ben tatilde gönlümce yedim içtim ama artık midem küçülüp, açgözlülüğüm pek kalmadığı için kilo almadım. eskiden yediklerimin hala yarısını yedim. eskiden günlük çikolatalar, cipsler, pastalar hayatımdan çıkınca kilo almadım sanırım.
ben pazartesi gümbür gümbür başlıyorum. step kursum haftada 3 güne çıktı. daha çok kilo vericem işalla. kızlar artık lütfen kendimize gelelim. böyle olmaz.
ben takimimizin dagildigini düsünmüyorumm
tek sorun diyet yapmamamiz :) ve bu yüzden girip ne yediklerimizi yazamiyoruz.
insallah haftaya hersey farkli olurr
slm kızlar bi teklifim var ne yersek yiyelim ne yaparsak yapalım hep yazalım fırsat buldukça utanmak yok ne dersiniz
günaydınn kızlarrr
öncelikle bugünden itibaren toparlanma vaktidir.yalnız yeni bir kural kaçamaklar yazılmayacak.kaçamak yapanlar kendi kendilerinin cezalandırılacaklar.evettt bu hafta herkesin ulaşması gereken bir hedef vardı.daha önce atmıştım liste halinde tekrar atacağınm.bu son şansımız.bende dahil.herkes az da olsa hedefini yakalasın kızlar.(benim imkansız gibi ama neyse)
bu hafta kilo alanlara özel ceza olacak.artık almak yok ona göre kısın kendinizi kızlarrr.
medusa nerdesin sen kuzum ?bu cuma lütfen 12 ye kadar bildirimini yap.
fatot ve meral hala uğramamış.
bende askitoya katılıyorum takım dağılmadı ama utanç diz boyu:)))
fatot galiba terk etti bizi huuhuuu fatot ses verrrr
birazdaaaaann
azicik yumurta yicemmm..
protein diyetine basladim
allah utandirmasin :roflol:
aycincim ben kaptim cezayi.. hayatta veremem 6 kilo :) ama 3 ünü vermeye caliscam..
aslinda 70 kiloyum
ama bugün diyete baslicam die dün gece öyle bir tikindimki sabah 72 ciktim :))hahahahha
7.TAKIM LİSTEMİZ 12 şubata hedef kilo listesidir.
yarisci 74
askito 64,4
cimcime50 53,5
ebtuna 67,6
cansınsen 66,4
pregant 89
zalimi 90
amylee_5 72,5
meral 62,2
fatot+ 74,5
medusa 58,8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?