Ben de şu an Allah de ötesini bırak kitabını pdf okuyorum ve çok beyeniyorum.bburada var 2.serisini de almak istiyorum sırf altını çizerek okumak içinKonuya dalayım hemen
Allah bana yeter
Allah de ötesini bırak
Bu iki kitabı okudum. İşsiz olduğum ve hayattan çok umudum kalmamış bir dönemimdi. Tevvekkülü hatırlattı bana. Ben altını çize çize okudum. Çok daraldığımda hala açar göz atarım.
Gerçi yazar sürekli aynı şeyi tekrarlıyor. o yüzden diğer kitaplarını almam artık. İki okuduğum kitap arasında da Allah de ötesini bırak ı tavsiye ederim herkese.
Dini kitaptan ziyade dinimize uygun pskoloji kitabı olarak görülmesi gerek.
Ben de şu an Allah de ötesini bırak kitabını pdf okuyorum ve çok beyeniyorum.bburada var 2.serisini de almak istiyorum sırf altını çizerek okumak için
iyi geceler bir ben varim heraldeNeyse bende yatma hazırlıklarına başlayım iyi geceler kızlar
pdf format güzelim.yani e kitab okuyorum. Net.den indirdim.aynura pdf dedigin ne bir site felanmi?
Bi de ben vavarım.kocamla 7.takım araslnda kaldım yahuiyi geceler bir ben varim heralde
Hani ben ilkini altını çize çize okuyamıyorum ya ondan istiyorum.okuyorum ama okurken de bi daha okumam gerekdiyini düşünüyorum açıkçasıTatlım ilki güzel gerçekten ama ikincisini alman çok şart değil bence aynı şeyleri tekrarlıyor. Ya da farklı bi zamanda oku ikincisini. Ben ard arda okuduğum için sıkıldım. Birebir aynı gibi geldi.
Oğluna maaşallah balım ya...iyi geceler bir ben varim heralde
sagol canim Allah razi olsun ben hala burdayim dalmisim oyle internetten biseyler bakiniyodumOğluna maaşallah balım ya...
Menüm
Sabah 09.30
3 ceviz,1 zeytin,1haslanmis yumurta
16.00
Kıymalı karnabahar
Simdi
Ananas ve elma yedim
2 lt su
Yarım saat pilates
Sabah
Eki Görüntüle 1460159
muzu yemedim canlar
Öğlen
- Kucuk kepekli kekim ve yarim ligt sutumu ictim
- Kabak yemegi
- bir bardak ayran
- bir dilim ekmek
aksam
- 1 adet Yesil elma
- 1 bardak yesil cay
spor
- Yarim saat bisiklet Surucem
- 200 kere ip atladim
- 4000 adim attim
- 50 kere mekik cekicem
su 2.5 litre
slm kızlar
menümü yazayım hemen
sabah
1 bardak süt 4 kaşık meyveli müsli
avuç içi kadar peynir
ara
yarım çay bardağı beyaz leblebi 1 yemek kaşığı kuru üzüm
öğle
1 kase domates çorbası
3 kaşık fırında karnıbahar yemeği ve 1 kaşık yoğurt
ara
1 minik çok acılı minicik minicik çiğköfte(1 parmağım bile etmezdi haaaa)
akşam
3 tane köfte bol yeşillikli salata ve ayran
2.5 litre su içtim
sabahta sporumu yaptım
eve gidincede 10 dk zumba yapıcam
hareket ettikçe edesim geliyor
içime kurt kaçmış gibi
Sabah : Çeyrek tost ve çay
Öğlen : 2 tane tavuk şinitzel salata mercmek çorbası azck bulgur pilavı
Akşam : yarım lahmacun
su : 2.5 olacak birazdan
spor : 15-20 dk yürüdm kampüste
menüm
sabah baharatlı omlet, domates, salatalık, peynir, zeytin, biberiye-yeşilçay, badem-fındık
ara muz, lactamil kuşburnu çayı
öğle yağsız tost
ara elma, badem
akşam zeytinyağlı taze fasulye, marul salatası
Menum ..
Sabah 8:00
2dl ekmek . Peynir .
Domates , tere .4 zeytin .
12:00
Az balik , salata .
Yogurtla karnabahar .
Ara
3 hurma..
Aksam 18:00
Az Bulgurlu Kabak ,
yogurt ,Salata .
40 dk pilates .
2 saat yuruyuş.
1kupa form yesil cay .
menüm
08:00 elma
15:00 1 kase çorba
16:00 armut
17:00 1 kase çorba
18:00 elma
19:00 1 sarma,1 ısırıkcık çikolata
yarın çorba+sebze günüm ama öğlen yemeğe gideceğim az yerim ama..
oğlumun sınav haftası ,ders çalıştırıyorum,spor yapamıyorum..gündüz dışarıdaydım hep..
Iyi akşamlar kızlar...
Bugünkü menu
Sabah
1 elma
Öğle
2 dilim tam Tahıl ekmegi
Yeşil zeytin
domates
Yoğurt
Akşam
5 köfte
yogurt
Valla menülerde bi lahmacunla çikolata gözüme battı o kadar :)bugunku menum
sabah:birkac parca kasar
ogle: 300 gr balik
ara: smoothie, yarim elma, muz,portakal,2 cilek,yulaf tohumu ve chia tohumu
aksam: bol salata ve bir tabak dunden kalma pirasa corbasi
su:2lt, 2,5 olcak
spor: 4,5 km yuruyus, moralim cok bozuk icimden bisey yapmak gelmiyor sinirlerim cok bozuldu
Musmutluyu oceana ceviremedim. Başlarım böle işe dedim
Aslında cuma sabahı gelecektim. ama sessizlikten şikayetçi olmuşsunuz. Aaaa kalk merve hadi grubuna dedim
Çok şükür iyiyim Aynuram. Sizi uzaktan takip ettim gerçi hergün okudum.Nevruz bayramınızdan yöresel durumların resimlerini isteriz ona göre=)
İyi akşamlar kızlar. Evimi misssss gibi yaptım,banyomu ettim,kv görümceyi yolladım,kocam da sporda...oohhh yeşil çayımı içtim oturuyorum.sefaaam olsun.benim böğle dakikalarım çok çok az olur ya.
Zeynebim evet son günler az geliyorum,önümüzdeki günler de böğle. hani burada bayram ya ondan tatil olacak kocam evde olacak.
Tubacım kilo vermek niyetin yok mu senin güzelim?
mirjam ne güzel bi şeymiş o.kütüphaneye gitmek,bayıldım.bi de sen geçenlerde söğlüyordun ya diyet işini yarım bıraka bilurim diye.ydiye.yalnış mı hatırlıyorum tatlım?karıştıra bilirim
zayıfolcm çok güzel menüler çıkarıyorsun
perim bitanem bu hafta liste işi sende tam 20mart burada nevruz bayramı.
Kocam da geldi...
Evet bitanem.aynura sen azerbeycanlimisin?
Biliyorum canım.sen varken gözüm hiççç arkada deyilValla menülerde bi lahmacunla çikolata gözüme battı o kadar :)
En sonunda kararını verdin heee çook şüküürr :) ama adminlerden birine söyle bence farkederler iki tane üyeliğin var diye
Merak etme Aynuram
ne guzel bizde ahiska gocmeniyiz dedelerimiz ardahan posafa yerlesmisEvet bitanem.
Ahiska göçmeni ne ki?bben bilmiyom kine guzel bizde ahiska gocmeniyiz dedelerimiz ardahan posafa yerlesmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?