltinda olsaymis

tahlil yaptırmıştım sonuçları gösterdim insülin direnci ve gizli şeker çok yüksek çıktı ilaç kullancam
bide dşyetisyene gönderdi ama onda kararsızım
Çok geçmiş olsun canm daha da dikkat et yediklerinde, bence git rahatsizligin için beslenmenin değiştirmen gerekecektir onlari ogrenirsin

Çok geçmiş olsun canm daha da dikkat et yediklerinde, bence git rahatsizligin için beslenmenin değiştirmen gerekecektir onlari ogrenirsin
teşekkür ederim
ewet beslenmemi değiştirmem gerek ama bende onda çok zorlanıyorum bikaç defa diyetisyene gittim zayıflama amacıyla ama listeye uyamıyorum ben

İlk menümü paylaşayım. Montignac diyetine göre beslenmeye çalışıyorum.

07:00- 1 Portakal

07:20- 1 yumurta ile omlet + 10 zeytin + Domates Salatalık + 2 dilim tam tahıllı ekmek (Yumurtayla ekmek olamayacağını sabah bilmiyordum)

13:30- Haşlanmış tavuk göğsü + Salata

18:00- Menemen (tadımlık) + Salata + Yoğurt

21:00- Kakaolu süt (şekersiz)

teşekkür ederim
ewet beslenmemi değiştirmem gerek ama bende onda çok zorlanıyorum bikaç defa diyetisyene gittim zayıflama amacıyla ama listeye uyamıyorum ben
Mucize canim insulin direncin varsa monti ve karatay gibi gl endeksine dayali diyetleri oneririm ....

Deniz niye tadimlik doya doya yeseydin :))
Denizim kahvalti ile oylen arasi 6 saat acikman cok normal ...

Ne yapalim biliyormusun kahvalti oncesindeki meyveni kahvalti oylen aradina al .. 6 saat cok uzun sekerin dusmesi normal ondan acikiyorsun ...

Deniz niye tadimlik doya doya yeseydin :))
Denizim kahvalti ile oylen arasi 6 saat acikman cok normal ...

Ne yapalim biliyormusun kahvalti oncesindeki meyveni kahvalti oylen aradina al .. 6 saat cok uzun sekerin dusmesi normal ondan acikiyorsun ...

Ekmeksiz keyif alamadım bıraktım.
Meyve + süt şeklinde yapayım olur demi.
İş saatlerine göre yemek saatlerim değişmiyor.

Ekmeksiz keyif alamadım bıraktım.
Meyve + süt şeklinde yapayım olur demi.
İş saatlerine göre yemek saatlerim değişmiyor.
Haklisin menemende ekmeksiz gitmiyor :)...

İlla sut iceyim diyosun yani ..
Meyveni once ye o zaman sutude 15 dk sonra , meyve migdeden bagirsaga gecsin oyke ic sutunu . Tarcini seviyordun sanirim sutune katmayi dene ... Aslinda tarcinli sutu ictinmi meyveye bile gerek kalmaz ...
Sen bilirsin canin nasil cekerse ..kilonuda bi izle bakalim ara yapinca degisrn birsey olacakmi ?

Menü gayet güzel canım. Yarın ve diğer günler de böyle olursa çok güzel kilo veririz....

Ben de bugun

Sabah
2 yumurta ve peynir le yapılmış omlet

Öğle
Tavuk
Salata
Yoğurt

Ikindi
5 ceviz
5 hurma

Akşam
Yulafli süt
1 havuç
2 lt su 1 saat plates yaptım.
Bu cuma 70.6 olmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…