Abla bizim yasakladigimiz tek yerdir.rahatlatır evet tüm kaslarda olduğu gibi ordada rahatlama yaptığı için,fakat agriniz olduğunda bilmeden apandisit ağrısı cekiyorsaniz ruptur olup ölüme sebebiyet verebilir,ayrıca karında enfeksiyon,kanser vss ... Gibi durumlarda çok sakıncalı ayak altına sadece sıcak uygulama yapılmalı .baş a da yapılmaz sıcak uygulamaNeden zeynep adet sancilarinda ben yapiyorum nadirende olsa ..
Sıcak uygulama deyil,sadece bi battaniye sarmak...Karna sıcak uygulama asla ve asla yapılmamalıdır !!!
O yapılır.benim dediğim termofor la yapilan sıcak uygulamalarSıcak uygulama deyil,sadece bi battaniye sarmak...
Ayy valla bilemedim yaa :) olabilir aslında ama sizide bırakamaam kiii :)Periiim kaptan olmak istermisin?14.takımın kaptana ihtiyacı var?ayyy o zaman benim yardımcıım kim olur yahu?
Ogrendigimiz iyi oldu saggol zenebim ..Abla bizim yasakladigimiz tek yerdir.rahatlatır evet tüm kaslarda olduğu gibi ordada rahatlama yaptığı için,fakat agriniz olduğunda bilmeden apandisit ağrısı cekiyorsaniz ruptur olup ölüme sebebiyet verebilir,ayrıca karında
enfeksiyon,kanser vss ... Gibi durumlarda çok sakıncalı ayak
altına sadece sıcak uygulama
yapılmalı .baş a da yapılmaz
sıcak uygulama
Nayir nolamazAyy valla bilemedim yaa :) olabilir aslında ama sizide bırakamaam kiii :)
Gitmek yokAyy valla bilemedim yaa :) olabilir aslında ama sizide bırakamaam kiii :)
Nayir nolamaz
Gitmek yok
Ne zamana mezun olursunBencede ya ben burdan bir mezun olayımda o zaman düşünürüz :))
Valla 55e kadar daha çooook yol vaarNe zamana mezun olursun
Yarın sonucunu çok merak ediyorum.Bugünki menüm:
Sabah:
biraz tuzsuz peynir ve tulum peyniri
5 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,nane
1 şekersiz çay
çeyrektende küçük lavaş
2 saat sonra türk kahvesi
öğlen:
1 kase yoğurt nesfit
akşam:
1 kase yoğurt nesfit
2 lt su içtim. 2,5a doğru gidiyorum. 1 saat 15 dk spor salonunda çalıştım ve 13000 adım atmışım. spor sonrası bir kase yoğurt (zencefil,zerdeçal,tarçın)
Ben de vallaha perinin ve aykızın sonuçlarınl merak ediyorum çokYarın sonucunu çok merak ediyorum.
menün güzelRapor
Sabah
Peynir
Zeytin
Cay
Çavdar ekmeği
Dnmates
Aksam
Nohut yemeği
Yoğurt
Cay
Su iki lt
Spor
Maalesef yok regl geçti karnm sis agridan duramiyorum
nedenini sorcaktım ama yazmışsın zatenKarna sıcak uygulama asla ve asla yapılmamalıdır !!!
aa bırakma biziAyy valla bilemedim yaa :) olabilir aslında ama sizide bırakamaam kiii :)
Yarın sonucunu çok merak ediyorum.
Ben de vallaha perinin ve aykızın sonuçlarınl merak ediyorum çok
Bak o direncin kırıldıktan sonra tıkır tıkır gidecek kilolar.ne garip ya.bi kiloda takılıyoruz.ben 65,63 ve 60da takılırım...Ben pek merak etmiyorum artık valla :))) Çünkü resmen duraklama dönemindeyim. Verdiğim 15 kilodan sonra yavaşladım. Biraz internette araştırdımda bu dönemde kesinlikle şok diyet önerilmiyor. Bir süre daha bu şekilde devam edersem direncim kırılacak ve yeniden düzene gireceğim.
valla bende anlamadım çok garip bir bünyemiz var. 3 ayda hızlıca verdim kiloları şimdi milim milim ilerliyorum. pes edeyim diye oluyor ama pes etmek yok :)Bak o direncin kırıldıktan sonra tıkır tıkır gidecek kilolar.ne garip ya.bi kiloda takılıyoruz.ben 65,63 ve 60da takılırım...
Ben zaten senin pes edeceyine de inanmıyorum...valla bende anlamadım çok garip bir bünyemiz var. 3 ayda hızlıca verdim kiloları şimdi milim milim ilerliyorum. pes edeyim diye oluyor ama pes etmek yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?