Burası da çok soğuk ya kar yagiyo dünden beridışarı kara kış gelmiş , kardeşimle ve çocuklarla markete gittik dışarı çıktığımıza pişman oldum
Senin orda yaz oluyormu bacimBurası da çok soğuk ya kar yagiyo dünden beri
Senin ora bugun oyleyse yerin bizde üşuyecegiz demektirdışarı kara kış gelmiş , kardeşimle ve çocuklarla markete gittik dışarı çıktığımıza pişman oldum
Tamam ablam noname ablam da dedi hurma şuan yok ama anneme söyleyince alalimYağmurcum şimdi kim dedi hatırlamıyorum da diyetisyendi ,akşamdan 1 bardak suya bikaç tane hurma koy akşamdan..ertesi gün içtiğin çaylara şeker niyetine o sudan koy..bal olmaz canım benim...
Hayırdir insallah deniz ...4 gün için şehir dışına çıkıyorum. Kötü bir haber aldım. Giremeyebilirim.
İyi akşamlar Sevgili kardeş takımcımnasılsınız umarım herşey yolundadır .Bu nasıl kardeşlik dediğinizi duyar gibiyim hiç uğrayamaz oldum Özürlerimi kabul edin lütfen Yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz hepinize sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim
Aebenim aynura kaptanım honey ball tatlı bi kız tattosss hepiniz özlendiniz bilesiniz
Guzel yurekli swetim cok ozledim seni ....
İyisin insallah ..
Amin cancazim ...
Ben de öyle abenim çok şükür bitanemm şimdi iyiyimRabbim bugünüzümü aratmasın inşallah
menün güzel cnmRapor
Sabah
Uç zeytin
Bir dilim çavdar
Peynir
Bir domates
Balli cay
Öğlen yok
Aksam
Mantar
2 bardak ayran
Salata
Bir dlim cvdar
Su iki buçuk lt
Spor
Leslie
Plates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?