Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menüm

08:00 su süt karışımına kivi,elma,keten tohumu,1yk yoğurt,tarçın smoothie

11:00 elma

13:00 çörekotlu,peynirli yeşil salata..çok az balık 1 -2 çatal kadar

16:00 yumurta,çeyrek dilim ekmek

18:00 yeşilçaya ıspanak,yarım avokado,1 yk ananas,1 salatalık,zencefil,zerdeçal,keten tohumu smoothie(şuan içiyorum :) ) 1 tane küçük sarma yedim pişmiş mi diye..

eşime lahana sardım lahanadan kaldı çorbamdan yapacağım..o bitene kadar çorba diyetinden yapayım diyorum..bilirsiniz benim cankurtaranım

suyumu tüketiyorum..spor şimdilik yok..akşam belki yürürüm...

bugünkü menüm

08:30 yeşilçay-biberiye

10:00 1 dl ekmek, sucuk, peynir, salatalık, domates, zeytin

12:15 muz, elma, yarım ayva üzerine tarçın

15:00 1 salatalık

16:30 türk kahvesi

17:30 kısır

taze fasulye ve salata yicektim akşama ama kardeşim gelince kısır yaptık yedik

menüm
sabah 1 yumurta 1 bardak süt
ara 10 tane badem
öğlen
1 avuç içi kadar köfte 1 tane fırında patates ve salata
ara 1 avuç beyaz leblebi
akşam 1 porsiyon karnıbahar ve yoğurt
yarım saat spor 2 litre su

dışarı kara kış gelmiş , kardeşimle ve çocuklarla markete gittik dışarı çıktığımıza pişman oldum

İyi aksamlar kizlar ...

Menu yazmiyorum bugun masafirlikteki uygun degildi cunki ...

Aynuram icimizde dini konularda en
bilgili firuze canim kendisi k.k.og. Hemde ilahiyat mezunu . Sorularini cekinmeden sor isyer burdan ister ozelden ...belki birbirimizin sayesinde
bilmediklerimizi ogreniriz ..

Dinimiz oyle guzel bir dinki tum hayatimizda bize işik olmali , sadece ibadetlerimizde degil ... Ayrica yillarca dinimiz kapali kapilar ardinda yasandigi icin sadece namazla , orucla musluman olundugunu sandik , ...

Son düzenleme:
Yağmurcum şimdi kim dedi hatırlamıyorum da diyetisyendi ,akşamdan 1 bardak suya bikaç tane hurma koy akşamdan..ertesi gün içtiğin çaylara şeker niyetine o sudan koy..bal olmaz canım benim...
Tamam ablam noname ablam da dedi hurma şuan yok ama anneme söyleyince alalim

İyi akşamlar Sevgili kardeş takımcım nasılsınız umarım herşey yolundadır .Bu nasıl kardeşlik dediğinizi duyar gibiyim hiç uğrayamaz oldum Özürlerimi kabul edin lütfenYeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz hepinize sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim

Aebenim aynura kaptanım honey ball tatlı bi kız tattosss hepiniz özlendiniz bilesiniz

Guzel yurekli swetim cok ozledim seni ....
İyisin insallah ..

bugünkü menüm

sabah
2 domates
1 salatalık
2 dilim peynir

ara
yarım armut

öğlen
taze fasulye yoğurt

ara
1 türk kahvesi
1 dilim armut

akşam
menemen yoğurt

1 türk kahvesi

2 lt su
mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…