Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yoğurt nesfit yemekden bi hal oldun kız.regl oldun mu?

Hedefinin tamamını yapıp mezun ol Hayatım..düğün telaşından da gider 2-3 kilo ..manken gibi olursun :)

Kuzum buraya surekli giremem ev filan tutmaya gidicez kv nisanlim filan gelcek esyalari tamamlicaz oyuzden % 80 tamamlayim burdan mezun olayim ama tabiki rejimimi devam edicem 55 olcam INŞALLAH kosturmadanda zayflarim haklsn kuzum bakalim mezun oluyumda yine arada gelmeye calsrm buraya

Tamam tatlım zaten seni anlıyorum.ve güveniyorum sana.sen 55de olursun güzelce.ama bizi bırakmayacağını da biliyorum

Tamam tatlım zaten seni anlıyorum.ve güveniyorum sana.sen 55de olursun güzelce.ama bizi bırakmayacağını da biliyorum

Bana guvendigin icin cok tesekkur ederim bitanem
Sizi birakirmiyim yaaa sizin sayenizde ben bu hale geldim kaptanim iyiki varsiniz siz benim.kurtarici meleklerimsiniz

Bitanesin sen yaaa.keşke hepimiz senin gibi ola bilsek...yüzde için neler yapıyorsun.hem de yaşın itibariyle güzel de kilo veriyirsun maaşallah

Sende bitanesinnn Estağfurullah kaptanim hersey sizin sayenizde valla kuzum bugun yarin ayran detoksu yaptim 1 bucuk saat hergun spor salonundayim hocam tebrik etti okdar spor yaptımki elimden geleni yapiyorum kaptanim valla migdem kuculdu

çikolata benim yediğim mi yoksa..yazmasam bile olurdu..ucundan ısırdım ve bitterdi..diyetlerde enerji vermesi açısından 1 parça bitter yenilebilir..

neden nesfit yiyorsun ?yulaf ezmesi daha sağlıklı..nesfit işlenmiş..

Ayran detoksunu 3gun yapicam bugun 2.gunumdu herkese tavsiye ederim canlar benden en az 1 kilo gidiyor normali 2 gun canlar yapınca tabi sporla

sabah
kahvaltimda
Meyve salatasi

oglen
1 kase ayran corbasi
marol salatasi

aksam
1.bucuk kase ayran corbasi
lahana salatasu

spor 1.bucuk saat spor salonundaydim

su 2.5

çikolata benim yediğim mi yoksa..yazmasam bile olurdu..ucundan ısırdım ve bitterdi..diyetlerde enerji vermesi açısından 1 parça bitter yenilebilir..

Bitter cikioltayi hocam arada ye dedi cunku kalorisi az ve enerji veriomus ben sevmiyorum bi parca yenebiliyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…