Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben sabah kahvaltı yapmakta çok zorlanıyorum aslında sadece kahve içmeyi seviyorum diyete uygun değil diye yapamıyorum sizce nasıl bi etkisi olur
Olmaz prenses.iyi kahvaltı yapmak vücudu 5km.koşucak kadar hızlandırıyor.bi yerde okumuşdum.eyer kahvaltı yapmıyorsanlz yerine 5km hızla koşun diyordu

selam kızlar . saat 17 gibi buraya geliyorum ama o sırada da siz yoksunuz

sonra ben yemek yapıyorum mutfagı temizliyorum namaz falan derken saat bayağı geçiyo .

Her sabah 5:30 da kalkmak ve 6:45 te evden çıkmak da ayrı bi yoruyor beni ..
şimdi yine uykum geldi uyumam lazım acilen yoksa derste uyuyorum

Menü mü de yazayım :

Sabah kahvaltı yapmadım 2 tane hurma yedim
Öğlen okulda Tas Kebabı vardı . ( patateslerini yemedim etini yedim sadece ) Ayraan ve salata

ara : 1 elma

Akşam : 2 dilim ekmek ve birazck fırında pul biberli ve zeytinyağıyla tuzsuz pişmiş son derece masum patatesler :)
bol maydanoz ve ayran
2 .5 litre su içtim
20 dakika yürüyüş yaptım kampüste

Çalışan bayan olmak zor . Sağlıkçı olmak daha da zor . Allah güç kuvvet versin Zeynebim .
Menün de iyiymiş lahmacun canavarı olarak çok canım çekti :)

N no name

Tubacımmmm hoş gelmişsin.kuzum yarın senin sonucu da merak ediyorum.bu hafta menülerin hiç iyi deyildi.şimdi de akşam patates ekmek yemişsin.ne olur hiç olmazsa cuma akşam yemeyini çok çok hafif yeseydin be güzelim

Benden bu hafta pek bişey çıkmaz . Kaptanım çok üzülüyorum ya tatilde hafta 1 kilo atıyodum hep . Şimdi şu salak okul beni çok yoruyo hocalar çok fazla tercüme ödevi veriyolar. Kaç zamandır spor da yapmıyorum bak

İyi geceler kızlar yarın inşallah unutmazsam sabah bildirim yaparım . Olmazsa öğlene doğru .

Bu arada herkese hayırlı cumalaarr

Cok guzel esim

Tatlımıııı?dışarıda yemekte tatlı yemesen olmazmıydı hülyam?bbi de yarın cuma
ben 0 5 çatal tatlıyı yakabilmek için 2 saat AVM de yürüdüm..akşamda 7 km yürüyüş bandında yürüyüş yaptım ..

hepinize iyi geceler kizlar sayfalari okumayi bitiremedim gozlerim kapaniyo resmen
ben hemen menumu yazayim
sabah: sadece 1 cay bardagi kadar smoothie
ogle misafirlikteydim kucuk bir parca borek yedim ayip olmasin diye yerisini ogluma yedirdim tatlilarida ogluma yedirdim
ara smoothie, yarim muz, yarim elma, kivi, yulaf tohumu, chia zaad
aksam 4 kofte bol salata
su: 2 lt
spor: sabah ebru salliyla canli 40 plates, aksam skinny jeans plates 1 saat yaptim 3,500 km yurudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…