Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm bıcırıklar almış halimizle yine öndeyiz süper valla ee neler yaptınız bugün teyzem geldi annaneme onlara hizmet ettim bugün kahvaltı ve 1 kase çorba içtim iyi tuttum annanemde kendimi yeni yedim tokum falan dedim bir çorba içtim tamam artık toparlanalım ve bu hafta sadece tek bir kere kaçamak yapalım yapmadan olmaz çıldırabiliriz ne dersiniz

ben tatilde gönlümce yedim içtim ama artık midem küçülüp, açgözlülüğüm pek kalmadığı için kilo almadım. eskiden yediklerimin hala yarısını yedim. eskiden günlük çikolatalar, cipsler, pastalar hayatımdan çıkınca kilo almadım sanırım.

ben pazartesi gümbür gümbür başlıyorum. step kursum haftada 3 güne çıktı. daha çok kilo vericem işalla. kızlar artık lütfen kendimize gelelim. böyle olmaz.

Cezayı hak ettim gerçekten mafoldumbenalsanaalsanasmile
Bu hafta artık sıkı yönetim başlıyo kaydirigubbakcemile

Sabah yarım simit ve kibrit kutusu kadar peynir yedim birde az şekerli çay içtim

beeen bugün kahvaltıda 2 poğaça ve çay lüplettim
arada yeşi çay içtim
öğlen azıcık kısır yedim

:uhm:evet ya bu tatilde herkes döküldüü umarım tatil bitince herkes toparlanırr..nazaramı geldik nedir am aben inanıyorum bizim kızlar azimlidirr.çabuk toparlanacazzz .birinci olucaz ALLAH nasip eder inşallahhhhhh:hooray:

ben takimimizin dagildigini düsünmüyorumm
tek sorun diyet yapmamamiz :) ve bu yüzden girip ne yediklerimizi yazamiyoruz.

insallah haftaya hersey farkli olurr

ben takimimizin dagildigini düsünmüyorumm
tek sorun diyet yapmamamiz :) ve bu yüzden girip ne yediklerimizi yazamiyoruz.

insallah haftaya hersey farkli olurr

bende dağıldığımıza katılmıyom zatenn.tatilden dolayımı nedir..biraz boşladıkk ama....herkes bunun farkında olduğu için toparlanmaya başladıkk :1hug:

evet evet bencede kızlar dağılmadık
bu hafta çook güzel geçecek bizim için :Saruboceq:
size bişey sorcam kızlar yaaa geçenlerde hilmiş bi elma çayı tarifi vermişti yaa ben onu ara ara içiyorum ama devamlı içmek istiyorum ve hala emziriyorum dikkat edilir ya emzirirken yiyp içtiğine gerçi kübüş kazık kadar oldu ama onunda metabolizması hızlanırmı sizce içicem ama içim rahatlasın en azından çünkü pek fazla iştahlı değil

slm kızlar bi teklifim var ne yersek yiyelim ne yaparsak yapalım hep yazalım fırsat buldukça utanmak yok ne dersiniz

QUOTE=cimcime50;11458034]ammaaan nerdesiniz şirineler yaaaa [/QUOTE]

:uhm::uhm:evt ya nerdesiniz ŞİRİNELRR artık kimse uğramaz olmuşşş nedr bu böylee.dün yazdıklarımı görüyom hala iki arkadaş harici uğrayan yok..kaptan görmesin vallla çok kızarr:mymeka::mymeka::mymeka:delikafadulden

günaydınn kızlarrr

öncelikle bugünden itibaren toparlanma vaktidir.yalnız yeni bir kural kaçamaklar yazılmayacak.kaçamak yapanlar kendi kendilerinin cezalandırılacaklar.evettt bu hafta herkesin ulaşması gereken bir hedef vardı.daha önce atmıştım liste halinde tekrar atacağınm.bu son şansımız.bende dahil.herkes az da olsa hedefini yakalasın kızlar.(benim imkansız gibi ama neyse)
bu hafta kilo alanlara özel ceza olacak.artık almak yok ona göre kısın kendinizi kızlarrr.

medusa nerdesin sen kuzum ?bu cuma lütfen 12 ye kadar bildirimini yap.
fatot ve meral hala uğramamış.

bende askitoya katılıyorum takım dağılmadı ama utanç diz boyu:)))

fatot galiba terk etti bizi huuhuuu fatot ses verrrr

7.TAKIM LıSTEMıZ 12 şubata hedef kilo listesidir.
yarisci 74
askito 64,4
cimcime50 53,5
ebtuna 67,6
cansınsen 66,4
pregant 89
zalimi 90
amylee_5 72,5

meral 62,2
fatot+ 74,5
medusa 58,8

birazdaaaaann
azicik yumurta yicemmm..

protein diyetine basladim
allah utandirmasin :roflol:

aycincim ben kaptim cezayi.. hayatta veremem 6 kilo :) ama 3 ünü vermeye caliscam..
aslinda 70 kiloyum
ama bugün diyete baslicam die dün gece öyle bir tikindimki sabah 72 ciktim :))hahahahha

kahvaltıda 3 zeytin 2 poğaça açık çay birazda pekmez yedim
öğlen salata yedim
akşamsa bulgur pilavı var

sempatiksalakcinni
yok terkmedım kuzum sadce uzaktan takıp halındeyım evet kacamakları yazmamak en dogrusu 3 gundur kacamak vs yazılarını okumuyorum gayet ıı gıdıyo kacamak hıc yok oysa burda okurken dahı ekmek su bu atıstırıyodum nasıl olsa yarın spor yaparım fılan dıye bıde bılgısayarın basında ıı gıdıyo atısırmakkkafamçokkarıştısempatiksalakcinni

nese yanı buralardayım ama kendı ıylıgım ıcın yedıklerınızı okumuyorum sadece motıve edıcı seyler yazarsanız okuyorum kı suana kadar olmadı dedıgım gıbı suru psıkolojısı gıbı bu dıyet ve kacamak psıkolojısıı

kacamak yapanlarda kendılerını cezalandırsınlar yada kendılerı bılır ben su halımle kendımı yaza hazır hıssetmeye basladım ve buna gore hareket edıyorumm
:jeyyar::jeyyar:

hahahadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

HEPINIZDEN ONCE BEN ZAYIFLIYCAM VEE EN CITIR BEN OLUCAMMM

CATLAMAK YOKK YEMEYIN SIZINDE OLURRRsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ulenyy sen ne yaptın hılmıs kuzum bı sıkıntımı var stres altında fılan oldugunu dusunuyorum yoksa bu sekılde bı yeme degısımının bı acıklaması yok

sızı motıve etme zamanı gelmıs galıba azcık dans edım gelıp sıze amıgoluk yapıcammm artık bole muzıgım hep acıkk her an bı yerlerımı kıvırıp dans edıyomm kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kaptan ben zaten 71 kiloyum 72.5 değill.allah o rakamları göstermesinya.....delikafaduldendelikafaduldenkafayı yerim haa:dance:

1- "En kötüsüne hazırlan, daha iyisini elde edersen mutlu olursun!”
Bu fikri unutun

2- "Daima olabileceğiniz en mükemmel “size” odaklanın"
Bu hayalperestlik değildir

3- "Zayıflayamayacağınıza “inanıyorsanız” kendinizi kandırmayın"
Kesinlikle zayıflayamayacaksınız

4- Gerçekten zayıflamak istiyorsanız buna inanın!

5- Şişman olduğunuzu düşünüyorsanız yemek istediğinizde “Ben böyle de güzelim” demeyin.

6- Güzel bir fiziğe sahip olmak için dua edin.

7- Kilo alırken tartılabilirsiniz ama kilo verirken tartılmayın

8- Size büyük gelen kıyafetlerinizden kurtulun

9- ınmek istediğiniz bedene uygun bir kıyafet alın ve onu ayrı bir yere asın

10- Büyük ve çukur tabakları çöpe atın

11- Zayıflama sürecinde siyah renge takılıp kalmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…