Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben seni gelinlikli çok merak ediyorum Buketcim...demiştim ya sana kuğu gibi olacaksın

Iyi geceler guzeller

Okudum tum mesajlari, geldim Aynura Oncelikle hayatindaki olumlu gelismelere cok sevindim. Hergun daha da iyi ve hafiflemis hissedeceksin Evin tertemiz olmus, misler icinde otur guzelim. Bayraminiz da kutlu olsun simdiden

Elif 30 yas ne ki guzelim, daha buyukanne olacagiz

Funda hos geldin guzelim. Annene de babana da cok gecmis olsun canim.

Gulru Allah rahmet eylesin arkadasina, cennet ehli olsun insallah.

Aeben abla yavrularin buyudu, birak kendi yemeklerini hazirlasinlar Menu vermeye baslamissin yeniden

Mirjam farkli bir beslenme tarzina ve ozellikle egzersizlere ilk baslandigi donemde adetin gecikebilir canim. Stres sikinti yapmamaya calis kendine. Bu aydan sonra duzene girecektir.

İyi geceler guzelikler ...

Ocean kiz ben yazayim derken kazen bey erken davranmis , nic degistime isini sevmiyorum baska biriymissiniz gibi geliyor

İyi geceler guzelikler ...

Ocean kiz ben yazayim derken kazen bey erken davranmis , nic degistime isini sevmiyorum baska biriymissiniz gibi geliyor
Nick Değiştirme değil Aebenim aynı nickle yeni üyelik..üyeliğini iptal ettirip tekrar aynı nickle yenisini açmış Merve..O yüzden sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…