Ya gercektrn nasıl direniyorum allah biliyo.ilaca başladım bu arada artik yarından itibaren icicemSekerdengen bozuk desene . Bazen banada oluyor zeynep surekli yiyesim Oluyor , bazende duruluyorum..
Sende harikassınn eşiimm
Diyetisyene gitmen şart canım benim...kafana göre yapmaman gerek bu durumda..tahlil yaptırmıştım sonuçları gösterdim insülin direnci ve gizli şeker çok yüksek çıktı ilaç kullancam
bide dşyetisyene gönderdi ama onda kararsızım
iyiym ablam sen nasılsınnBöcügüm asagidasin, nasilsin kuzum ? artik bize cok az ugruyorsun
canm nasılsın ne zamandır grusemıyouzzTesekur ederim esim ikimiz super ikiliyizkuzum ben simdi cikiyorum yarin net ayarlicam telefona gorusuruz
Mirjamcım senin adın neydi,unuttum..özüryaptın mı sımoti..[/QUOTE
adim meryem canim hollandalilar mirjam dedikleri icin mirjam yazdimevet bugun yapmaya calistim smoothieyi guzel gecti
Tubacım yine olmamışsabah : klasik karaty + 2 dilim ekmek
öğlen : mercimek köfte 6-7 sıkım
akşam : azck lavaş ve kızartma ama azcık kızmayın :)
1,5 lt su
spor yine yok
Akşamki erişte hiç olmamış,biliyorsun sen zatenSelam hanımlar
Menüm
Sabah iki dilim ekmek
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Öğlen
Bir dilim ekmek
Kıymalı kabak oturtma
Cacık
Aksam
Kayinvalideme ugradik erişte yapmış ye ye diye zorla yedirdi
2 lt su
Vücuttan 1kilo yağ gittiyi zaman baya inceliyorsun. kilonda çok fark etmese de vücudunda hiss ediyorsun.ssanki pamuk gibidir yağ,kkilosu az hacmi büyükEki Görüntüle 1457592 Sporun yapmak me kadar onemli bu resimde daha iyi anlasiliyor
öğlen yaptığın çok cılız olmuş Meryemcim..ıspanak,marul,avakado,salatalık,marul,dereotu,pazı ..bunlardan seç 3-4 tane içine 1 elma yada armut yada portakal koy..zencefil,zerdeçal ve 1 yemek kaşığı limon koy..bayılırsın tadına..ha bide chia tohumu..bugunku menum
sabah: smoothie, yarim elma, yarim muz, 2 cilek, 3 kasik yogurt, zencefil.zerdecal ve tarcinla
ara:salata
ogle: smoothie, 5 tane badem,yarim elma,kereviz sapi ( hic sevmedim ama zorla ictim)
ara: 100 gr balik
aksam: bol salata 4 kofte
su 3 lt
spor 5,5 km yuruyus ve yarim saat plates
Aynuram denk gelemiyoruz seninle bikaç gündür..bebiş nasıl ? iyi geceler..İyi geceler herkese. ..
neyin var?sakinleştirici neden? birde senin başın çok ağrıyor,migrenin mi var?Ayy kızlar iyi akşamlar.aeben ablam bi kitap tavsye etti,habire okumak istiyorum.ama çok uykum var.2gündü sakinleşdirici kullanıyorum.onun da etkisinden galiba çok uykum var.menülere baktım,iyileri beğendim diyerlerine fikir bildibildirdim.tuba sen bu menülerle asla kilo veremezsin . zeynep de kv de olduğu için çok bi şey diyemiyorum.inşallah az yyemişindir.diyerleri çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?