Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Isırıkcık dediyinde ne kadar da masum duruyo hülyam

Çok severim ben öyle kültürel şeyleri yaa.senede bi kere yapicam Aynura kilo için insan geleneklerini bırakır mi yaa.keşke yapsaydin.
Yok canım.satın alıcaz zaten sofrada olacak ama kendim yapmadım. Çünki o zaman bol oluyor. Günlerce bitmiyor

Bi yandan çocuklarla etkinlik yapıp bi yandan buraya yazıyorum. Kızım ahşap boyama kuş yuvası şeklinde kumbara boyuyo. Oğlum da ona yardım ediyo aklinca.
Ayy canım benim.yerim o minik elleri. ..ben de bi yandan pdf kitap okuyorum bi yandan da buraya bakıyorum

Canın uğur koşarın kitabı hakkında sen ne düşünüyorsun?
Konuya dalayım hemen
Allah bana yeter
Allah de ötesini bırak
Bu iki kitabı okudum. İşsiz olduğum ve hayattan çok umudum kalmamış bir dönemimdi. Tevvekkülü hatırlattı bana. Ben altını çize çize okudum. Çok daraldığımda hala açar göz atarım.
Gerçi yazar sürekli aynı şeyi tekrarlıyor. o yüzden diğer kitaplarını almam artık. İki okuduğum kitap arasında da Allah de ötesini bırak ı tavsiye ederim herkese.
Dini kitaptan ziyade dinimize uygun pskoloji kitabı olarak görülmesi gerek.

OTE="no name, post: 40023710, member: 651843"]Bu hafta nasıl olur sonucun ?[/QUOTE]
cok bisey beklemiyorum

Olmaz olurmu istikrarsı musmutlu oceanım benim nasılsın?
Musmutluyu oceana ceviremedim. Başlarım böle işe dedim
Aslında cuma sabahı gelecektim. ama sessizlikten şikayetçi olmuşsunuz. Aaaa kalk merve hadi grubuna dedim
Çok şükür iyiyim Aynuram. Sizi uzaktan takip ettim gerçi hergün okudum. Nevruz bayramınızdan yöresel durumların resimlerini isteriz ona göre=)

canim benim moralim cok bozuldu hala hastalanmadim normalde o kadar sorunum oldugu halde hic gecikme yasamazdim simdi adetle ilaca baslamam lazim bir turlu olmadi sinirlerim mozuldu resmen zaten ilaca baslamak yeterince strese sokuyodu simdi bide boyle olunca... diyettenmi diye kafama takildi 1 hafta oldu karnim patlayacak resmen ama hic bisey yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…